-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία.
Τι γνώμη έχετε για τα μέλη που ενώ έχουν αποβληθεί ή δηλώσει ότι δε θα ξαναγράψουν στο φόρουμ, επανέρχονται 'κρυμμένοι' (αλλά τελικά καρφώνονται γιατί γράφουν τα ίδια που έγραφαν) πίσω από ένα άλλο όνομα χρήστη; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία.
Τι γνώμη έχετε για τα μέλη που ενώ έχουν αποβληθεί ή δηλώσει ότι δε θα ξαναγράψουν στο φόρουμ, επανέρχονται 'κρυμμένοι' (αλλά τελικά καρφώνονται γιατί γράφουν τα ίδια που έγραφαν) πίσω από ένα άλλο όνομα χρήστη;Australia Uber Alles!!!!!
-
hf τι ενοεις οτι η skoda δεν εβγαλε wrc cars?το octavia και το fabia τι ειναι δηλαδη?
-
Κάγκουρας για μένα είναι αυτός που αλλοιώνει με κιτς τρόπο την εμφάνιση του οποιουδήποτε υλικού, προκειμένου να προσθέσει στοιχεία κυρίως δυναμισμού, αλλα και γενικότερα εντυπωσιασμού.
Φθηνός εντυπωσιασμός κατα κάποιον τρόπο.
Απ την άλλη πλευρά οι κάγκουρες είναι χαρούμενες παρουσίες ανθρώπων, ενθουσιώδεις, που χαρίζουν γέλιο και χαρά, που δίνουν χρώμα στην μίζερη καθημερινότητά μας με τις συλλήψεις τους και τις αισθητικές προτιμήσεις τους, άρα μια συμπαθέστατη πληθυσμιακή μερίδα.
Πραγματικά όταν βλέπω ένα καγκουρεμένο στοιχείο μου φτιάχνει τη μέρα.
Κάτω απο κάποιο πρίσμα είναι τέχνη. Παρακμιακή τέχνη αλλα τέχνη. -
Καλησπέρα κύριοι!!!
Επειδή σεβωμε πρώτα των εαυτο μου και μετά τους συνανθρώπους μου και δεν μου αρέσει πίσω από ένα ψευδώνυμο να λέω ότι να είναι εκ του ασφαλούς ,ονομάζαμε Αντώνης Αναστάσιου και είμαι κάτοχος του skoda Octavia ABT.
Θα ξεκινήσω με μια παροιμία που λένε στο χωριό μου
‘’Τις στραβής ψωλης τις φταίνε οι τρίχες’’Εδώ και 3 μέρες όπως με ειδοποιήσανε φίλοι και γνωστοί για το θέμα ,έχω κάνει εγγραφή στο 4τ με αφορμή τα λεγόμενα και τις 3 φωτογραφίες του κυρίου γνωστού-αγνώστου αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ο λογορια σμός μου και έτσι μην μπορώντας τόσες μέρες να πάρω θέση στα όσα γραφτήκαν και υποθικαν πολλά από τον συγκεκριμένο κύριο και συνεχίζουν.
Έτσι λοιπών κάποιος φίλος μου δάνεισε τον λογαριασμό του και τον ευχαριστώ πολύ για να πάρω θέση στο θέμα που με αφορά άμεσα και το όποιο με προσβάλει σαν άνθρωπο ,σαν οικογενειάρχη και σαν άτομο όπου αγαπά το κάθε τι 4τροχο και το σέβεται ότι και αν είναι αυτό.
-
1ον.Εγραψα γνωστός – άγνωστος γιατί τον κύριο φασικά τον ξέρω και παρόλο που με έχει δει στο δρόμο με το αμάξι μου δεν είχε το θάρρος να με σταματήσει να μου πει όλα αυτά που γράφει εκ του ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του ή να με ρωτήσει 5 πράγματα για το αυτοκίνητο που του κανανε εντύπωση όπως έγραψε ΚΑΙ να πάρει την άδεια να ποστάρει το αμάξι ΜΟΥ στο νετ.
2ον.Αυτοι που σεβοντε το τους συνανθρώπους και ποστάρουν το θέμα ,γνωρίζουν ότι είναι θέμα αρχής σε περίπτωση φωτογραφίας αυτοκινήτου στο ιντερνέτ ,σβήνονται τα νούμερα της πινακίδας.
3ον.Ο κύριος εκτός του ότι είναι άσχετος όπως διαβάζω είναι και ψεύτης γιατί έγραψε..
από HighFidelity την 11/07/08 18:54
Το παραπάνω Skoda έχει:
1.αυτοκόλλητο ό,τι να 'ναι: WRC αυτοκόλλητο σηματάκι , είναι ό,τι να 'ναι, αφού WRC car ΔΕΝ είναι.
2.τραγική ξαπλώστρα
3. εκτρωματικό βόδι κιτ με πολυεστέραΤο αμάξι δεν έχει ίχνος επάνω body kit ,έχει κανονικά τους προφυλακτήρες του και δεν έχει γινη καμία τεχνική επέμβαση στο αμάξωμα του ,επίσης η ‘’ξαπλώστρα’’ όπως την αναφέρει ,εάν ήξερε να ξεχωρίζει από την ιμιτασιόν ,είναι η γνήσια αεροτομή wrc της milotec όπου όλες οι γνήσιες αεροτομές wrc τον Octavia Mk1 κάτω και αριστερά της φτερούγας φέρουν σφραγίδα ,όπως και επίσης οι αεραγωγοί καμπίνας και αριστερά της φτερούγας φέρουν σφραγίδα ,όπως και επίσης οι αεραγωγοί καμπίνας και ουρανού είναι γνήσια look wrc της Milotec για το Octavia Mk1 όπου από το 99’εως και το 02’ συμμετείχε εργοστασιακά και μη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ραλλυ και όχι μονό. Αυτό το τελευταίο το αναφέρω γιατί με αυτά που βλέπω μπορεί να γράψει κάποιος πως δεν υπήρξε και skoda Octavia στο wrc
Έτσι η Milotec έχει βγάλει τα παραπάνω γνήσια για look wrc στο Octavia Mk1 ,όπως το ίδιο έχει κάνει και με το fabia.4ον. Το παρακάτω αναφέρετε στους όρους του 4τ
- Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί πως υλικό στο 4T-Forum είναι προσβλητικό ή υβριστικό ή εν γένει αντιτίθεται σε νόμους της Ελλάδας ή τον κανονισμό χρήσης, πρέπει αμέσως να ειδοποιήσει (με προσωπικό μήνυμα ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) τους επόπτες
5ον.ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….
Είναι κάγκουρας και μάλιστα καραμπινάτος. ,περι 35 ποντους ,και διάφορα αλλα που…τι να πω ,απλά είναι ντροπή παιδια για την σελίδα που γραφουν πολλοι συνανθρωποι μας να πέφτει σε τέτοιο επίπεδο.Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι συνάνθρωποι μας την πολυτέλεια να έχουν pc ή να γνωρίζουν ότι το αυτοκίνητο τους είναι στα πυρά κάποιου για να μπορούν να στέλνουν πμ.μ στους διαχηρηστες.
6ον.Το αμαξι ο καθενας το εχει όπως το εχει για την παρτη του ,εάν καποιοι ενοχλουντε μην τα κοιτατε και μην σας τρωνε 5-10 λεπτα από την ζωη σας βγαζωνταστα φωτογραφιες ,αφτα τα 5-10 λεπτα μπωρειτε να κανετε κατι χρησημω για εσας.
Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο ,θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα ,για να μην σας κουράσω αλλά και πολύ ασχολήθηκα με το θέμα του κυριου.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και να είστε όλοι καλά.
Με σεβασμό Αντώνης Αναστάσιου -
Μη κάνουμε και πόλεμο κιόλας.
Και στο κάτω-κάτω, σε ενδιαφέρει η άποψη του HF; Τον ξέρεις και έχει κάποιο ειδικό βάρος η γνώμη του; Γιατί αν εγώ προσωπικά ήμουν ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο/σπίτι/κιθάρα/γκόμενα μου και κάποιος άγνωστος εξέφραζε οποιαδήποτε άποψη γι αυτά, δε νομίζω να καθόμουν ν' ασχοληθώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του, όποια και αν είναι αυτή και όσο και αν δεν μας αρέσει. -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι!!!Επειδή σεβωμε πρώτα των εαυτο μου και μετά τους συνανθρώπους μου και δεν μου αρέσει πίσω από ένα ψευδώνυμο να λέω ότι να είναι εκ του ασφαλούς ,ονομάζαμε Αντώνης Αναστάσιου και είμαι κάτοχος του skoda Octavia ABT.
Θα ξεκινήσω με μια παροιμία που λένε στο χωριό μου
‘’Τις στραβής ψωλης τις φταίνε οι τρίχες’’Εδώ και 3 μέρες όπως με ειδοποιήσανε φίλοι και γνωστοί για το θέμα ,έχω κάνει εγγραφή στο 4τ με αφορμή τα λεγόμενα και τις 3 φωτογραφίες του κυρίου γνωστού-αγνώστου αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ο λογορια σμός μου και έτσι μην μπορώντας τόσες μέρες να πάρω θέση στα όσα γραφτήκαν και υποθικαν πολλά από τον συγκεκριμένο κύριο και συνεχίζουν.
Έτσι λοιπών κάποιος φίλος μου δάνεισε τον λογαριασμό του και τον ευχαριστώ πολύ για να πάρω θέση στο θέμα που με αφορά άμεσα και το όποιο με προσβάλει σαν άνθρωπο ,σαν οικογενειάρχη και σαν άτομο όπου αγαπά το κάθε τι 4τροχο και το σέβεται ότι και αν είναι αυτό.
Αγαπητέ Αντώνη,
ο σχολιασμός σε ένα φόρουμ γίνεται(η τουλάχιστον έτσι πρέπει) επι των απόψεων και ιδεών και όχι επι της προσωπικότητας του καθενός. Συνεπως είτε ανωνυμα είτε επωνυμα γράφεις μικρή η διαφορά δεδομένου ότι κανεις δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πιστοποίηση της αυθεντικότητας της δήλωσης του ονοματεπώνυμου. Νομίζω πως ο καθένας που δεν δημοσιεύει το ονοματεπώνυμό του δεν το κάνει για να γράφει ότι του κατέβει επι του ασφαλους, όσο για να προφυλαχτεί απο κάθε ανώνυμο ψυχάκια που μπορεί να μην συμφωνεί με τις ιδέες του και να του δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Νομίζω ο hf έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζει το οποιοδήποτε όχημα καγκουρεμένο αλλα η αισθητική του αντίληψη αμφισβητείται ούτως η άλλως απο όλους. Δεν νοείται ιδιοκτήτης αυτοκινήτου της πιο άθλιας σχεδιαστικά φίρμας της εποχής μας να χαρακτηρίζει άλλα αυτοκίνητα καγκουρεμένα
Αν βρει κανεις χειρότερα σχεδιαστικά αυτοκίνητα απο τα lancia της τελευταίας 15 ετίας να μας το πει και μας. -
1ον.Εγραψα γνωστός – άγνωστος γιατί τον κύριο φασικά τον ξέρω και παρόλο που με έχει δει στο δρόμο με το αμάξι μου δεν είχε το θάρρος να με σταματήσει να μου πει όλα αυτά που γράφει εκ του ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του ή να με ρωτήσει 5 πράγματα για το αυτοκίνητο που του κανανε εντύπωση όπως έγραψε ΚΑΙ να πάρει την άδεια να ποστάρει το αμάξι ΜΟΥ στο νετ.
ελα ρε αντωνη?!!
τονε ξερεις, και τοσο καιρο δεν μιλας??
παρε με ενα τηλεφωνο please!ΗF ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
περα απο αυτο, εριξα μια ματια στους κανονισμους του φορουμ:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM
- Είναι υποχρεωτική η χρήση Ελληνικής γραμματοσειράς στα μηνύματα. Η μη χρήση Ελληνικής γραμματοσειράς δικαιολογείται μόνο στην περίπτωση σχετικών τεχνικών προβλημάτων ή αλλοδαπού χρήστη.
- 1.Είναι υποχρεωτική η χρήση της Ελληνικής γλώσσας στα μηνύματα, ασχέτως της γραμματοσειράς, που χρησιμοποιείται. Η μη χρήση Ελληνικής γλώσσας δικαιολογείται στις περιπτώσεις:
* Αλλοδαπού μέλους
* Αυτούσιας παράθεσης αμετάφραστου κειμένου γραμμένου σε άλλη γλώσσα (πχ. απόκομμα τύπου, ανακοινώσεις, περιεχόμενο ιστοσελίδων), προς ενημέρωση των υπόλοιπων μελών - 1.Πριν το άνοιγμα κάποιου νέου θέματος, ο χρήστης πρέπει να διερευνά μήπως ήδη υπάρχει κάποιο πρόσφατο συναφές θέμα, και αν υπάρχει, να εντάσσει το μήνυμά του εκεί
- Κάθε θέμα πρέπει να εντάσσεται στην αντίστοιχη θεματική ενότητα
- Σε περίπτωση φωτογραφιών, συστήνεται αυτές να έχουν σχετικά μικρό μέγεθος, πχ. μέχρι 240 (ύψος) x 360 (πλάτος) pixels, και να μην δημοσιεύονται πολλές φωτογραφίες, διότι επιβαρύνουν τεχνικά το σύστημα. Η δημοσίευση άλλου οπτικακουστικού υλικού (πχ. video, ήχοι) δεν είναι εφικτή. Εναλλακτικά, συστήνεται η χρήση συνδέσμων προς ιστοσελίδες εκτός του 4T-Forum, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βρει το υλικό, χωρίς να επιβαρύνονται οι ιστοσελίδες του 4τ-Forum.
- Συστήνεται η αποφυγή πολλαπλών αλληλένθετων παραθέσεων, διότι επιβαρύνουν τεχνικά το σύστημα
- Σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται η επικοινωνία μεταξύ δύο μελών και το αντικείμενο δεν ενδιαφέρει τα υπόλοιπα μέλη, συστήνεται η χρήση της δυνατότητας προσωπικών μηνυμάτων, την οποία παρέχει το 4T-Forum
** 8. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί πως υλικό στο 4T-Forum είναι προσβλητικό ή υβριστικό ή εν γένει αντιτίθεται σε νόμους της Ελλάδας ή τον κανονισμό χρήσης, πρέπει αμέσως να ειδοποιήσει (με προσωπικό μήνυμα ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) τους επόπτες
** 9. Κάθε μέλος μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία που το αφορούν (εκτός του ψευδωνύμου και του email τα οποία δεν μπορούν να αλλάξουν) τροποποιώντας το 'profile' του - Υπενθυμίζεται πως το 4T-Forum είναι δημόσιο βήμα ανταλλαγής απόψεων, και άρα κάθε μέλος πρέπει να φροντίζει για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων.
συμφωνα με τον νο8, και αφου ειναι εμφανες οτι μια δημοσιευση ειναι προσβλητικη, ζητω απο τη διαχειριση να διαγραφει ΑΜΕΣΑ
ευχαριστω και χαιρετω ολους τους φιλους που εχουμε καιρο να τα πουμε..
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
........Νομίζω ο hf έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζει το οποιοδήποτε όχημα καγκουρεμένο αλλα η αισθητική του αντίληψη αμφισβητείται ούτως η άλλως απο όλους. Δεν νοείται ιδιοκτήτης αυτοκινήτου **της πιο άθλιας σχεδιαστικά φίρμας της εποχής μας **να χαρακτηρίζει άλλα αυτοκίνητα καγκουρεμένα
Αν βρει κανεις χειρότερα σχεδιαστικά αυτοκίνητα απο τα lancia της τελευταίας 15 ετίας να μας το πει και μας.Μόλις μπήκες στην μαύρη λίστα των ιταλόφιλων του φορουμ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
........Νομίζω ο hf έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζει το οποιοδήποτε όχημα καγκουρεμένο αλλα η αισθητική του αντίληψη αμφισβητείται ούτως η άλλως απο όλους. Δεν νοείται ιδιοκτήτης αυτοκινήτου **της πιο άθλιας σχεδιαστικά φίρμας της εποχής μας **να χαρακτηρίζει άλλα αυτοκίνητα καγκουρεμένα
Αν βρει κανεις χειρότερα σχεδιαστικά αυτοκίνητα απο τα lancia της τελευταίας 15 ετίας να μας το πει και μας.Μόλις μπήκες στην μαύρη λίστα των ιταλόφιλων του φορουμ...
Για τα Alfa όμως αγαπητέ έχω την απολύτως αντίθετη άποψη.
(Και είμαι και πρώην ιδιοκτήτης ) -
Tο οτι εισαι ΠΡΩΗΝ ιδιοκτητης τα λεει ολα. Απλα εισαι ημιμαθης,εφοσον εδωσες μια αλφα και βρεθηκες να εχεις για 2ο ενα... Matizzzzzzzzzzzzz... Αυτα πολυ απλα δε γινονται..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tο οτι εισαι ΠΡΩΗΝ ιδιοκτητης τα λεει ολα. Απλα εισαι ημιμαθης,εφοσον εδωσες μια αλφα και βρεθηκες να εχεις για 2ο ενα... Matizzzzzzzzzzzzz... Αυτα πολυ απλα δε γινονται..Που ξέρεις οτι τόχω για ..2ο;
Για για να με και on topic Καμμιά αεροτομούλα για matiz που θα βρούμε; -
Tο οτι εισαι ΠΡΩΗΝ ιδιοκτητης τα λεει ολα. Απλα εισαι ημιμαθης,εφοσον εδωσες μια αλφα και βρεθηκες να εχεις για 2ο ενα... Matizzzzzzzzzzzzz... Αυτα πολυ απλα δε γινονται..
Που ξέρεις οτι τόχω για ..2ο;
Για για να με και on topic Καμμιά αεροτομούλα για matiz που θα βρούμε;Ρώτα αυτόν
-
-
Ωραίος ο νέος...
Και λίγα για τα Skoda εντάξει,μη βάλω και εγώ καμμιά αεροτομή σαν του Matiz στη Fabia μου.
-
Που ξέρεις οτι τόχω για ..2ο;
Για για να με και on topic Καμμιά αεροτομούλα για matiz που θα βρούμε;Καλα αμα ειχες αλφα και τωρα daewoo εισαι τραγικος..
(πλακα κανω στο τραγικος,κωμικοτραγικος εννοουσα.. ,γιατι θα πρεπει να αστειευεσαι για το ματιζ,εγω δεν το πιστευω οτι ειχες αλφα και πηρες ματιζ.. )
Στο που το ξερω,νομιζω ειχες πει οτι θα το παρεις για τη δουλεια να σε εξυπηρετει καλυτερα,οποτε αυτο υπεθεσα,μπορει να εκανα και λαθος,οπως κι εσυ που πηρες το γ@#$κορεατικο..
pjathan δεν εισαι αυτος που η φημη του εχει φτασει μεχρι το Αργος για το καγκουρικο φαμπια με τις αεροτομες,τα μπουρια απο πισω,τα πιτσιλιστηρια και τις ιστοριες; Αν οχι,περιεργο,θα μου εκανες για καγκουρι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα αμα ειχες αλφα και τωρα daewoo εισαι τραγικος..
(πλακα κανω στο τραγικος,κωμικοτραγικος εννοουσα.. ,γιατι θα πρεπει να αστειευεσαι για το ματιζ,εγω δεν το πιστευω οτι ειχες αλφα και πηρες ματιζ.. )
Στο που το ξερω,νομιζω ειχες πει οτι θα το παρεις για τη δουλεια να σε εξυπηρετει καλυτερα,οποτε αυτο υπεθεσα,μπορει να εκανα και λαθος,οπως κι εσυ που πηρες το γ@#$κορεατικο..
Ημουν ευχαριστημένος με την alfa, όμορφο αμάξι αλλα ήθελα κάτι πιο σπορ.
Και κατέληξα στο matiz
(Αφου συνομιλώ με τον Πασχο είμαι on topic ) -
pasxo εκτός του ότι είσαι και ''βάζελος'' το Bravo σου είναι πολύ πιο καγκούρικο από τη Fabia μου.
-
Ημουν ευχαριστημένος με την alfa, όμορφο αμάξι αλλα ήθελα κάτι πιο σπορ.Και? Πηρες Φερραρι;
panathan (πωωωω βρισια... ) ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις..
Eγραψα τη λεξη παναθαν (εις διπλουν) παω ναπλυνω τα χερια μου. και να κανω ριμπουτ.
Australia Uber Alles!!!!! [#4]