-
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
Μάλλον για καραμπόλα σας βλέπω...Προσοχή παιδιά αυτά δεν είναι παιχνίδια και δεν αξίζει να ρισκάρετε 3 άνθρωποι!!
Κάντε ενα έξοδο και πάρτε ενα γερανό!!! Ειμαι σίγουρος οτι δεν θα το μετανιώσετε!!!
Καλα θα δουμε τι θα κανουμε.Ευχαριστω για τα τιπς.
-
IMHO πατε γυρευοντας για καραμπολα.
ΕΚΤΟΣ αν αντι για ιμαντα χρησιμοποιησετε κιλοδοκο ετσι ωστε το αγροτικό ΚΑΙ να φρεναρει για το alpha..
γιατι να κατεφερετε να συντονιζεστε αμεσα και συνεχως 3 οδηγοι σε 3 διαφορετικά αυτοκινητα... χλωμο το βλεπω.. -
Γιωργο, ουτε να το σκεφτεσαι για ρυμουλκηση τετοιου τυπου!
Οπως πολυ σωστα σε ειπαν και οι συνφορουμιτες να παρετε ενα γερανο! Σας συμφερει απο καθε αποψη
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
IMHO πατε γυρευοντας για καραμπολα.ΕΚΤΟΣ αν αντι για ιμαντα χρησιμοποιησετε κιλοδοκο ετσι ωστε το αγροτικό ΚΑΙ να φρεναρει για το alpha..
γιατι να κατεφερετε να συντονιζεστε αμεσα και συνεχως 3 οδηγοι σε 3 διαφορετικά αυτοκινητα... χλωμο το βλεπω..Κοιταξε ο μπροστα και ο πισω ειναι το θεμα να συγχρονιστουν.Λεμε στη προκειμενη που δε παρει μπροστα το αμαξι να κανουμε αυτο.Αλλα και ο γερανος ρε γαμωτο πολλα λεφτα.
-
Ακομα σκεφτεστε να το βαλετε μπροστα?? Με τιποτα!! οσο για τη ρυμουλκηση, τι να σου πω, η αποσταση εχει ανηφορες-κατηφορες ή εντονη κυκλοφορια?? Αν ναι, καλυτερα να μην το τολμησετε. Αν παλι ειναι ησυχος ο δρομος με σημεια για να σας περασουν προσπαθησε το αλλα προς θεου οχι με 3ο αυτοκινητο πισω. Α, και παρτε καποιον-ους που το εχουν ξανακανει να σας βοηθησουν
-
Η ρυμούλκηση μου εχουν πει οτι ειναι παρανομη αν δεν γινεται απο ειδικους.Δεν ξερω ποσο αληθευει καθως δεν το εχω ψαξει.
-
Καταρχας το αμαξι δεν εχει πινακιδες -ασφαλεια , αρα ειναι παρανομο να κυκλοφορει εστω και ρυμουλκουμενο
Αν το βαλετε μπρος μαλλον θα κανετε ζημια μεγαλυτερη που θα κανει την επισκευη του ασυμφορη , ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣ!!!!!
Αν σας σταματησει η αστυνομια μαλλον θα εχετε προβλημα !!!!!Σε πια περιοχη ειναι το αμαξι ?
-
την τρόμπα νερού πως καταφέρατε να την πάρετε χαμπάρι ότι είναι χαλασμένη.
περιοχή που είναι το αυτοκίνητο.
-
Aν ηταν αθηνα θα το ανεθετα στον(πρωην) μηχανικο μας..πριν καμμια 10ρια χρονια ειχε συρει απο τη μαντρα του δημου ενα 127 χωρις φρενα και λαστιχα,μονο με το χειροφρενο..μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχε βαλει τη γυναικα του στο τιμονι..
Επισης την ιδια εποχη ειχα δει στην Πατρα καποιον να τραβαει ενα Taunus 12m p4,χωρις να εχει οδηγο.. ωραια χρονια..
Αν αποφασισετε τελικα να το κανετε ετσι,τουλαχιστον ας εχετε μαζι καποιον που το εχει ξανακανει.
Δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε την παρακατω πολυτελεια:
Φυσικα υπαρχουν και αλλοι τροποι πολυ λιγοτερο νομιμοι,οπως το να βαλετε επανω πινακιδες αυτοκινητου που εχει οδικη βοηθεια..
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Καταρχας το αμαξι δεν εχει πινακιδες -ασφαλεια , αρα ειναι παρανομο να κυκλοφορει εστω και ρυμουλκουμενο
Αν το βαλετε μπρος μαλλον θα κανετε ζημια μεγαλυτερη που θα κανει την επισκευη του ασυμφορη , ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣ!!!!!
Αν σας σταματησει η αστυνομια μαλλον θα εχετε προβλημα !!!!!Σε πια περιοχη ειναι το αμαξι ?
Το αμαξι ειναι στο Αιγιο.
Το αμαξι το παρατησε ο πατερας του φιλου μου λογο πολλων χιλιομετρων και επειδη του καηκε η τρομπα γιαυτο το παρατησε.Μα καλα συγνωμη για μια αποσταση περιπου 10χλμ δουλευοντας το παλιο αυτοκινητο στο ρελαντι θα σηκωσει θερμοκρασια?Παλιο αυτοκινητο ειναι δε νομιζω να σηκωνει τοσο γρηγορα θερμοκρασια.
Επισης εχουν κατατεθει οι πινακιδες του αυτοκινητου το 2006.Λογικα θα εχουν καταστραφει.Γινεται να ξαναβγαλει πινακιδες κυκλοφοριας η ιστορικες?
-
τα 5 χιλιόμετρα έγιναν 10 πολύ γρήγορα αυγατίζουν.
πάντως αν δοκιμάσεις να το πάτε χωρίς νερό θα εκπλαγείς για το πόσο γρήγορα σηκώνουν θερμοκρασία τα παλιά αυτοκίνητα.αν έχει καταθέσει πινακίδες και άδεια στην εφορεία μπορείτε να πάρετε πίσω την άδεια και θα βγάλατε άλλες πινακίδες.
τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
τα 5 χιλιόμετρα έγιναν 10 πολύ γρήγορα αυγατίζουν.
πάντως αν δοκιμάσεις να το πάτε χωρίς νερό θα εκπλαγείς για το πόσο γρήγορα σηκώνουν θερμοκρασία τα παλιά αυτοκίνητα.αν έχει καταθέσει πινακίδες και άδεια στην εφορεία μπορείτε να πάρετε πίσω την άδεια και θα βγάλατε άλλες πινακίδες.
τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο.89.Τελικα ειναι 10 τι να κανουμε.
-
Ένας γερανός θα σας πάρει 50 60 ευρώ..... Αν πάτε με το όχημα θα σας πάει από 20 ευρώ βενζίνα έως νέα μηχανή ή άχρηστό όχημα (αν κάτι πάει στραβά).... Βάλτε τα κατω και δείτε τι σας συμφέρει...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ένας γερανός θα σας πάρει 50 60 ευρώ..... Αν πάτε με το όχημα θα σας πάει από 20 ευρώ βενζίνα έως νέα μηχανή ή άχρηστό όχημα (αν κάτι πάει στραβά).... Βάλτε τα κατω και δείτε τι σας συμφέρει...ο γερανός,ο γερανός.
και μοντέλο του 89 ξέχασε τις ιστορικές.(αν και όλα γίνονται) -
Ποσο χρονων πρεπει να ειναι Ιωσηφ το αυτοκινητο για να γινει ιστορικο?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ποσο χρονων πρεπει να ειναι Ιωσηφ το αυτοκινητο για να γινει ιστορικο?30 συναπτών Μαΐων.
-
.... ή 300 ευρών... (Τόσο νομίζω είναι η ταρίφα να στο κάνουν στην ζουλα....)
-
Αυτα δε γινονται κυριε.. Απορω που το ακουσατε αυτο..
-
....και αμα δωσεις και 10 ευρω παραπανω θα σου κανουν κ μια πιπα(δωρο ο καπνος)...χααχαχαχχ ρε κατι τζιμανια που κυκλοφορουν
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
.... ή 300 ευρών... (Τόσο νομίζω είναι η ταρίφα να στο κάνουνσ την ζουλα....)Οσον αφορα την Εοφιλπα διαψευδω κατηγορηματικα το παραπανω.
Δεν εχουμε κανενα λογο ο Σμιθ κι εγω να ξεφτιλιστουμε για 300 ή 3000 ευρω ή οσα ναναι...
Οποιος θελει να περιμενει τα 30 χρονια ή να παρει αλλο αυτοκινητο.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων