-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ψάχνω τροπέτο μπροστινο A6GCS/'53.Berlinetta??
-
Ειμαι κοντα στην Εδεσσα!!!
-
Καλα ρε παιδια,ποτε γραψατε μια σελιδα??!!
-
pro_crossaro Ωχ, πλησιαζει
-
Φτανω και Σερρες σε λιγο καθως εκανα καποια κονε!!!!
-
Αυτό για την έδεσσα το έχω ακούσει και εγω
-
Κρυψτε ο,τι προλαβετε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
H= high compression
N= high compression and big inlet valves
S= big valvesΑν μου επιτρεπεται μια μικρη διορθωση:
To Η προηγηθηκε των καπακιων Big Valves και υποδηλωνε υψηλη συμπιεση(SE Elan με C εκκεντροφορο) .Το Ν ειναι Big Valve (και φυσικα υψηλη συμπιεση) και ειχε τους D εκκεντροφορους ,το δε S (που δεν τοχω δει ποτε) σημαινει Stromberg, που αλλωστε ξεχωριζει απο τη χυτευση των εισαγωγων.
Και για τον ARP : οι κοινες βαλβιδες εισαγωγης ηταν 1.530in (38.86mm) οι δε Big Valves 1.565in (39.75mm) . Oι εξαγωγης ηταν ολες 1.325in ( 33.655mm).
Aρα καταλαβες για καρφωσαν..............Τωρα για το παχος της κυλινδροκεφαλης : Oλες ηταν 4.640 in με συμπιεση 9.5 : 1 Για να την πανε 10.3 :1 στo Βig Valve, κατεβασαν το καπακι .40 σε 4.600 in ,ητοι 11.684 mm. Aρα ειχαμε 11.679 !!!!!
Η συνεχεια ξερεις που.............
-
Mηπως βρισκεται κανενα τιμονι που μπορει να μπει σε BMW E21, ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ η οχι γιατι αυτο που εχει η δικη μου ειναι σκοροφαγωμενο.
-
Φιλος ψαχνει τα μαυρα πλαστικα στεφανια και τους φανοστατες απο FORD FIESTA (πρωτη γενια) για στρογγυλο φαναρι!
Επισης ψαχνει τσιμουχες για τα παραθυρα και τετοια καθως και αεροτομες και σποιλερ απο XR2!
-
-
Ερώτηση: Σε ένα αυτοκίνητο 1971(mazda) υπάρχουν στο κάθισμα από δερματίνη (του οδηγού) δύο μικρά-μεσαία σκισίματα που με τον καιρό μεγαλώνουν. Το ένα δε βρίσκεται γύρω από το μοχλό που πέφτει η θέση για να κάτσει κανείς πίσω ή να ξαπλώσει το κάθισμα, το άλλο είναι στη θέση, μήκος 2-3 εκατοστά. Γνωρίζετε αν αυτά παίρνουν επιδόρθωση χωρίς να καταστραφεί ή αλλάξει η αυθεντική δερματίνη; και αν ναι που πάω.
Υποερώτηση: Επειδή στο αυτοκίνητο αυτό πέρασα καινούργιο κινητήρα και πρέπει να κάνει τουλάχιστον 3.000 χιλ. ακόμη (έκανε χίλια ήδη) για να στρώσει, άρα πρέπει να κινείται πολύ, έχετε εντοπίσει κανα διακριτικό μαύρο κάλυμμα για το κάθισμα, ή καλύτερα μόνο το κάτω μέρος; -
Ψάχνω μοτέρ και σαζμάν mazda wankel 10A, ή οτιδήποτε από mazda RX3, και ολόκληρο αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ
-
-
ecu BOSCH για BMW M635 84
-
Μήπως έχει κάποιος το τεύχος των 4Τ του Οκτωβρίου 1972, γιατί δεν το έχουν ούτε οι 4Τ. Ψάχνω το τέστ του mazda RX3, αφού δεν διαθέτω καμία σοβαρή φωτογραφία του πώς ήταν το μοντέλο στην ελληνική αγορά.
Ευχαριστώ -
Για δες αυτή την αγγελία:
viewtopic.php?f=9&t=31037
-
merci
-
Επιμενω να γυρευω ζαντες αλλουμινιου απο ΤΟΥΟΤΑ CROWN απο 81 εως 95.ΚΑΡΕ 114,3 Χ5 σε 15in.
-
Καλημερα σε ολους.....Αναζητω Κρεμαγιερα (Υδραυλικο) για Lancia beta ....κανει και απο TREVI....Αν καποιος εχει καμια καλη ιδεα..... ευχαριστώ!
-
Υπάρχει τεχνίτης που τις ανακατασκευάζει,στην Αθήνα,εάν φυσικά δεν είναι τελείως διαλυμένη.Εάν ενδιαφέρεσαι,μπορώ να βρώ το τηλέφωνό του από Δευτέρα.
-
Ευχαριστω πολυ αλλα δεν υπαρχει ... οποτε την ψαχνω εξ αρχης...
Αν υπαρχει καμια ιδεα....!!!!!
Ψάχνετε κάτι?