-
Χρόνια πολλά. Ότι επιθυμείς.
-
Σας ευχαριστώ, και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Σας ευχαριστώ, και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα.Χρονια πολλα!!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
λαμακι περίπου 4mm είναι,αλλά ο καρολος έχει λόξα με την αργκον,τι να κάνουμε, ο καθένας με τα βίτσια του.
(ένα πουλάκι μου είπε ότι κώλυσε και την βίδα της τροχαλίας του στροφάλου με αργκον, και αν θέλει ας ξαναφύγει,αμέ)Εγώ είμαι εδώ, στη Μεταμόρφωση, έχω argon, τόρνο, φρέζα κλπ, και καφέ, από 08 - 20.00 κάθε μέρα, και Σάββατα και Κυριακές μέχρι το τέλος του μήνα, μετά μάλον θα την κάνω για κανένα 10ήμερο.
Παναγιωτη ,κατ' αρχην χρονια σου πολλα εστω και καθυστερημενα.
Σ'ευχαριστω για την προθυμια αλλα θα περιοριστουμε μαλλον στον καφε γιατι το κολλημα με argon εγινε εχθες στην ΟΑ. -
Ότι πεις Κάρολε, να ξέρεις ότι χρειαστείς από μηχανουργείο και όχι μόνο είμαι στη διάθεση σου και εννοώ εντελώς φιλικά.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ανταποδίδω.
-
Χρόνια πολλά και απο εμένα , τώρα μαθαίνω το όνομά σου...
-
Χρονια σου Πολλα κι απο μενα
-
ψαχνω σινεμπλοκ αλτερνειτορ γρουπ 4 εσκορτ μκ2 ( metalastik ηταν αν δε κανω λαθος)
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ψαχνω σινεμπλοκ αλτερνειτορ γρουπ 4 εσκορτ μκ2 ( metalastik ηταν αν δε κανω λαθος)καλησπερα, τσαμπα ψαχνεις τετοιο πραγμα εδω αφου στην Αγλια εχουν τα παντα...
προχωρησαμε στο επομενο project..?? -
φιλος ψαχνει μοτερ απο fiat topolino 1950-53
-
Μονο απο Balila εχω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Μονο απο Balila εχωΔλδ τι εννοεις?
Για πες για πες... -
Για κάτι που μου χρωστάει λέει...
-
Αντε ρε, αμεσως σου χρωσταμε, τοκογλυφε
Για σενα μπρε Γιωργη κανονιζω αλλα κολπα, γιαπωνεζικα
-
εχει κανεις κανα διανομεα απο datsun l510??????????????????????το θελω αμεσα γιατι εχει μινει και εχουμε αγωνα στις 27....
-
ψαχνω πισω αξονα δισκοφρενατο απο 205 ή 309 GTI, σε καλη κατασταση.
-
Ψαχνω επειγόντως κάποιον που να έχει κρατησει τα τεύχη από το περιοδικό που είχε βγάλει ενα φεγγάρι ο Φίλιππος Αλβέρτος για τα κλασσικα και ιστορικά.
Αν κάποιος τα εχει ας μου στείλει ενα πμ παρακαλώ -
ψαχνω θηκες ηχειων για μινι, τις κλασικες που βιδωναν πανω στην εταζερα,επισης αεραγωγους ταμπλω εργοστασιακους.
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ψαχνω επειγόντως κάποιον που να έχει κρατησει τα τεύχη από το περιοδικό που είχε βγάλει ενα φεγγάρι ο Φίλιππος Αλβέρτος για τα κλασσικα και ιστορικά.
Αν κάποιος τα εχει ας μου στείλει ενα πμ παρακαλώγια δες εδώ ίσως καλυφθείς.
viewtopic.php?f=16&t=37260 -
καλημερα
ψαχνω να βρω το βιβλιο με κωδικους ανταλακτικων για opel olympia rekord 1953-1957
καθε βοηθεια δεκτη
ευχαριστω
Ψάχνετε κάτι?