-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
εκεινο το πορτοκαλι μορέττι στη φαλήρου πίσω απο το γυαλινο κτιριο στην συγγρου 80-88 υπάρχει ακόμα???δεν πας μια βολτα να δεις, γιατι τα ειχε ολα και ητανε σε πολυ καλη καταστασηΘα πάω αύριο το πρωί κιόλας...και να φανταστείς ότι Φαλήρου, Φραντζή ,Μ. Μπότσαρη, Οδ. Ανδρούτσου κλπ. τα έφαγα με ττο κουτάλι όταν το πρωτοπήρα.
Υπάρχει ένα στην Κυψέλη με πινακίδες και τέλη πληρωμένα αλλά είναι σούργελο...και να το πούλαγε δεν έβγαινε κανένα ανταλλακτικό...μέχρι και ο ουρανός σάπιος είναι...
Πάντως ευχαριστώ -
Μεχρι το 2004 που ημουνα στην περιοχη το εβλεπα στο περιπτερο κοντα που ειναι πισω απο το κτηριο που σου λέω, αν δεν το βρεις ρωτα τριγυρω ητανε -μπορει να ειναι ακόμα- πολλά χρόνια εκει.
-
Θα πάω έτσι και αλλιώς πρωι πρωί αύριο, αλλά φοβάμαι ότι ειδικά σε αυτήν την περιοχή θα το είχαν μαζέψει λόγω Ολυμπιάδας.
-
Ειχε πινακίδες και το κινουσαν κανονικά
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Μεχρι το 2004 που ημουνα στην περιοχη το εβλεπα στο περιπτερο κοντα που ειναι πισω απο το κτηριο που σου λέω, αν δεν το βρεις ρωτα τριγυρω ητανε -μπορει να ειναι ακόμα- πολλά χρόνια εκει.Εκείνη την εποχή θυμάμαι ότι πουλιόταν αυτό το Μορέττι. Νομίζω ότι το έχουν πάρει τώρα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
-
...Ψάχνω για Weber 45DCOE δεν με νοιάζει ούτε βεντούρια τι έχει ή δεν έχει ούτε ζιγκλέρ. Έχω ήδη ένα που έχω φοράσει στο Μίνι μου και θέλω αλλο ένα να κάνω ένα split-weber. Εισαγωγή... βρήκα!
-
Δυσκολα θα βρεις ενα μόνο του. Δοκίμασε στο ebay, εχω δει κατα καιρους και μεμονομένα 45αρια, και ετοιμα split!
-
Θα το ψάξω! σε ευχαριστώ φίλε!!!
-
εσύ σίγουρα με τα 45αρια έχεις καλή σχέση!!!
-
Έχω ένα μόνο του, να βεβαιωθώ ότι δε θα το χρειαστώ και θα σου πώ!
-
οκ!!!! οποτε θέλεις πες μου!!!!
-
Ψαχνω δυο μπροστινα φλας απο 124 spyder.. ας ειναι μεταχειρισμενα και οσο πιο φτηνα γινεται..
-
Σε ένα σερφάρισμα στο ebay είχα δει πολλά ανταλλακτικά. Εδικά αυτό που έχεις στην φωτογραφία.
-
Εχω δει στο παρελθον στο ebay,αλλα..
1.Δεν γνωριζω Γερμανικα και Ιταλικα..
2.Δεν τα παω καθολου καλα με τις on line αγορες..
Ελεγα μηπως υπαρχει κατι απο Ελλαδα... Ευχαριστω παντως και..χρονια πολλα -
Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά...
Μπες στο ebay.com που είναι το αμερικάνικο. Σε πληροφορώ ότι έχουν περισσότερα ανταλλακτικά από τους Γερμανους και Ιταλούς... -
Μιχάλη αν θέλεις να κάνεις δουλειά πρέπει να αρχίσεις να τα πηγαίνεις καλά με τις On line αγορές γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Όσο για τα γερμανικά και τα ιταλικά ας είναι κατά ο μεταφραστής του google. Eγώ πλέον ανταλλάσσω emails με Γερμανούς στα Γερμανικά χωρίς να καταλαβαίνω γρι!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Eγώ πλέον ανταλλάσσω emails με Γερμανούς στα Γερμανικά χωρίς να καταλαβαίνω γρι! -
PSAHNO BASIS MIHANIS APO RECORT 1,8 KAI KARTER TEL 6976972510
-
-
Zuperman?
Ψάχνετε κάτι?