-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ψάχνω μάστορα 'γκουρού' στα Lada στη Θεσσαλονίκη (κάτι αντίστοιχο με τον Χρηστακίδη στην Αθήνα). -
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω σωλήνες βενζίνης καλής ποιότητας (που να αντέχουν στις μοντέρνες βενζίνες...);
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω σωλήνες βενζίνης καλής ποιότητας (που να αντέχουν στις μοντέρνες βενζίνες...);Κι εγώ τα ίδια τραβάω.....
-
Όταν λέτε ότι δεν αντέχουν, δηλαδή κάθε πότε θέλουν αλλαγή;
Εγώ ψωνίζω τέτοια πράγματα από κατάστημα που φτιάχνει μαρκούτσια, σωλήνες υψηλής πίεσης κλπ.
Έχει διάφορα υλικά και κάθε φορά με ρωτάνε αν το θέλω για βενζίνη, νερό, λάδι, υποπίεση, αναθυμιάσεις, σε τι συνθήκες θα βρίσκεται, τί πίεση βλέπει κλπ.
Μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί. Τα παλαιότερα σωληνάκια βενζίνης που έχω μπορεί να είναι και δεκαετίας, χωρίς κάποια ένδειξη κόπωσης. -
Βρείτε σωλήνες της Gates (Αμερικάνικη), έστω και από internet.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Τα παλαιότερα σωληνάκια βενζίνης που έχω μπορεί να είναι και δεκαετίας, χωρίς κάποια ένδειξη κόπωσης.Ελπίζω να μην χαλάω το θέμα, αλλά ποιες θα ήταν αυτές οι ενδείξεις;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Τα παλαιότερα σωληνάκια βενζίνης που έχω μπορεί να είναι και δεκαετίας, χωρίς κάποια ένδειξη κόπωσης.
Ελπίζω να μην χαλάω το θέμα, αλλά ποιες θα ήταν αυτές οι ενδείξεις;
Δίπλωσέ το λίγο και δες αν κάνει ρωγμούλες...
-
η ριξε μια ματια κοντα στα κολιε για ραγαδες, ετοιμες να κοπουν
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η ριξε μια ματια κοντα στα κολιε για ραγαδες, ετοιμες να κοπουνΡαγάδες, κυτταρίτιδες.. τσ τσ τσ τσ
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Όταν λέτε ότι δεν αντέχουν, δηλαδή κάθε πότε θέλουν αλλαγή;Έχει τύχει να μην κρατήσουν ούτε χρόνο
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Όταν λέτε ότι δεν αντέχουν, δηλαδή κάθε πότε θέλουν αλλαγή;Εγώ ψωνίζω τέτοια πράγματα από κατάστημα που φτιάχνει μαρκούτσια, σωλήνες υψηλής πίεσης κλπ.
Έχει διάφορα υλικά και κάθε φορά με ρωτάνε αν το θέλω για βενζίνη, νερό, λάδι, υποπίεση, αναθυμιάσεις, σε τι συνθήκες θα βρίσκεται, τί πίεση βλέπει κλπ.
Μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί. Τα παλαιότερα σωληνάκια βενζίνης που έχω μπορεί να είναι και δεκαετίας, χωρίς κάποια ένδειξη κόπωσης.Τ χρησιμοποιείς αρκετά συχνά και για αυτό δεν εχεις πρόβλημα.
Όσο τα σωληνάκια έχουν μέσα βενζίνη δεν έχουν πρόβλημα οταν εξατμιστεί τότε αρχίζει το σωληνάκι να ξεραίνεται.
Αρκετά συχνή βλάβη στα αυτοκίνητα που κάνουν λιγα χιλιόμετρα
Djet έχουν διαφορα τα σωληνάκια που χρησιμοποιούνται σε παλιά και νεα βενζίνη? -
Στέλιο 'παλιά ' βενζίνη δεν υπάρχει εδώ και χρόνια (αυτή με μόλυβδο), και η LRP αμόλυβδη είναι ουσιαστικά.
Έχω ένα τεράστιο (και έγκυρο) πίνακα συμβατότητας ελαστικών υλικών με διάφορες ουσίες. Παρ' ό,τι είναι αναλυτικότατος σε διάφορα άλλα, τη βενζίνη δεν τη διαχωρίζει σε αμόλυβδη - μολυβδούχο. Που σημαίνει ότι το ελαστικό δεν 'καταλαβαίνει' αμόλυβδη, μολυβδούχο, LRP κλπ,και ο λόγος που καταστρέφονται τόσο γρήγορα τα σωληνάκια είναι μάλλον κατώτερο απο τις προδιαγραφές υλικό.
Απο τα επώνυμα σωληνάκια τα Semperit είναι αποδεδειγμένα τα λιγότερο ανθεκτικά, αποφύγετέ τα. Gates και Akron δεν μου έχουν παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι στιγμής.
-
Αυτό που γράφω για τα αυτοκίνητα που δεν κινούνται πολύ ισχύει??
-
Νομίζω ότι έχει σχέση με τη προσθήκη αιθυλικής αλκοόλης στα μοντέρνα καύσιμα... εκτός από τα άλλα κακά (είναι πολύ πιο υγροσκοπική από τη βενζίνη) έχει την τάση να καταστρέφει μη συμβατά ελαστικά εξαρτήματα.
-
Eμένα μου έχουν χαλάσει και στο Autobianchi που είναι το καθημερινό μου αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Αυτό που γράφω για τα αυτοκίνητα που δεν κινούνται πολύ ισχύει??Κοίτα, δεν είναι παράλογο αλλά δεν πρέπει να ισχύει και πάντα. Στην περίπτωσή μου, πράγματι δεν το κουνάω συχνά αλλά στο σημείο που έχω το πρόβλημα έχω θετική πίεση λόγω χαμηλότερου μανομετρικού και ο σωλήνας, κανονικά, είναι πάντοετε γεμάτος.
Με την ευκαιρία να πω ότι
ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΦΤΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Eμένα μου έχουν χαλάσει και στο Autobianchi που είναι το καθημερινό μου αυτοκίνητοΚαλά να πάθεις. Από Ford και Audi έχεις κυλήσει στη λάσπη. Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό που γράφω για τα αυτοκίνητα που δεν κινούνται πολύ ισχύει??
Κοίτα, δεν είναι παράλογο αλλά δεν πρέπει να ισχύει και πάντα. Στην περίπτωσή μου, πράγματι δεν το κουνάω συχνά αλλά στο σημείο που έχω το πρόβλημα έχω θετική πίεση λόγω χαμηλότερου μανομετρικού και ο σωλήνας, κανονικά, είναι πάντοετε γεμάτος.
Με την ευκαιρία να πω ότι
ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΦΤΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ?
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΦΤΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ?
ΝΑΙ... ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΓΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ... όχι από τις άλλες με τα σίδερα και τις σκούπες...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΦΤΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ?
ΝΑΙ... ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΓΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ... όχι από τις άλλες με τα σίδερα και τις σκούπες...
Δε φταίω εγώ, εσύ φταις που του άλλαξες προσανατολισμό στο παρκάρισμα και φαίνεται τώρα και από το δρόμο το κουβαδάκι.
Ψάχνετε κάτι?