-
καλησπερα.εχουμαι υποψιν για μαζντα 1500-1800,1968-74,κατι.ευχαριστω
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω φίλτρο αερος WEBER SPRINT (ταμπακιέρα) ή αν μπορω να βρω άλλης εταιρίας και να το αντικαταστήσω μαζί με την βάση του.Έχω καρμπυρατέρ WEBER 32ADF53.Eυχαριστώ
-
Ο χρήστης 131mirafiori έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω φίλτρο αερος WEBER SPRINT (ταμπακιέρα) ή αν μπορω να βρω άλλης εταιρίας και να το αντικαταστήσω μαζί με την βάση του.Έχω καρμπυρατέρ WEBER 32ADF53.Eυχαριστώβαλε μια φωτο, εχω καμποσα απο αυτα
-
ψαχνω για αγορα SEAT 127 της 1ης σειρας (1972-1977),
κατα προτιμηση σε πολυ καλη κατασταση, λευκο χρωμα, 3πορτο, κατασκευη 1975-1977.
καθε βοηθεια δεκτη.
-
Ψάχνω άχρηστο τιμόνι απο Ρενώ 1970-1990, ή και νεότερο αν ο σκελετός του δεν είναι αλουμινένιος. Η κατάστασή του δε με ενδιαφέρει, το θέλω να το κόψω και να πάρω τον κώνο του.
-
Καλησπερα παιδια ,παροτι και στο παρελθον εχω αναζητησει βοηθεια θα ξαναπροσπαθησω , ψαχνω ανταλλακτικα για τρικυκλο MAZDA T 600 και συγκεκριμενα αν καποιος ξερει καμμια πηγη ξεχασμενη, η οτι αλλο μπορει να βοηθησει ευχαριστω.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ψάχνω άχρηστο τιμόνι απο Ρενώ 1970-1990, ή και νεότερο αν ο σκελετός του δεν είναι αλουμινένιος. Η κατάστασή του δε με ενδιαφέρει, το θέλω να το κόψω και να πάρω τον κώνο του.7pas μου , του r8 δεν σου κανει ?
Αν ναι , βαλε τα σκι κι ελα αερα ....... για το δωρο των γενεθλιων σου
(οχι πολυγωνο εεεε ... εχω φυγει απο εκει .)
-
Ο χρήστης papanastasiou έγραψε:
Καλησπερα παιδια ,παροτι και στο παρελθον εχω αναζητησει βοηθεια θα ξαναπροσπαθησω , ψαχνω ανταλλακτικα για τρικυκλο MAZDA T 600 και συγκεκριμενα αν καποιος ξερει καμμια πηγη ξεχασμενη, η οτι αλλο μπορει να βοηθησει ευχαριστω.στον ασπροπυργο μετα την αερογεφυρα δεξια εχει ενα μαγαζι, που εχει απεξω αμαξες ξυλινες.για ρωτα εκει, μου ειχαν πει οτι ειχε αγορασει καποιοα τρικυκλα απο την αιγινα.ελπιζω να βοηθησει η πληροφορια μου.
-
Φιλε ευχαριστω για τη πληροφορια απο αυτον τον παλιατζη εχω αγορασει το τρικυκλο και οτι ανταλλακτικα του ειχαν μεινει .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
7pas μου , του r8 δεν σου κανει ?
Μου κάνει (αν έχει κώνο και όχι την πλάκα με τις 3 βίδες) , και ευχαριστώ!
Μόνο μην είναι σε καλή κατάσταση και λυπηθώ να το σφάξω!
Στείλε με ΠΜ τις συντεταγμένες και τις ώρες που σε βρίσκω -
Καλησπερα.Ψαχνω ενα weber 45αρι οριζοντιο εστω και μονο σωμα δεν με πειραζει.Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Καλησπερα.Ψαχνω ενα weber 45αρι οριζοντιο εστω και μονο σωμα δεν με πειραζει.Ευχαριστω.εχεις πμ
-
Ψάχνω Mini cooper με καροτα(αγροτικό)
-
Ο χρήστης Lekkas30 έγραψε:
Ψάχνω Mini cooper με καροτα(αγροτικό)Υπάρχει μίνι με καρότα;;;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Υπάρχει μίνι με καρότα;;;
Κανουν καλο στα ματια!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπάρχει μίνι με καρότα;;;
Κανουν καλο στα ματια!
Ναι, ρε γαμώτο, το ξέρω... αλλά γνώριζα για χοιρινό με καρότα, κέικ καρότου, λάχανοσαλάτα με καρότο κλπ κλπ...
Μίνι, όμως; -
Ο χρήστης mazdaxania έγραψε:
καλησπερα.εχουμε υποψιν για μαζντα 1500-1800,1968-74,κατι.ευχαριστωΠέφτει λίγο μακρυά βέβαια...
http://japanesenostalgiccar.com/2012/02/20/kidney-anyone-1972-mazda-luce-1800/#more-18692
-
ναι οντως μακρια.
-
Γνωρίζω και ένα κοντύτερα.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γνωρίζω και ένα κοντύτερα.δεν το πιστεύω,ψέματα λες.
Ψάχνετε κάτι?