-
Αν εξαιρέσεις τη 2η από αριστερά οι άλλες ή γύρο θα ξεπάγωναν σε σουβλατζίδικο ή καθαρίστριες σε επαρχιακή καφετέρια.
Κατά τ' άλλα με ένοιαξε μένα το θέμα με τον καγκουροβελτιωτή...
-
Καλα ο τυπος εχει βαλει ψευτο-Vortex Generators στην αεροτομη του R8, εντελως ΓΤΠ!
-
Novitec Rosso TuLesto: Ferrari F430 Gets 777 HP, 218 MPH Top Speed Πολύ αεροδυναμική ρε παιδί μου!
The company doesn't explicity say this vehicle is based on the F430 but, even with the substantial reworking of the body with carbon fiber and aluminum, it's clear to anyone with eyes it's a Ferrari. Power comes from a 4.4-liter V8 with two superchargers, propelling this mean piece of orange sherbet to 62 MPH in 3.4 seconds. We're waiting to see an actual version of the car before we make a full judgment of the Luca Serafini Stile design, but with only 11 models being produced we expect it's a bit too pricey to end up in our garage.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Καλα ο τυπος εχει βαλει ψευτο-Vortex Generators στην αεροτομη του R8, εντελως ΓΤΠ!καθε φορα που το βλεπω με πιανει η καρδια μου..και δεν ειναι μονο αυτο, εχει κανει κι αλλα πολλα εγκληματα
και το κακο ειναι οτι πολλοι τα αγοραζουν αυτα τα πραγματα χρυσοπληρωνοντας τα κιολας
και το χειροτερο ειναι οτι ασχολειται μονο με audi/vw...
δε μπορουσε να βρει καμια αλλη μαρκαξερω.. θα πειτε καποιοι οτι μονο τα vag θα μπορουσαν να εμπνευσουν τετοιες δημιουργιες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
st:ξερω.. θα πειτε καποιοι οτι μονο τα vag θα μπορουσαν να εμπνευσουν τετοιες δημιουργιες
-
-
Κρίμα το φιατάκι. Εντωμεταξύ φαίνεται λες και το μαύρο το πέρασε με αυτά τα spray cans από το Praktiker.
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κρίμα το φιατάκι. Εντωμεταξύ φαίνεται λες και το μαύρο το πέρασε με αυτά τα spray cans από το Praktiker.Επίτηδες το έκανε έτσι... ήθελε να δημιουργήσει το εφέ της...σκιάς...
-
εκτος διαγωνισμου
http://oddee.com/item_96569.aspx -
Είμαι αυστραλός που μου αρέσει η φτεράρι όπως είναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εκτος διαγωνισμου
http://oddee.com/item_96569.aspxΩρε Bill... τί ήταν αυτά που είδαν τα μάτια μου;
(τα καημένα έκαναν 'γκελ' πάνω στην οθόνη μου!)
Αυστραλέζικο site ε; -
Όλα τα λεφτά το beetle - hanebu
Mην το δει ο Λιακό -
-
και ειναι το 1,4 το απλο!!!!
-
σημερα για αρκετη ωρα μπροστα μου ειχα ενα c5 1800αρη το οποιο ειχε μια εξατμιση μουρλια, σκεφτομουν μονος μου, μα ποιος ο λογος σε ενα τετοιο οικογενειακο αυτοκινητο να κανεις τετοιο πραγμα, το μεγαλο σοκ βεβαια ηρθε οταν τον προσπερασα και ειδα οτι το οδηγουσε.... Παπας!
-
Σημερα στο κεντρο του αιγιου wartburg με αεροτομη τραπεζι, χρωμα μπλε subaru , και γραμμενο πανω στις πορτες με τεραστια γραμματα WRC...
-
-
-
Όπου διαβάζεις για πολλά ψώνια...κράτα και μικρές σακούλες!
Australia Uber Alles!!!!! [#4]