-
Σε ευχαριστω για τα παραπανω αλλα τα εχω δοκιμασει. Στο Αργος το εχει δωσει εδω και πολυ καιρο. Τοτε νομιζω τις εδεινε 200 € το ζευγαρι χωρις να ειμαι 100% σιγουρος γι'αυτο δεν τις ειχα παρει (μαμακια μου). Αθηνα χθες βρηκα με 150€ την ΜΙΑ. Οσο για την EARLPART ειναι η τελευταια ευκαιρια. Σε ευχαριστω παλι. (Ασπροπυργο που ειδα καποια με αποσυρση δεν ειχανε).
-
Τις θέλεις για καβάντζα ή χρειάζεσαι κάτι άμεσα για αντικατάσταση;
Αν επείγεσαι μάλλον πρέπει να παραγγείλεις από Αγγλία κάτι δοκιμασμένο. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις να βρεθεί ολόκληρο αυτοκίνητο για ανταλλακτικά.
Έχε υπόψιν σου ότι αν έχει πρόβλημα στο σωλήνα της, αυτός αντικαθίσταται σχετικά εύκολα, δεν χρειάζεται να την πετάξεις. -
Απλα εσπασε η μια... αλλα δεν βιαζομαι γιατι δεν εχω να το κουνησω συντομα λογω και αλλων δουλειων που κανω. Οσο για το μαρκουτσι οντως δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο, απλα θα προτιμουσα να ηταν ολα ετοιμα.
-
Καλησπερα
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω 6volt μπαταρια για μικρο αυτοκινητο
Ευχαριστω -
Ψάχνω τεμπέλη για Citroen DS κατά προτίμηση μαύρο...
-
Για να σας δω πόσο γατόνια είστε: ψάχνω σκιάδια οδηγού - συνοδηγού από Fiat 124 Coupe (προφανώς και οι τρεις σειρές φορούσαν τα ίδια). Δεν είναι ίδια με του Σεντάν ούτε του Σπάιντερ.
Έχουν αυτό το χαρακτηριστικό 'κόψιμο' στην εσωτερική πλευρά για να μην 'κουτουλάνε' στον καθρέφτη.
Ζητείται ζεύγος και σε τιμή λογικότερη του Ιταλού.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Για να σας δω πόσο γατόνια είστε: ψάχνω σκιάδια οδηγού - συνοδηγού από Fiat 124 Coupe (προφανώς και οι τρεις σειρές φορούσαν τα ίδια). Δεν είναι ίδια με του Σεντάν ούτε του Σπάιντερ.Έχουν αυτό το χαρακτηριστικό 'κόψιμο' στην εσωτερική πλευρά για να μην 'κουτουλάνε' στον καθρέφτη.
οπτικα δεν βλεπω διαφορα απο του Λαντα 2101.Για κοιτα και απο εκει μηπως τα βρεις ευκολοτερα/φθηνοτερα.
-
-
Πολυ δυσκολο να βρεθουνε ,αλλωστε βρηκαμε μονο το ενα και μονο Ιταλια με τις γνωστες τιμες και την γνωστη νοοτροπια .
Υπαρχει εναλλακτικη λυση να φτιαχτουν ειτε πανω στα δικα σου ,ειτε πανω στου 2101.
Τα κλιπς που πιανουν ειναι ιδια ,το υλικο επισης και η ολη η κατασκευη ειναι ιδια απλως αλλαζει τα σχημα της πλευρας που γειτνιαζει με τον καθρεφτη.
Ουσιαστικα τα σκιαδια στα 124 αποτελουνται απο 2 κομματια μπρος πισω που ενωνονται περιμετρικα με θερμοπιεστικη πρεσα -συνηθης τεχνικη στα φιατ της εποχης ,ετσι γινονταν τα πατρον στις καρτες για τις πορτες και οι 'ραφες' που δεν ειναι ραφες τελικα, στα καθισματα σε ορισμενα 124 .
Ουσιαστικα κοβεις και διαμορφωνεις τη μια πλευρα συμφωνα με την φωτο ωστε να μην βρισκει και ενωνεις .Οποτε χρειαζεσαι θερμοπιεστικη πρεσα .
Το υλικο αν γινουν απο την αρχη ειναι το ιδιο με αυτο του ουρανου .Στα μεταγενεστερα λαντα ειναι λιγο διαφορετικο γκριζαρει και ειναι καπως ματ ενω στα 124 ειναι λευκο . Μπορεις να χρησιμοποιησεις καλυτερα απο 124 dls η 124 σενταν και να τα μετατρεψεις γιατι εχουν και καθρεφτακι ενσωματωμενο .
Την δουλεια την κανει και αυτος που ειχαμε παει για το ταμπλο πιθανον και κανα 2 αλλοι . -
Εκεί έχω καταλήξει, να φτιάξω τα δικά μου. Πιθανότατα σε ταπετσέρη εδώ. Δεν ήξερα, όμως, για την πρέσα!
Ευχαριστώ για τις, όπως πάντα, αναλυτικότατες πληροφορίες!
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Για να σας δω πόσο γατόνια είστε: ψάχνω σκιάδια οδηγού - συνοδηγού από Fiat 124 Coupe (προφανώς και οι τρεις σειρές φορούσαν τα ίδια). Δεν είναι ίδια με του Σεντάν ούτε του Σπάιντερ.Έχουν αυτό το χαρακτηριστικό 'κόψιμο' στην εσωτερική πλευρά για να μην 'κουτουλάνε' στον καθρέφτη.
Στην τελευταιΑ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ 124
http://www.car.gr/parts/photos/4861488/ -
ΑΜΑΝ!
Kavyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -
Αεροπλάνο για Καλύβια πότε έχει;;;
Γατόνι ο Στέλιος!
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Αεροπλάνο για Καλύβια πότε έχει;;;Γατόνι ο Στέλιος!
Στης καθημερινες αναζητησεις μου στο car ειναι και τα αυτοκινητα για ανταλλακτικα η κατω απο 500 ε που συνηθως κυκλοφορουνε σαν αγγελιες απο ανακυκλωσαδες ,εεε εκει μεγαλωνω την φωτογραφια και βλεπω τριγυρω
-
Στον ιδιο εντοπισα απο τις φωτογραφιες μια fintail και ενα axel !
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Στην τελευταιΑ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ 124
http://www.car.gr/parts/photos/4861488/Καλα ποιος παει και αποσυρει 124 BC
-
Ειχα ποσταρει και αλλο πριν απο λιγους μηνες στην ανακυκλωση Λαμιας... πρασινο.. υπηρχε αγγελια στο site της ανακυκλωσης αλλα κατεβηκε.. αμυδρα εχω την εντυπωση οτι ειχε γραφτει πως ειχε υπαρξει ενδιαφερων για το συγκεκριμενο απο καποιον..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειχα ποσταρει και αλλο πριν απο λιγους μηνες στην ανακυκλωση Λαμιας... πρασινο.. υπηρχε αγγελια στο site της ανακυκλωσης αλλα κατεβηκε.. αμυδρα εχω την εντυπωση οτι ειχε γραφτει πως ειχε υπαρξει ενδιαφερων για το συγκεκριμενο απο καποιον..Ηταν 124 CC αρκετά σάπιο. Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον από τους γνωστούς άγνωστους!
-
Κοιτα να δεις που τωρα συνειδητοποιησα τη διαφορα bc-cc.
-
Ψαχνω κασσετοφωνο ή σκετο ραδιοφωνο Late '80s early '90s σε λειτουργικη κατασταση .
Ευχαριστω
Ψάχνετε κάτι?