-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
13αρια χωματινα που παω ?
ξερω ξερω στο διαολο
Mε το 5 ?
με τον λύκο μαστρο Χρηστο...
βρε το παλικαρακι μας ......... θα περπατησει στο δασος , οταν ο λυκος ειναι εκει ? ...........
Ε δεν θα το χασουμε αυτο ! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
emena den moy kanei kamia ekptosi karole, parolo poy exo psonisi polla pragmata apo ekei!y.g. sorry alla to pc pou grafo den exei ellinika
O ιδρυτης της D-T ειναι ο Alan Minchaw , αδελφικος φιλος του συγxωρεμενου του Richard Ward. Mεσω του Richard λοιπον ειχε κανονιστει η ιδια εκπτωση πουχε κι ο ιδιος. Απλως δεν παραγγελνω μεσω του site αλλα με email σε συγκεκριμενο ατομο.
-
Φιλος μου ψαχνει διευθυνσεις και τηλεφωνα μαντρων με παλαια αμερικανικα στην Αθηνα, αν εχει καποιος καποια στοιχεια παρακαλω ας με ενημερωσει.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
επισης διαφορικο απο το πιο κατω φορτηγακι τουοτα κπ39 η publica (κομπλε πισω αξωνα η μονο το κορωνοπηνιο)
εχει ο Λάγιος απέναντι από την μότορ όιλ από ότι επληροφορήθην
-
επισης διαφορικο απο το πιο κατω φορτηγακι τουοτα κπ39 η publica (κομπλε πισω αξωνα η μονο το κορωνοπηνιο)
αν περνας στο γυρισμο απ τη δουλεια ρε γιαννο, ριξε ενα βλεφαρο, γιατι ειμαι καστορια
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αν περνας στο γυρισμο απ τη δουλεια ρε γιαννο, ριξε ενα βλεφαρο, γιατι ειμαι καστορια[/quote]
διακοπεύω ρε Βάγγο αλλά θα πάω μια βόλτα...εκει στην Καστοριά παίζει γκριζογαλάζιο φουσκωτό 2002 και βυσσινι touring που έχει φάει φάπα εμπρός (άσχετο...)
-
Καλησπέρα,
Ψάχνω για μια τετράδα λάστιχα διάστασης 185/70 15 σε καλή κατάσταση.
Αν έχει κάποιος κάτι υπ' όψην του παρακαλώ να στείλει μήνυμα.Ευχαριστώ.
-
ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!
Που θα βρω την Δευτερα κανα μαστορα να μου κανει δυό 'τσιμπηματακια' στη παλαντζα του WEBER ;
Oλοι οι γνωστοι και οι φιλοι την εχουν κανει !!!!! ....πρεπει ναμαι απου τους ελαχιστους μ....@κες πουχουν μεινει εδω και δουλευουν -
όλο και κάποιο μηχανουργειο θα είναι ανοικτό...αλλιώς ελα μια βόλτα Κιάτο να στο φτιάξουμε, (λουτράκι η αργκόν δεν δουλεύει...)
-
όλο και κάποιο μηχανουργειο θα είναι ανοικτό...αλλιώς ελα μια βόλτα Κιάτο να στο φτιάξουμε, (λουτράκι η αργκόν δεν δουλεύει...)Γιαννη σ'ευχαριστω αλλα δουλευω καθε μερα μεχρι την Τεταρτη οποτε πρεπει να βρω κατι εδω κοντα . Aν δεν βρω μεχρι τοτε ,σου'ρχομαι!!!
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
όλο και κάποιο μηχανουργειο θα είναι ανοικτό...αλλιώς ελα μια βόλτα Κιάτο να στο φτιάξουμε, (λουτράκι η αργκόν δεν δουλεύει...)
Γιαννη σ'ευχαριστω αλλα δουλευω καθε μερα μεχρι την Τεταρτη οποτε πρεπει να βρω κατι εδω κοντα . Aν δεν βρω μεχρι τοτε ,σου'ρχομαι!!!
τόσο κοντά για ένα τσίμπημα,δεν παίζει, το λιγότερο Αλεξανδρούπολη.
-
Αν δεν είναι τόσο λεπτεπίλεπτο ώστε να μπορεί να κολληθεί και με ηλεκτρόδιο, και δε σου πέφτουν μακριά τα Άνω Ιλίσια, κάτι μπορεί να γίνει...
-
λαμακι περίπου 4mm είναι,αλλά ο καρολος έχει λόξα με την αργκον,τι να κάνουμε, ο καθένας με τα βίτσια του.
(ένα πουλάκι μου είπε ότι κώλυσε και την βίδα της τροχαλίας του στροφάλου με αργκον, και αν θέλει ας ξαναφύγει,αμέ) -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
(ένα πουλάκι μου είπε ότι κώλυσε και την βίδα της τροχαλίας του στροφάλου με αργκον,Και ψάχνει καποιον να τη λύσει, μέσα Αυγούστου, για να αλλάξει τσιμούχα?
-
Ελεος
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
(ένα πουλάκι μου είπε ότι κώλυσε και την βίδα της τροχαλίας του στροφάλου με αργκον,
Και ψάχνει καποιον να τη λύσει, μέσα Αυγούστου, για να αλλάξει τσιμούχα?
Καλα , ειστε ολοι απαισιοι και δεν σας ξαναμιλαω ..... Θα σας καταραστω ομως ,το επομενο αυτοκινητό σας ναναι ιταλικο Οσο για σενα Ιωσηφ ,δεν θα σε εκθεσω με τις ιδεες που ειχες για τη βιδα !!!!
Λοιπον την κολληση την εκανα σημερα στις 8 το πρωι που γυρισα απο 'γαλαταδικη' Αλεξανδρουπολη. Πηγα στο τμημα συγκολλησεων ,στη Τεχνικη Βαση της Ο.Α. ,και ενας καλος ανθρωπος εκανε μια ωραια παρθενοραφή Αυτα να τα βλεπετε εσεις ολοι οι τεμπεληδες , που καθεστε Κυριακατικα και μονο να γραφετε στο forum ξερετε!!! -
[Καλα , ειστε ολοι απαισιοι και δεν σας ξαναμιλαω ..... Θα σας καταραστω ομως ,το επομενο αυτοκινητό σας ναναι ιταλικο
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
(ένα πουλάκι μου είπε ότι κώλυσε και την βίδα της τροχαλίας του στροφάλου με αργκον,
Και ψάχνει καποιον να τη λύσει, μέσα Αυγούστου, για να αλλάξει τσιμούχα?
Καλα , ειστε ολοι απαισιοι και δεν σας ξαναμιλαω ..... Θα σας καταραστω ομως ,το επομενο αυτοκινητό σας ναναι ιταλικο Οσο για σενα Ιωσηφ ,δεν θα σε εκθεσω με τις ιδεες που ειχες για τη βιδα !!!!
Λοιπον την κολληση την εκανα σημερα στις 8 το πρωι που γυρισα απο 'γαλαταδικη' Αλεξανδρουπολη. Πηγα στο τμημα συγκολλησεων ,στη Τεχνικη Βαση της Ο.Α. ,και ενας καλος ανθρωπος εκανε μια ωραια παρθενοραφή Αυτα να τα βλεπετε εσεις ολοι οι τεμπεληδες , που καθεστε Κυριακατικα και μονο να γραφετε στο forum ξερετε!!!αργία μήτηρ πάσης κακίας.
έριξα την ιδέα για τσίμπημα με ηλεκτροκοληση,είναι κακό. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
λαμακι περίπου 4mm είναι,αλλά ο καρολος έχει λόξα με την αργκον,τι να κάνουμε, ο καθένας με τα βίτσια του.
(ένα πουλάκι μου είπε ότι κώλυσε και την βίδα της τροχαλίας του στροφάλου με αργκον, και αν θέλει ας ξαναφύγει,αμέ)Εγώ είμαι εδώ, στη Μεταμόρφωση, έχω argon, τόρνο, φρέζα κλπ, και καφέ, από 08 - 20.00 κάθε μέρα, και Σάββατα και Κυριακές μέχρι το τέλος του μήνα, μετά μάλον θα την κάνω για κανένα 10ήμερο.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Εγώ είμαι εδώ, στη Μεταμόρφωση, έχω argon, τόρνο, φρέζα κλπ, και καφέ, από 08 - 20.00 κάθε μέρα, και Σάββατα και Κυριακές μέχρι το τέλος του μήνα, μετά μάλον θα την κάνω για κανένα 10ήμερο.παναγιωτη, χρονια σου πολλα, με υγεια κι οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου
εκτος θεματος αλλα τωρα το θυμηθηκα...
Ψάχνετε κάτι?