-
Που Κοζανη???Γιατι εγω τον πετυχα στα Γιαννιτσα.
-
Του Φλωρινιώτη είναι;
-
Όχι, προς Ευζώνους πριν τα σύνορα όταν πήγαινα για Τσεχία. Γελούσα και οι άλλοι ρωτούσαν γιατί!!
-
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
αν εξαιρεσεις την πινακιδα και το αυτοκολητο στο πλαι...ειναι ενα νορμαλ σταρλετ με μαμα λουκ...Δεν ξέρω αν είναι με μαμά Λουκ, ή με μαμά Ντάλτον, αυτό που ξέρω είναι ότι στα μάτια μου φαίνεται κάγκουρας. Mild, but Κάγκουρας nonetheless.
-
Ναι το χρώμα είναι άστα να πάνε...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
αν εξαιρεσεις την πινακιδα και το αυτοκολητο στο πλαι...ειναι ενα νορμαλ σταρλετ με μαμα λουκ...
Δεν ξέρω αν είναι με μαμά Λουκ, ή με μαμά Ντάλτον, αυτό που ξέρω είναι ότι στα μάτια μου φαίνεται κάγκουρας. Mild, but Κάγκουρας nonetheless.
Ακριβώς...και μάλιστα από κοντά το χρώμα αλλάζει όταν το χτυπάει ο ήλιος και σε άθλιες αποχρώσεις (πορτοκαλομπορδοροδοκόκκινες).
-
αν εξαιρεσεις την πινακιδα και το αυτοκολητο στο πλαι...ειναι ενα νορμαλ σταρλετ με μαμα λουκ...τωρα για το χρωμα...ασχημο εγω δεν το λεω παντως...
Όντως, αν εξαιρέσεις το χρώμα, το αυτοκόλλητο, τους προφυλακτήρες, τα φανάρια, τη μάσκα, το καπό, τις ζάντες και την αεροτομή είναι εντελώς μαμα.
-
εγω παντως νομιζω οτι ο ορισμος του καγκουρα εχει λιγο μπερδευτει....
-
εγω παντως νομιζω οτι ο ορισμος του καγκουρα εχει λιγο μπερδευτει....Σχετικά είναι όλα...εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπεις.
-
εγω παντως νομιζω οτι ο ορισμος του καγκουρα εχει λιγο μπερδευτει....Εγώ πάλι δεν νομίζω ....
-
Για εμένα κάγκουρας είναι αυτός που παριστάνει κάτι που δεν είναι. Όντως ο ορισμός είναι ασαφής, πχ ένας ψεύτικος αεραγωγός σε έναν προφυλακτήρα είναι καγκουριά? Για εμένα ναι, αν και πολλές φορές είναι τοποθετημένος εκεί από τον ίδιο τον κατασκευαστή.
Υπάρχει και το άλλο άκρο βέβαια, πρίν μερικές σελίδες εδώ κάποιος έβαλε φωτογραφία μιας Ferrari F50 GT η οποία ήταν 'καγκούρικη' επειδή είχε μεγάλη αεροτομή..
-
το τηεμα καγκοθριασ ειναι κατηαρα υποκειμενικο....εγω πχ ασπρη ζαντα θα εβαζα...σε αλλους θα φαινοταν καγκουρικο...αυτα ειναι γουστα...δεν λεω οτι μου αρεσουν ολα...αλλα ενα διακριτκο σποιλερακι θα εβαζα σε πολλα αμαξια...
-
Για μενα καγκουρια ειναι η οποιαδηποτε αλλαγη πανω στο αυτοκινητο με ακομψο τροπο δηλαδη τις πλαστικουρες που βαζουν για προφυλακτιρες,τα μπουρια οι αεροτομες,τα αυτοκολλητα..Και γω σιγουρα θα εβαζα ενα διακριτικο σποιλερακι σε πολα αυτοκινητα αλλα οχι μια αεροτομη τυπο DTM.Τωρα το starlet οντως δεν ειναι και τοσο καγκουρικο αλλα το συγκεκριμενο χρωμα το κανει.
-
Τη πινακίδα καλύτερα να μην την έβαζε καθόλου.
Και οι ζάντες απαίσιες είναι.
Τα φυμέ έπρεπε να είναι λιγότερο σκοτεινά. -
γουστα ειναι αυτα....υπερβολικο δεν ειναι το σταρλετακι...οτι θα μπορουσε καλυτερα ναι ...με την δικη μου αισθητικη...τον αεραγωγο δεν εχει καν και αυτο ειναι λιγο προβλημα...
-
-
Nitrous for beginers
Μαθηματα νιτρο απο Ελληνα!
http://www.youtube.com/watch?v=CM9wLvvh ... re=related -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Nitrous for beginers
Μαθηματα νιτρο απο Ελληνα!
http://www.youtube.com/watch?v=CM9wLvvh ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankτο παιδι στο βιντεο ειναι ο Νικος(FIESTAman) πολλοι τον γνωριζουν και το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι το πιο δυνατο Lotus ELAN S2 της ευρωπης
οριστε και μερικα βιντεο για τους απιστους......Lotus ELAN S2 VIDEO
Ολη η πορεια κατασκευης του αυτοκινητου στο ευρωπαικο φορουμ της Lotus.......Project 'Sh4rk' Lotus ELAN S2
-
Australia Uber Alles!!!!! [#4]