-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ευχαριστω..... θα ψαξω να δω.... θα σιγουρευτω κιολας αν δεν τους πειιραζει να ειναι και Labretta!!!
Μάλλον αγνοείς το αβυσσαλέο μίσος βεσπόφιλων-λαμπρεττόφιλων!!
MIA LAMBRETTA ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΒΕΣΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ευχαριστω..... θα ψαξω να δω.... θα σιγουρευτω κιολας αν δεν τους πειιραζει να ειναι και Labretta!!!
Μάλλον αγνοείς το αβυσσαλέο μίσος βεσπόφιλων-λαμπρεττόφιλων!!
Φαντασου κατι σε Μερσεντες- Μπεεμβε, Ολυμπιακος-Παναθηναικος, Βιλνεβ-Αρνου..... etc.
-
Η σε Αλφα-Λάντσια (πριν γίνουν όλα Φίατ )
Εμαθα να οδηγώ δίκυκλο στη Lambretta 175 θείου, που την πήγε μέχρι Ισπανία... -
Ελα καημένε..... μοτοσακά είναι και τα δύο.
-
Δεν ηξερα πραγματι αυτη την αβυσσαλεα διαφορα.... αλλα δεν γνωριζω και προσωπικα το ατομο που την ψαχνει την Βεσπα... για να μπορω να κρινω ποσο φανατικος ειναι και αν ξερει γιατι θελει αυτο που θελει.... ευχομαι οντως να ειναι γνωστης... θα σας πω μολις μου πει η κορη μου που τον ξερει... αλλα βλεπεις ειμαι και μακρυα απο την πατριδα..
-
Mπουλονια UNF 1/2 ψαχνω
-
ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ!
Ο Γαρδέλης με έχει συνδέσει με Κάιρο και είναι όλο δικαιολογίες και οι υπόλοιποι 'επίσημοι' δε το δέχονται.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να απαντήσει άμεσα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Champion BN 60 εχει κανεις?
-
Οποιος εχει τα νικελ και τα φαναρια απο αυτα και δεν τα θελει ας μου πει
Ειδικα κατοχοι Α110 ALPINE
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
:hahaiv:Τι γελας ρε αντε να δωσω και 50 ευρω
-
Τα φανάρια είναι 160mm? Μήπως ταιριάζουν απο κάτι άλλο?
-
Ναι απο πορσε κι απο αλπιν
-
Kαι ...matra ...... και επειδη εχω προτεραιοτητα μεσιε σιτροβαγκ ... θα τα παρω εγω , οοοοταν τα βρει καποιος ...
Υ.Γ. για δες ποσα χρονια πριν το εχω γραψει ......... να εχουμε και μια ιεραρχια ....μην το κανουμε μπαχαλο εδω μεσα .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kαι ...matra ...... και επειδη εχω προτεραιοτητα μεσιε σιτροβαγκ ... θα τα παρω εγω , οοοοταν τα βρει καποιος ...Υ.Γ. για δες ποσα χρονια πριν το εχω γραψει ......... να εχουμε και μια ιεραρχια ....μην το κανουμε μπαχαλο εδω μεσα .......
Kαι παλια ειχα βρει εναν βατραχο που πουλαγε ενας στα μεγαρα που το μονο που αξιζαν ηταν τα φαναρακια αυτα που τα ειχε κομπλε αλλα χαθηκε, μαλλον θα τον πεταξε
-
βιδες με πασο ιντσας καπου στη θεσσαλονικη?
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
βιδες με πασο ιντσας καπου στη θεσσαλονικη?Στον Θεοδωρίδη, στην Κωλλέτη, ανάμεσα Μοναστηρίου και Γιαννιτσών στο ύψος του city gate.
-
Κυριοι καλησπερα σας,σας παρακολουθω πολυ καιρο θαυμαζοντας αυτο που κανετε και κυριως το μερακι και τη γνωση με την οποια το κανετε ολοι σας
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σ αυτο το forum,γιατι δεν ειχε χρειαστει νωριτερα.
Σημερα ομως ψαχνω για εμπρος καπο απο το αγαπημενο μου peugeot 404 (το προηγουμενο............απογειωθηκε........ξεχασμενα ανοικτα αγκιστρα)
Μηπωσ γνωριζει κανεις σας τηλεφωνο απο ΑΘΗΝΑ μερια,για καινουριο???διοτι ενας φανταστικος κυριος στην Λενορμαν εκλεισε......καθωσ επισης για μεταχ/νο?????(Εκτοσ τησ λυσης ......Λ Νατο.....ειναι λιγο.....ωχ....παναγια μου)
ευχαριστω
κωστης -
καμιά ωραία φωτό από το 404 θα μας βάλεις;
-
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩς ΑΛΛΑ ΠΩςςςςςςςςςς μιας και αδυνατω για φοτο ,
Youtube Videoμφχ κωστης
ps ενα καπο ρε παιδια
Ψάχνετε κάτι?