-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
το εχω ξαναγραψει.Ψαχνω θηκες ηχειων για την εταζερα.
Αν υπαρχει κατι.Έχεις καμμιά φωτογραφία να δω πως είναι αυτές οι θήκες;
Οχι Στεφ δεν εχω, ειναι θηκες που εμπαιναν τα ηχεια και ακουμπουσαν πανω στην εταζερα.
Τετοια ειχα στο μινι αλλα καταστραφηκαν απο τον ηλιο.
Μηπως δεν ηταν απλες θηκες και εβγαιναν ετσι μοντελα ηχειων ωστε να μην τρυπανε εταζερες οι ιδιοκτητες?
δεν ξερω. -
Έχεις pm
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
το εχω ξαναγραψει.Ψαχνω θηκες ηχειων για την εταζερα.
Αν υπαρχει κατι.Έχεις καμμιά φωτογραφία να δω πως είναι αυτές οι θήκες;
Οχι Στεφ δεν εχω, ειναι θηκες που εμπαιναν τα ηχεια και ακουμπουσαν πανω στην εταζερα.
Τετοια ειχα στο μινι αλλα καταστραφηκαν απο τον ηλιο.
Μηπως δεν ηταν απλες θηκες και εβγαιναν ετσι μοντελα ηχειων ωστε να μην τρυπανε εταζερες οι ιδιοκτητες?
δεν ξερω.υπήρχαν παλιααααα κάτι στρογγυλοί αποστάτες που έβγαζαν τα ηχεία ποιο έξω ώστε να μην ακουμπάει ο μαγνήτης πάνω στην λαμαρίνα της πόρτας,πάντως τρύπα άνοιγες.
για τι διάμετρο ηχείου θέλεις βάση. -
Φαντάζομαι Ιωσήφ ότι μιλάει για τα τετράγωνα κουτάκια που είχαν και μία κλήση και έμπαιναν στην εταζέρα. Θυμάμαι ότι κάποιες μάρκες (Audiovox μου έρχεται στο μυαλό τώρα, αλλά υπήρχαν και άλλες) τα ηχεία τα πουλούσαν σε κουτιά...υπήρχαν όμως και σκέτα κουτιά στο εμπόριο. Όλα αυτά είχαν ένα χαρακτηρηστικό...έλιωναν απο τον ήλιο όταν κτύπαγε στην εταζέρα.
Όσο έγραφα μου τριγυρνούσαν στο μυαλό εικόνες απο Pioneer, Roadstar, Aiwa, Sanyo ...
-
σωστά Αργύρη αλλά υπήρχαν στο εμπόριο κάτι βάσεις στρόγγυλες πάχους περίπου στο 1,5cm που έβγαζαν τα ηχεία ποιο έξω,οι τετράγωνες που λες ήταν μαζί με τα ηχεία και η τα έβαζες έτσι η τις έβγαζες.
ας μας πει ο Λευτέρης τι ακριβώς ζητά και για τι διάμετρο ηχείων. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
σωστά Αργύρη αλλά υπήρχαν στο εμπόριο κάτι βάσεις στρόγγυλες πάχους περίπου στο 1,5cm που έβγαζαν τα ηχεία ποιο έξω,οι τετράγωνες που λες ήταν μαζί με τα ηχεία και η τα έβαζες έτσι η τις έβγαζες.
ας μας πει ο Λευτέρης τι ακριβώς ζητά και για τι διάμετρο ηχείων.Χα χα μπράβο υπήρχαν και αυτές που ήταν καινούργιας τεχνολογίας, όταν βγήκαν τα ομοαξονικά ηχεία 2-3-4 δρόμων που είχαν και βάθος για να βγάζουν το μπάσο Σε κάθε μπουμ-μπουμ (ετρεμε ο καθρέπτης)...
Από αυτές δεν έχω προσέξει, αλλά απο τις άλλες είχα δει πολλές στον Ασπρόπυργο...Tip: Κυρίως στα κλειστά κυρίως βανάκια της παλιάς εποχής (VW, Ford Transit, Nissan Vanette κλπ) αυτά διασώνονται γιατί βρίσκονται ή κάτω απο τα καθίσματα ή στην μεσαία κολώνα ή στην καρότσα...
-
Κατι σαν αυτα...
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=c ... &_from=R40
-
Άρα είναι αυτά που λέει ο Ιωσήφ. Αυτά δεν τα έχω προσέξει...αν δω τίποτα...
-
Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον !
Τη λυση εδωσε πολυ ευγενικος συμφορουμιτης μεσω του Αγγλικου ebay και πλεον εχω δυο ζευγαρια! -
Παντού υπάρχουν αυτά , σε΄όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη πάντως.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Παντού υπάρχουν αυτά , σε΄όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη πάντως.....το ξερω, απλα ηθελα παλιο μοντελο για να ταιριαζει με το αυτοκινητο
-
Εχει σε κατι παλιομάγαζα στοκ από όσο παλιά 8ες... Απλά θέλει ψάξιμο.
-
αν εχεις υποψην σου καποιο μαγαζι γραψτο μηπως ψαχνουν και αλλοι.
-
Τώρα που απέκτησα την αργκόν, ψάχνω για μενα φαρδύ 'Η' μήκους 50-60 εκατοστών και έναν μασίφ σωλήνα διαμέτρου κουτιού ρεντμπουλ. Από πέρυσι το είχα ζητήσει απο έναν φίλο και κατασκευαστή που έχουμε εδώ και απο πέρυσι πάει στην αποθήκη και μου το φέρνει...
Επειδή δεν θέλω να γίνομαι και ενοχλητικός αποφάσισα να κατέβω Αθήνα και να το βρώ σε καταστήματα που έχουν σίδερα...αν είναι και μεταχ/μενα ακόμα καλύτερα...αν είναι και κάπου στα Βόρεια...ζάχαρη!
Το 'Η' θα ήθελα να έχει φάρδος 10+ εκατοστά έως 15, δεν ξέρω ποιές είναι οι στάνταρ διαστάσεις...
Όλο αυτό θα παίξει ρόλο αμονιού, που δεν μπορώ να βρω με τίποτα και θα είναι κάπως έτσι:
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
ψάχνω για μενα φαρδύ 'Η' μήκους 50-60 εκατοστών και έναν μασίφ σωλήνα διαμέτρου κουτιού ρεντμπουλ.http://www.oikonomou-moschonas.gr/produ ... 4&open3=36
http://www.oikonomou-moschonas.gr/produ ... 4&open2=28
-
Αρα ψάχνω κομμάτι απο δοκό ΙΡΕ και κομμάτι από σίδερο συμπαγές στρογγυλό...
Τσάμπα το σκίτσο, αν ξέρεις τις ονομασίες...
Είναι αυτό που λέμε: Αν δεν μπορείς να το πεις, ζωγράφισε το... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αρα ψάχνω κομμάτι απο δοκό ΙΡΕ και κομμάτι από σίδερο συμπαγές στρογγυλό...
Τσάμπα το σκίτσο, αν ξέρεις τις ονομασίες...
Είναι αυτό που λέμε: Αν δεν μπορείς να το πεις, ζωγράφισε το...Οχι IPE γιατί είναι υψίκορμη (= ύψος μεγαλύτερο από το πλάτος που σε ενδιαφέρει). Καλύτερα HEB ή HEA που η σχέση ύψους / πλάτους είναι 1 ή λιγότερο.
-
κι ελεγα δε θα μιλησεις δε θα μιλησεις
-
Επιστήμων θα γίνω τελικά...
Μηνύματα ελήφθησαν!!! -
Τις τελευταίες ημέρες ψάχνω να βρώ μπροστινό παρ-μπρίζ για autobianchi a 112 84 μοντέλο σε bronze απόχρωση . Το εργοστάσιο κατασκευής των κρυστάλλων είναι το saint gobaint . Παρ όλο που ρώτησα όλους τους μεγάλους τζαμάδες καθώς και την αντιπροσωπεία του εργοστασίου στην ελλάδα δεν κατόρθωσα να το βρώ.
Το παρ μπρίζ αυτό εόναι το εργοστασιακό και με ενδιαφέρει να το αποκαταστήσω στην αυθεντική του μορφή καθώς όλο το αυτοκίνητο είναι σε εργοστασιακή κατάσταση (νούμερα μηχανής , κρύσταλλα κ.λ.π)
Θα με ενδιέφερε επίσης και μεταχειρισμένο αν μπορούσα να βρώ απο αυτοκίνητα προς απόσυρση , όμως μόνο a112 7ης σειράς abarth είχαν αυτή την απόχρωση καθώς και τα τελευταία a 112 παραγωγής (1985-86).
Κρύσταλλα σε πράσινη απόχρωση έχω βρεί καθώς υπάρχουν σε σχετική αφθονία καθώς και άσπρα τρίπλεξ , πιό σπάνια όμως.
Καλός φίλος προσφέρθηκε να μου δώσει το δικό του ,όμως ψάχνω΄μήπως βρώ άλλο ώστε να μην του το στερήσω...Αν ξέρετε καμιά πηγή ή ξέρετε κανένα a112 προς απόσυρση με τις παραπάνω προδιαγραφές , παρακαλώ βοηθήστε με ..
Ψάχνετε κάτι?