-
Καποιος που εχω τσεκαρει πολλες φορες σε αγωνιστικα και συγκεκριμενα δυο φορες σε μετατροπες αγωνιστικων που πραγματικα εκανε αριστη δουλεια, ειναι ο ηλεκρολογος που δουλευε ενα φεγγαρι στον Κρασουλη ο Κυρ Τακης.
Μαλιστα ειχε ερθει σπιτι και ειχε κανει τα χειρουργεια του.
Εναλλακτικα, ριξε ενα πμ στον APR που σιγουρα εχει καποιον. -
W123 σαλόνι κομπλέ (ταπετσαρίες - καθίσματα κλπ κλπ), έχει κανείς υπόψη του κανένα φτηνό;
-
αμα μας πει γιατι το θες..??κατι θα κανουμε...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
W123 σαλόνι κομπλέ (ταπετσαρίες - καθίσματα κλπ κλπ), έχει κανείς υπόψη του κανένα φτηνό;αν το ζήταγες πριν από 8 μήνες, είχε και μαμισιο A/C έφυγε με 1200 ευρώ.
-
Υπάρχει υποψήφιο θύμα... πολύ καλή λαμαρίνα αλλά από σαλόνι.... ασ'τα...
-
ψαχνω τενορο που να παιζει τα παιδια του πειραια και οριτζιναλ μπαμπα μη τρεχεις μαγνητακι
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ψαχνω τενορο που να παιζει τα παιδια του πειραια και οριτζιναλ μπαμπα μη τρεχεις μαγνητακιΥπαρχει reproduction αυτοκολλητακι σιγα τις πορτες και γνησιο μην ομιλειτε στον οδηγο.
-
ψαχνω τενορο που να παιζει τα παιδια του πειραια και οριτζιναλ μπαμπα μη τρεχεις μαγνητακιπου θα το βάλεις.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
ψαχνω τενορο που να παιζει τα παιδια του πειραια και οριτζιναλ μπαμπα μη τρεχεις μαγνητακι
Υπαρχει reproduction αυτοκολλητακι σιγα τις πορτες και γνησιο μην ομιλειτε στον οδηγο.
με ενδιαφερουν στειλε πμ
-
μήπως έχει κανεις τίποτα dellorto dhla 45αρια?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
μήπως έχει κανεις τίποτα dellorto dhla 45αρια?40αρια εχω γιαννη
-
ψαχνω τενορο που να παιζει τα παιδια του πειραια και οριτζιναλ μπαμπα μη τρεχεις μαγνητακιΈχει ένας πελάτης μου 'μπαμπά μην τρέχεις' σε 106! (τις προάλλες του πήραν το δίπλωμα για υπερβολική ταχύτητα μάλιστα δεν τα ακούει τα παιδιά του...). Έχω κάποιον στο μυαλό μου που ίσως να του έχουν μείνει μαγνητάκια, θα το έχω υπ όψη να τον ρωτήσω.
-
Οφφ τόπικ: α. Στο RX4 που πήρα είχε το σπάνιο 'Μαμά μην τρέχεις', γιατί ήταν χωρισμένη η κυρία που το είχε, και βέβαια το χω φυλάξει. β. Πέρσι έψαχνα στην τουρκία 'σιγά τις πόρτες' που χαν παλιά και εκεί τα ταξί, και πλέον δεν υπάρχουν ούτε εκεί. Και δεν μου χει μεινει ούτε ένα.
-
Mπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει τι πουλιέται σε αυτήν την αγγελία?
http://cgi.ebay.de/Opel-Kapitaen-Baujah ... 439d2761a9
Από ότι καταλαβαίνω πουλάει δύο Opel Kapitan, ένα του '38 και ένα του '40.Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με το πόσο θα μου στοιχίσει η μεταφορά τους στην Ελλάδα?
Σαν ανταλλακτικά΄τι θα χρειαστεί να πληρώσω στο τελωνείο? -
Ορίστε μια αυτόματη μεταφραση της περιγραφής:
Εδώ καταλαβαίνω eigere ακονίσματος για καπετάνιος 2 Opel από το 1938 για την ανάσυρση ή κτίριο! Τα οχήματα που έχουν τρέξει στη Λετονία! Ο μαύρος άνδρας θα σωθεί! 'Οι πλοίαρχοι δεν είναι αρκετά πλήρεις και έχουν συναρμολογηθεί, αλλά rollable! Κατά του κόστους είναι επίσης δυνατή η μεταφορά ! δείτε όλες τις φωτογραφίες! πώληση δεν καμία εγγύηση, Διασκεδάστε με τις προσφορές σας! συλλογή εντός 7 ημερών από τη δημοπρασία τελειώνει, τα μεταλλικά μέρη φύλλο όπως πόρτες, φτερά και κουκούλα είναι όλες οι περιπτώσεις σε πλήρη
-
Δυστυχώς τον προσπάθησα και εγώ με αυτόν τον τρόπο, αλλά θέλει πολύ φαντασία για να βγάλεις νόημα.
-
Νομίζω κάτι θα καταφέρουμε:
Δύο γνωστά Kapitan του 38 για διάλυση ή ανακατασκευή! Τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν στη Lettland! Το μαύρο πρέπει να σωθεί! Τα Kapitan δεν είναι ατόφια, ολόκληρα και είναι αποσυναρμολογημένα, αλλά μπορούν να 'τσουλήσουν'! Με επιβάρυνση στην τιμή, μπορεί να αναλάβει ο πωλητής τη μεταφορά τους! Για τα υπόλοιπα, δείτε φωτογραφίες! Πωλούνται χωρίς εγγύηση (ό,τι λένε πάντα στο e-bay), καλή διασκέδαση στη δημοπρασία! Θα πρέπει να παραληφθούν εντός 7 εργασίμων από τη λήξη της δημοπρασίας!Τα 'λαμαρινοκομμάτια' (πόρτες, φτερά κ.λ.π.) και από τα δύο, κάνουν σε κάθε περίπτωση ένα ολόκληρο αυτοκίνητο!Βέβαια Πρόδρομε, σαν τρόπο μεταφοράς λέει 'selbstabholung' (πας και το παίρνεις μονος σου!), αλλά μπορεί να φροντίσει ο ίδιος για το πώς θα φύγουν για να έρθουν σε σένα.
Το δικό μου ήρθε από Γερμανία σε Αθήνα με μία αυτοκινητάμαξα, γιατί το αμάξι εκινείτο και στο δίπλα χωριό από αυτό του πωλητή, είχε έδρα ο Ελληνογερμανός μεταφορέας που το ανέλαβε, με κόστος, πριν 2 χρόνια, 780 euros.
Επίσης, αν ο πωλητής εκεί είναι ιδιώτης, θα πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι, των 2 ημερών, για να κάνετε τα χαρτιά και να επικυρώσεις στο εκεί προξενείο. -
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Οφφ τόπικ: α. Στο RX4 που πήρα είχε το σπάνιο 'Μαμά μην τρέχεις', .Σπανιότατο!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μήπως έχει κανεις τίποτα dellorto dhla 45αρια?
40αρια εχω γιαννη
Βάγγο ψαχνω 45άρια για καινούργιο προτζεκτάκι
-
Eυχαριστώ πολύ Νίκο.
Δηλαδή μέχρι τις 22/2/10 θα πρέπει να έχω τουλάχιστον 2000Ε για να τα φέρω Ελλάδα, υπό την προυπόθεση ότι η Express εκεί δεν κοστίζει ακριβότερα, +τα λεφτά για το ταξιδάκι, + τα λεφτά του πλειστηριασμού.
Αδύνατο.
Και πάλι σε ευχαριστώ Νίκο.
Ψάχνετε κάτι?