-
Ρε, μπας και ο HighFidelity είναι ΕΜΟ;
-
Λες? Γιαυτό πάει γυρεύοντας?
-
κύριε.....ΑΓΝΩΣΤΕ κτλ,....εχετε ΔΙΚΙΟ!!!!
κύριοι σας ευχαριστω και συγνώμμη για την αναστάτωση!!!
(πρεπει να φυγαν πολλες σακουλες με ποπ κορν)Να ειστε ολοι καλα και καλες διακοπες!!!!
-
Ο χρήστης ABT έγραψε:
κύριε.....ΑΓΝΩΣΤΕ κτλ,....εχετε ΔΙΚΙΟ!!!!κύριοι σας ευχαριστω και συγνώμμη για την αναστάτωση!!!
(πρεπει να φυγαν πολλες σακουλες με ποπ κορν)Να ειστε ολοι καλα και καλες διακοπες!!!!
Από μένα κανένα πρόβλημα, πολλές φορές χρειάζεται και η αναστάτωση, άλλες φορές ίσως και η παρεξήγηση.
Ελπίζω μιας και έγινες μέλος του forum, να σε βλέπουμε και συχνότερα και σε άλλα θέματα! Εδώ εξάλλου, η καζούρα για τ'αυτοκίνητα γίνεται και για τα μέλη:
-ο κουκ έχει μωβ BMW
-Εγώ έχω Υ (αυτό τα λέει όλα! )
-Ο pasxos είναι με την λαδιέρα στο χέρι για το Bravo του
-Ο koutsan έχει σπάσει την μέση του με το Punto του, αλλά αν δεν ανέβει το χρηματιστήριο δεν θ'αλλάξει αμάξι
-Ο Λάππας περιμένοντας την Μπέμπα του κυκλοφορεί με....Vento ή Βora, δεν θυμάμαι , αλλά δεν έχει σημασία!
-O Vasgti σύμφωνα με τον Pasxo, έκανε μαλατσία δίνοντας 11 (ή και παραπάνω...) μύρια δραχμούλες για ένα Golf GTI, όταν αυτός του ρίχνει με το Bravo
-O funkyreverend πάει για ρεκόρ οικονομίας βενζίνης με ένα Sunny του '80...
-Ο manosk έχει την ατυχία να έχει ΚΑΙ Astra ΚΑΙ Accent (να κατεβαίνεις το πρωί και να μην μπορείς να...διαλέξεις από την...απελπισία! )
-Του D-Jet του αρέσουν οι σκαραβαίοι
-Του skullone του αρέσουν τα ιταλικά, αλλά οδηγεί γαλλικά
-Του popolarou του αρέσουν τα τιμόνια (δώστου τιμόνι από Ford και θα φτάσει σε ...οργασμό )
-Toυ adis του αρέσουν τα Seat και μάλιστα έχει ένα!
-Του lokatzi του αρέσει ο...στρατός (άσχετο! )
-Του Wagner του αρέσουν οι γυναίκες (όπως και σε άλλους βέβαια, εγώ δεν μετραώ, καθότι έχω Υ )Σε όλους κάτι αρέσει και κάτι δεν αρέσει και πολλές φορές διαφωνούμε χοντρά εδώ μέσα, αλλά συνήθως και πλάκα γίνεται και καζούρα και δεν έγινε και τίποτε τελικά, γιατί τ'αυτοκίνητά μας είναι απλά ...τ'αυτοκίνητά μας. ΔΕΝ είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Εξάλλου, όπως είπε και ο tasosdev, δεν δικαιούμαι εγώ να ομιλώ για αισθητική, οδηγώντας Lancia, και κρίνοντας από κάποια δημιουργήματα της εταιρείας τελευταία (δεν ομιλώ για το Y εγκάθετοι, αυτό είναι ωραίο! ), μάλλον έχει δίκιο!
Αυτά και καλές βόλτες σου εύχομαι.
-
-
Του egobrain του αρεσουν τα ιταλικα και τα γαλλικα ρε συ .. γιατι δε το ειπες , να μη ξερει ?
-
Εγώ είδα χθες στην εθνική Αθηνών - Θεσ/νίκης ένα περίεργο κόκκινο όχημα πίσω μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι, πλησιάζει, πλησιάζει και ήταν ένα 207 RC με αεραγωγό τύπου Celica GT4 και γεμάτο σίτες μπροστα. Κρίμα το καινούργιο αυτοκινητάκι..
-
Aυτό μου θυμίζει....Ypsilon bicolore!
-
Με ολίγη απο focus(ζάντες).Πάντως αυτές τις μέρες που κοιτάω σε σελίδα φωτοαγγελιών κοντεύω να χάσω το φώς μου απο αυτά που βλέπω
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Aυτό μου θυμίζει....Ypsilon bicolore!Στο λιγότερο feminine ομως
-
edit [Krusenstern]
-
edit [Krusenstern]
-
edit [Krusenstern]
Πάνω που η παρεξήγηση με τον ιδιοκτήτη λύθηκε φιλικά, δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια. Μα κανένας λόγος όμως γμτ.
-
-
edit [Krusenstern]
Δε μας λυπάστε βρε Βασίλη να κάνετε quote τα βρισίδια; -
-
Ε, τι να κάνουμε, scripta manent!
Είχε πολύ πλάκα το βρίσιμο, από τον ΙΔΙΟ άνθρωπο που ήθελε να κατέβει κάποιο ποστ σαν...υβριστικό!Πάντως, όποιος το έχασε και είναι περίεργος, κάτι μπορούμε να κάνουμε...
Όσοι πιστοί, προσέλθετε για πμ παρακαλώ, μερίμνησα! -
Ριξτε ενα AUA #5 τωρα
-
Έχει ξαναμπεί, αλλά η επανάληψις μήτηρ μαθήσεως!
-
Δεν είναι ελληνικό αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό....
Australia Uber Alles!!!!! [#4]