-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
χμ...turbo?ξέρουμε άλογα και κυβικά???
Υπάρχει πιθανότητα δηλαδή ο τύπος να το αγόρασε έτσι?(ξεχνώντας το χαμήλωμα φυσικά, την μπούκα κτλ...εννοώ με βαμμένους προφυλακτήρες και αυτές τις ζάντες.Απ'ότι θυμάμαι εδώ μόνο σε 1100 κυβικά κυκλοφόρησε το 9 τετράπορτο και το 11 πεντάπορτο ... πάνε και 20, 25 χρόνια απο τότε ...
Πληροφορίες έχει εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_9 -
Τα Renault 9 και 11, αν θυμάμαι καλά, στις εκδόσεις με turbo ήταν 1.400 cc και απέδιδαν 110 ίππους...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τα Renault 9 και 11, αν θυμάμαι καλά, στις εκδόσεις με turbo ήταν 1.400 cc και απέδιδαν 110 ίππους...Καλά θυμάσαι.
(Μόνο μια μικρή επιφύλαξη για το αν ήταν 110 ή 115) -
To 9 έβγαινε και με 1700 στην Αμερική, Renault Alliance. Το 11 δεν κυκλοφορούσε στην Αμερική αλλά είχαν ίδιους κινητήρες (και 1700 αλλά δεν υπήρχαν τέτοια κυβικά στην Ελλάδα).
http://fabvt.blogspot.com/2007/09/renau ... -1984.html -
μαλλον εχω μια δοση καγκουριας και εγω γιατι εχω κολλημα με το ανθρακονημα καπω και σκεφτομουν να κανω και το δικο μου στο μελλον
-
αυτά τα tigra έχουν υποστεί κανονικό βιασμό πανελλαδικώς......
-
Αμέσως να κοροϊδέψετε τους αεραγωγούς του τίγκρα. Εντάξει, δεν έχει το κινητήρα πίσω αλλά μπορεί να έχει εμπορεύματα στο χώρο αποσκευών που χρειάζονται καλό αερισμό (πχ να κουβαλάει ΨΑΡΙΑ και να μη θέλει να βρωμάει μέσα ψαρίλα).
-
Α!Δηλαδή τα sti έχουν τα ψάρια μπροστα...
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
αυτά τα tigra έχουν υποστεί κανονικό βιασμό πανελλαδικώς......Νταξ... ένα καγκουρεμένο Tigra έχει πάψει να αποτελεί είδηση εδώ και καιρό
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νταξ... ένα καγκουρεμένο Tigra έχει πάψει να αποτελεί είδηση εδώ και καιρό
Σ'αυτό το αυτοκίνητο, είδηση είναι να το βρεις 'μαμά' πια!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα Renault 9 και 11, αν θυμάμαι καλά, στις εκδόσεις με turbo ήταν 1.400 cc και απέδιδαν 110 ίππους...
Καλά θυμάσαι.
(Μόνο μια μικρή επιφύλαξη για το αν ήταν 110 ή 115)105 ιππους ειχανε τα 9 και 11.Ο ίδιος κινητηρας απέδιδε 115 ιππους στα σουπερ5.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νταξ... ένα καγκουρεμένο Tigra έχει πάψει να αποτελεί είδηση εδώ και καιρό
Σ'αυτό το αυτοκίνητο, είδηση είναι να το βρεις 'μαμά' πια!
κρίμα γτ δν είναι κ τόσο άσχημο τλκ.....
-
Προχθές είδα Α3 μετατροπή σε S3, κίτρινου χρώματος να κυκλοφορεί χωρίς καπώ. Ώπα λέω κάτι ετοιμάζει αυτός! Σήμερα τον ξαναβλέπω και τί είχε κάνει ο τύπος!!!? Επάνω στο καπώ και στη μέση, έχει βάλει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σαν να είναι μέσα στο καπώ και να έχει κολλήσει το καπώ σαν ζελατίνα πάνω στο πρόσωπο!!! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, πιστεύω να τον πετύχω και να τον βγάλω φωτογραφία!!! Μεγάλος κάγkουρας πάντως, δεν έχει όριο η φαντασία του τελικά!! Πρέπει να το δείτε, κατευθείαν στο Hall of Fame!!
-
Μπορει να ηταν η photo του Χαρου...
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Προχθές είδα Α3 μετατροπή σε S3, κίτρινου χρώματος να κυκλοφορεί χωρίς καπώ. Ώπα λέω κάτι ετοιμάζει αυτός! Σήμερα τον ξαναβλέπω και τί είχε κάνει ο τύπος!!!? Επάνω στο καπώ και στη μέση, έχει βάλει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σαν να είναι μέσα στο καπώ και να έχει κολλήσει το καπώ σαν ζελατίνα πάνω στο πρόσωπο!!! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, πιστεύω να τον πετύχω και να τον βγάλω φωτογραφία!!! Μεγάλος κάγkουρας πάντως, δεν έχει όριο η φαντασία του τελικά!! Πρέπει να το δείτε, κατευθείαν στο Hall of Fame!!Χαχα!! Τελικά είμαι πολύ τυχερός!! Τον πέτυχα σήμερα το βράδυ (ήξερα που το παρκάρει! )
Μέχρι και ο πατέρας μου τον είδε στο δρόμο και του έκανε τρομερή εντύπωση και μου το είπε!!!Ιδού κύριοι: ΕΛΕΟΣ!!!!!
-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Εντάξει, έχει καταντήσει βαρετό το τσιτάτο 'όσο ζω μαθαίνω'...
-
Κι όμως δεν κάνω πλάκα!! Μ@μάει και δέρνει η καγκουριά του τύπου εε?
-
Δε βλέπω τίποτα.
Australia Uber Alles!!!!! [#4]