-
ψαχνω για μια βεσπα κατα προτίμηση μοντέλο πριν απο το 72 περίπου. την λιτοδίαιτη αναζητώ.
το θέμα είναι να βρεθεί ή να μου υποδείξετε που θα μπορούσα να βρω, 'ασχέτως κατάστασης'.
θα προτιμούσα ομως να πω την αλήθεια απο μηχανική άποψη να δουλεύει( τουλάχιστον) αλλά να θέλει μια άλφα συντηρηση ή και κάποια αλλαγή εξαρτημάτων απο φυσική φθορά.
ο σκοπός που θέλω μια τετοια βέσπα είναι για την προσωπική δουλειά πάνω στην βελτίωση της (γυάλισμα, τριψιμο, βάψιμο προσθήκη αξεσουάρ κτλ) και για πολύ κοντινες καλοκαιρινές βολτες.
ευχαριστω τους ιστορικους
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
ψαχνω για μια βεσπα κατα προτίμηση μοντέλο πριν απο το 72 περίπου. την λιτοδίαιτη αναζητώ.λεγοντας ''λιτοδιαιτη'' εννοειτε λαμπρεττα? η απλα καποιο ιδιαιτερο μοντελο της βεσπα?
-
Bάγγο μάλλον εννοεί να έχουν λίγα κυβικά. Καμιά 50s δηλαδή.
-
να είναι ετσι το σουλούπι της με κάποιες μικρές παραλλαγες ισως..
http://www.freewebs.com/roadcapden/FWTh ... /Vespa.jpg
αυτες οι βεσπες μαλλον μεχρι 50κυβικα φτανουν.και οχι ετσι
http://gravelrash.com/assets/Mybikes-hi ... px200e.jpgπιστεύω απο τις φωτο να καταλάβατε τι εννοω.
ειχα πάει ναυπλιο παλιοτερα και ειχα δει (αν γνωρίζετε) απεναντι απο τα γκουντις στο κεντρο του ναυπλίου μια βεσπα σε μπλε ανοιχτο χρώμα (του ουρανου) με άσπρη σελά, μαυρη ρόδα με κυκλικο ασπρο περιγραμμα...μουρλια ήταν...
και σε συνδυασμό με ένα dremel που εχω και εχω δει καποια ωραια βιντεάκια κατασκευων..εχει πάει το μυαλο μου προς αυτο το προτζεκτ.
ευχαριστω
-
vespa :
' PIAGGIO VESPA 150 cc, μοντ. '60, λευκή, άριστη λειτουργική κατάσταση '
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?cat ... ageSize=20
-
Ψάχνω 'ταληράκια' για ρύθμιση βαλβίδων, και σε πιο σωστά Ελληνικά tappet shims, διαμέτρου μισής ίντσας (12,7 mm).
Καμμιά ιδέα;
-
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ MERCEDES W108 109 280SE 300SEL (ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ), ΚΑΠΩ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΤΑΜΠΛΩ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ,ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ,ΠΟΡΤΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΝΔΡΕΑΣ 6948-504015 ΑΘΗΝΑ
-
Δημήτρη έχεις ρωτήσει σε ανταλλακτικά μοτοσυκλετών? Αυτοί δουλεύουν τόσο μικρές παστίλιες.
Μήπως επίσης ταιριάζουν απο Άλφα Ρομέο? (κι αυτές ήταν εξίσου μικρές). -
Παστίλιες τις λένε τελικά στα Ελληνικά;
Χρήσιμο κι αυτό...
Ξέρω ότι κάποιες Yamaha νομίζω χρησιμοποιούν παστίλιες 13 mm. Δεν ξέρω αν χωράνε στις δικές μου βαλβίδες (του Ρ6 δηλαδή). Αλλά θα πρέπει να το ψάξω.
Υποθέτω ότι και από Alfa κάπου εκεί θα είναι από πλευράς διαστάσεων, αν έχει κάποιος χύμα και μπορεί να μετρήσει μερικές θα με διευκόλυνε.Φυσικά υπάρχουν και οι δικές του σε μαγαζί με ανταλλακτικά Rover στην Αθήνα, αλλά πριν από 2 χρόνια μου ζητούσε ... 400 ευρώ για το σετ.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Παστίλιες τις λένε τελικά στα Ελληνικά;Ροδέλες, αποστάτες, καπελότα, φακές (ναι το έχω ακούσει κι αυτό), παστίλιες, ταλιράκια... έχουμε μακράν την πλουσιότερη γλώσσα
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Παστίλιες τις λένε τελικά στα Ελληνικά;
Ροδέλες, αποστάτες, καπελότα, φακές (ναι το έχω ακούσει κι αυτό), παστίλιες, ταλιράκια... έχουμε μακράν την πλουσιότερη γλώσσα
οι φακές έχουν και σίδηρο
αυτό (φακές) δεν μου έχει τύχη να το ακούσω.
-
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
ψαχνω τενορο που να παιζει τα παιδια του πειραια και οριτζιναλ μπαμπα μη τρεχεις μαγνητακι
Τενόρο εχει ο ALPINE A110 , αλλα αφου δεν του απάντησες ....εχασες!!
Για 'Μπαμπά μη τρέχεις', σου κάνει κάτι τέτοιο ;
καλοοο τι σκαφος ειναι?
μπα ειχε ο ζοζεφ ? τωρα ειδα το ποστ μαλλον ηθελε να ξερει πρωτα που θα παει πριν το αναφερει μη φαει κανα πιστονι στο κεφαλι ο κακομοιρης ( ο τενορος )
-
-
Υποθέτω πως έχεις εξαντλήσει τις εγχώριες λύσεις και ρίχνω μία ιδέα στο τραπέζι!
Ποια χώρα φημίζεται για την πολύ καλή της σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα της Τουοτα; Η Νέα Ζηλανδία!
Όσο ψάχνεις να βρεις μιαν άκρη ρίξε μια ματιά εδώ, http://www.trademe.co.nz/Browse/SearchR ... uggested=0
Ίσως κάποια στιγμή προκύψει κάτι! ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν έχω ιδέα αν κάνουν διεθνείς συναλλαγές.Επίσης δεν χάνεις τίποτα να στείλεις ένα ΠΜ εδώ, http://www.club-k.co.nz/Forums/viewthread.php?tid=13756, στο μέλος TP-61. Φαίνεται πως έχει ανταλλακτικά για ότι μπορείς να φανταστείς.
Σ.σ. Αυτά τα βρήκα ψάχνοντας στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι λύσεις που θα σε ωφελήσουν, το εύχομαι όμως!
-
σ ευχαριστω πολυ βασιλη, με το κλαμπ-κ, οπως και με τους αστραλο-ζηλανδους φιλους μας ειμαι σ επαφη, χρονια τωρα. αλλωστε εχω φερει πολλα πραγματα απο εκει
αυτη την στιγμη δεν εχω δει κατι....αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει
και παλι ευχαριστω -
ασε να πάω μια βόλτα στον φίλο μας να δω γιατί έχει ενα 4πορτο για ανταλλακτικά
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
ασε να πάω μια βόλτα στον φίλο μας να δω γιατί έχει ενα 4πορτο για ανταλλακτικάαντε μπραβο ρε γιαννο, αν ειναι να το παρουμε ολοκληρο
κι εναν αξωνα τα22 θελω γιαννη
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ψάχνω 'ταληράκια' για ρύθμιση βαλβίδων, και σε πιο σωστά Ελληνικά tappet shims, διαμέτρου μισής ίντσας (12,7 mm).Καμμιά ιδέα;
είναι τα ποιο μικρά σε διάμετρο που μπόρεσα να βρω,μπορείς σε ένα τροχό (ψιλό) να κατεβάσεις την διάμετρο τους και να κάνεις δουλειά, είναι από ψιτροεν.(ΩΩΩΩ τι σύμπτωση) -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ψάχνω 'ταληράκια' για ρύθμιση βαλβίδων, και σε πιο σωστά Ελληνικά tappet shims, διαμέτρου μισής ίντσας (12,7 mm).
Καμμιά ιδέα;
είναι τα ποιο μικρά σε διάμετρο που μπόρεσα να βρω,μπορείς σε ένα τροχό (ψιλό) να κατεβάσεις την διάμετρο τους και να κάνεις δουλειά, είναι από ψιτροεν.(ΩΩΩΩ τι σύμπτωση)
Ευχαριστώ Ιωσήφ,
θα τα έχω υπόψιν μου!
Ψάχνετε κάτι?