-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σαν κι αυτά, ε;
Το Bravo ενσωματώνει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας: A-ARH (Automatically-Adaptive Ride Height) και FBC (Flexible Bumper Construction). Πίσω από τις γρίλλιες υπάρχουν αισθητήρες που σκανάρουν το οδόστρωμα μπροστά στο αυτοκίνητο, ανιχνεύουν λακούβες, σαμαράκια κλπ και προσαρμόζουν αυτόματα το ύψος του από το έδαφος. Πρόκειται για εξέλιξη της τεχνολογίας LANTIRN που χρησιμοποιούν τα μαχητικά για πλοήγηση κάτω από το επίπεδο του εχθρικού ραντάρ και νυχτερινούς βομβαρδισμούς ακριβείας.
Ως επιπλέον ασφαλιστική δικλείδα, το FBC σημαίνει ότι ο προφυλακτήρας είναι φτιαγμένος από πολυμερές-ζελέ με προοδευτικό Young modulus, ώστε σε μικροχτυπήματα να παραμορφώνεται σαν κρέμα καραμελέ αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να μεταφέρει τη κτηνώδη downforce στο πλαίσιο που χρειάζεται σε ταχύτητες >0,7Mach.
Πηγή: Περιοδικό 4Κ (4 Κάγκουρες), Τεύχος 01/2008, ένθετο 'Τεχνικά: Από τη σκοπιά του κάγκουρα.'
-
-
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
πρεπει να ειναι τουλαχιστον 400 αλογα...Η ίδια φήμη υπάρχει και για του πάσχου...
Μπα... Ο ratanplan αφού έριξε μια ματιά από κάτω, το εκτίμησε γύρω στα 160 άλογα, αν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
πρεπει να ειναι τουλαχιστον 400 αλογα...
Η ίδια φήμη υπάρχει και για του πάσχου...
Μπα... Ο ratanplan αφού έριξε μια ματιά από κάτω, το εκτίμησε γύρω στα 160 άλογα, αν θυμάμαι καλά...
Ναι αλλα του πασχου εχει το σηματακι abarth οποτε παιρνει αλλα 100 αλογα
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αγαπητε ειχε δει την εξατμιση και εκρινε ως μπαρμπαμητσος tuning development οτι η διαμετρος δεν ηταν η ενδεδειγμενη..
Τα λογια ειναι περιττα γιατι στον τελευταιο καφε που ηπιαμε μαζι στο μικρολιμανο,υπhρχaν και μαρτυρες εκ ξεσσαλονικης (drdino και mirage)που δοκιμασαν την δυναμη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αγαπητε ειχε δει την εξατμιση και εκρινε ως μπαρμπαμητσος tuning development οτι η διαμετρος δεν ηταν η ενδεδειγμενη..
Τα λογια ειναι περιττα γιατι στον τελευταιο καφε που ηπιαμε μαζι στο μικρολιμανο,υπhρχaν και μαρτυρες εκ ξεσσαλονικης (drdino και mirage)που δοκιμασαν την δυναμη..
Αστείρευτη πραγματικά...
-
Δεν φτάνει η καγκουριά (έχει αλλάξει όλους τους προφυλακτήρες + φώτα + απλώστρα) αλλά έχει παρκάρει και δίπλα σε πεζοδρόμιο με κίτρινη γραμμή και εμποδίζει τα τρόλευ να στρίψουν.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φίλος που σπούδαζε στο Μαϊάμι μου περιέγραφε εντελώς αστεία κατάσταση στο κεντρικότερο δρόμο της πόλης Σαββατόβραδο. Περνάνε αβέρτα καγκουρεμένα αυτοκίνητα με αράπηδες , αεραναρτήσεις και ζάντες που γυρίζουν ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο . Οι δε αράπηδες έχουμε μέσα τίγκα το στέρεο με μουσική ανάλογη το δε αμάξι με την αερανάρτηση να χοροπηδάει πάνω κάτω και αυτοί ατάραχοιΔηλαδή τι διαφορά έχει το Miami Beach από το Aretsou Beach?
-
zorz
Μικρός θεούλης!
-
-
-
Ειπαμε οχι φωτο που βρισκουμε στο νετ...
-
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ
Ναι, έφτασε! Μού πήρε 20 μέρες να τα μαζεψω αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή ανάμεσα σε τόσες φωτογραφίες και 380 σελίδες υλικού. Τα κριτήρια ήταν η αισθητική, η ευρηματικότητα και η σπανιότητα του μοντέλου. Είναι τόσα πολλά που θα έπρεπε να ψηφίζουμε ανά κατηγορία. Σας πληροφορώ ότι η επιλογή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θα έπρεπε να γίνει μία ψηφοφορία μόνο με αεροτομές. Ποικίλουν πολύ και η ευρηματικότητα της καγκουριάς δεν έχει κανένα όριο.
Προσπάθησα να καλύψω όλες τις κατηγορίες μαρσιποφόρων. Παρόλα αυτά, αν υπάρχουν κι άλλα που δεν είναι στη λίστα ας το πείτε εδώ πριν ανέβει η ψηφοφορία. Υπάρχουν βέβαια και πάρα πολλά χαμένα, αφού τα links μας τελείωσαν. Ειδικά του xs.to πριν το Μάιο του 2007.Τα πρωτεία έχουν πάντως οι χρήστες Nick-K & sv2. Στο 1ο θέμα είχα κι εγώ πολλά στο ενεργητικό μου. Ειδικά ο sv2 είναι απίστευτος σε αυτά που έχει φωτογραφίσει.
Χιουντάι Coupe, Tigra, 206, civic, celica είναι τα πιο 'εύκολα' στο καγκούρεμα. Υπάρχουν βέβαια και μερικά σπάνια όπως Atos, Barchetta, Merc Vito κλπ.
**Ψηφίστε την καλύτερη 5άδα **για να κάνουμε ψηφοφορία με το ΤΟΠ-10 (Γράψτε τα νούμερα). Προσοχή! Η ψηφοφορία αφορά ΜΟΝΟ δικές μας φωτογραφίες.
**1Απέδρασα απ'το NFS **
2. Πιάσε τον ταύρο απ'τα κέρατα
3. Διαστημική απειλή
4. Διαστημική απειλή Νο2
5.Avensis STi
6. Είμαι γρήγορος και το δείχνω.
**
7. Απλώστρα plexiglass**
**
8. To όμορφο μπορεί να γίνει ομορφότερο****9. Δεν χωράω στο καπό! **
παρατηρήστε το ανάποδο αριστερό οργανάκι
10. Ναι, θα το φάω όλο το φαϊ μου
11. ΠΩΛΗΤΑΙ (από αγγελία του φόρουμ)
12. BMW warriors
**13. Ερχεται ο γυψοσανιδάς! **
14. Rolls Royce Sunny
15. Sei μετά από εγκεφαλικό
16. Kadett R.I.P.
17.Mazda ala star
**18.Toyota celica Airbus **
**19. Κορεάτικα κερατάκια **
**20. Skoda StarTrek **
**21. Burn out manta newbie driver **
**22. Tα κόλλησα όλα? **
**23. Ιπποδύναμη με ακρίβεια! **
24. Dragster BMW
25. Πήρα το ΚΙΑ μου από τη Volvo
**27. Ποιος την έχει πιο μεγάλη? **
**28. Προφυλακτήρας +50 ίππων **
**29. Μαθήματα στο Μαρανέλλο **
url=http://xs.to][/url]
**35. Χριστουγεννιάτικο Δέντρο **
**39. Η σιδερώστρα της νοικοκυράς **
Καλή επιλογή!
-
Μια σημείωση ο μυρμηγκοφάγος Νο2 αποκαλείται 'κουνούπι' στην Θεσσαλονίκη ( από όπου και κατάγεται ) και συνήθως λείπει ο μπροστά προφυλακτήρας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια σημείωση ο μυρμηγκοφάγος Νο2 αποκαλείται 'κουνούπι' στην Θεσσαλονίκη ( από όπου και κατάγεται ) και συνήθως λείπει ο μπροστά προφυλακτήραςΤριανδρια το εχω δει παρκαρισμενο αρκετες φορες
-
cmarin
Ολόκληρη διατριβή έκανες! Εύγε29
33
9
31
4Θα τα παίξω και τζόκερ
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Μια σημείωση ο μυρμηγκοφάγος Νο2 αποκαλείται 'κουνούπι' στην Θεσσαλονίκη ( από όπου και κατάγεται ) και συνήθως λείπει ο μπροστά προφυλακτήρας
Τριανδρια το εχω δει παρκαρισμενο αρκετες φορες
Ναι το ξέρω οτι είναι φωλιά του εκεί.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τριανδρια το εχω δει παρκαρισμενο αρκετες φορες
Ναι το ξέρω οτι είναι φωλιά του εκεί.
το τρομακτικο ειναι να το πετυχεις βραδυ
-
cmarin
Τρομερό post!
Australia Uber Alles!!!!! [#4]