-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αστυπαλίτικη Aston-Martin, βελτιωμένη κιόλας (δείτε το αυτοκόλλητο)Σαν τον ντόπιο Audalfa TT...
-
-
Εντάξει, αυτό είναι splatter πια !!
Κάπου στο Bali βρίσκεται.
Έχει κι άλλες εδώ... -
-
Μουχλιασε ?
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Και ένα σμαρτ στον πειραιά:
http://xs229.xs.to/xs229/08294/imag0079483.jpg.xs.jpg(δείτε αεραγωγό στην τάπα)
Ταπα βενζινης;Νομιζω οτι ειναι απο την αλλη πλευρα
oντως,αυτο ειναι χουφτα για να αεριζεται ο V8
Τα σμαρτ το καλοκαιρι ψιλοανεβαζουν θερμοκρασια και αυτη η μλκια λενε οτι βοηθα λιγο. Μου το εχει πει φιλος με σμαρτ. Τωρα τι ισχυει...
-
Αν είναι όντως αεραγωγός, να πάει στο καλό. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρύπα εκεί στα πρώτα σμαρτ. Noμίζω πως είναι η τάπα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και ένα σμαρτ στον Τα σμαρτ το καλοκαιρι ψιλοανεβαζουν θερμοκρασια και αυτη η μλκια λενε οτι βοηθα λιγο. Μου το εχει πει φιλος με σμαρτ. Τωρα τι ισχυει...
Kαι οχι μονο το καλοκαιρι,γενικος σε ακινησια παιρνουν φωτια,και γω σμαρτ εχω απλα τη θεωρω καγκουρικια την χουφτα.
Ντινο οντως ειναι αεραγωγος και τον εχουν ολα τα σμαρτ απο την αριστερη μερια αν προσεξεις,απο δεξια ειναι η ταπα της βενζινης -
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κωνσταντίνος.
ρε συ, είσαι σίγουρος ότι και τα μκ1 έχουν αεραγωγό εκεί;Μεχρι πριν μου δειξεις την φωτο ναι
-
Παιδιά είδα σήμερα και εγώ ένα φτιαγμένο smart mk1 με bodykit κλπ και με τον αεραγωγό ακριβώς εκεί που είναι και στο εικονιζόμεο.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εντάξει, αυτό είναι splatter πια !!
Κάπου στο Bali βρίσκεται.
Έχει κι άλλες εδώ...Σα ναχει ξεράσει πάνω του ο Τζιμ Κάρευ στη μάσκα
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Κωνσταντίνος.
ρε συ, είσαι σίγουρος ότι και τα μκ1 έχουν αεραγωγό εκεί;Μεχρι πριν μου δειξεις την φωτο ναι
Αεραγωγός είναι και παίρνει αέρα απο το κενό γύρο γύρο.
-
Australia Uber Alles!!!!! [#4]