-
θυμασαι σε τι συσκευασια ηταν και ποσο περιπου πουλιοταν;;;;
-
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
θυμασαι σε τι συσκευασια ηταν και ποσο περιπου πουλιοταν;;;;70-80 ευρω, μεγαλη συσκευασια το ειχα παρει απο το καταστημα της wurth στη Λαυριου που πλεον εχει κλεισει .
-
οταν λες μεγαλη συσκευασια εννοεις 5 λιτρα;;;;
-
οταν λες μεγαλη συσκευασια εννοεις 5 λιτρα;;;;οχι ουτε καν
http://www.wurth.gr/uploads/infos/P 06 1101.pdf
δες στην πρωτη σελιδα του pdf -
να το περασω σ ενα ελαφρως σκουριασμενο πατωμα...φιλε μου αν καταλαβα καλα θες να ξεσκουριασεις το πατωμα...επειδη αυτην την δουλεια κανω αναπαλαιωσεις ιστορικων οχηματων ακου σε με τι θα κανεις....θα το κανεις ψιλη αμοββολη και θα παρεις φωσφατοση...αν θες περισοτερη βοηθεια στειλε μου πμ να σου εξηγησω ακριβως καινα μην χαλασεις πολλα χρηματα...
-
Ο πατέρας μου έχει ένα opel kadett '83. To 5πορτο το 1000άρι (έχει αλλάξει μηχανή σε 1300cc).
Το αμάξι είναι σε ακινησία πάνω από 10 χρόνια!
Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας εάν αξίζει να αναπαλαιωθεί...
Η μηχανή ΗΤΑΝ σε καλή κατάσταση και γενικά το αμάξι κυκλοφορούσε κανονικά.Πέρα από ένα γενικό σέρβις, μπαταρία, λάστιχα κλπ, τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένα τέτοιο αμάξι για να αρχίσει να ξαναπερπατάει (δεν εννοώ τι μπορει να προκυψει στην πορεία..);; Η μηχανή λέτε θα έχει πρόβλημα τώρα;
Πόσο περίπου θα κοστολογούσατε τα έξοδα; -
Εξαρταται..αν ολα αυτα τα χρονια ηταν παρατημενο σε χωραφι διπλα στη θαλασσα,τοτε μαλλον δεν αξιζει..αν ηταν σε γκαραζ,λογικα αξιζει(δεδομενου οτι ηταν σε καλη κατασταση πριν ακινητοποιηθει)
Η μηχανη περα απο ενα γενικο σερβις(λαδια,ιμαντες,καθαρισμα καρμπυρατερ κλπ)λογικα δε θελει κατι αλλο..οταν αλλαξαμε μηχανη στο 127,βαλαμε μια που ηταν παρατημενη σε αποθηκη για πανω απο 10 χρονια,και εκτος απο ενα γενικο σερβις δεν καναμε κατι αλλο..και δουλευει απο το 2004.Το μονο προβλημα που ισως αντιμετωπισεις ειναι οτι ισως να χρειαστει να αλλαξεις την αντλια βενζινης,οπως και οτι ισως να εχουν βουλωσει οι σωληνωσεις της βενζινης.
Απο εκει και περα..στην πορεια και με τη χρηση μπορει να βγαλει θεματακια τα οποια θα αφορουν κυριως τα ελαστικα μερη που ισως εχουν ξεραθει απο τη χρονια αχρηστια(τα οποια μπορει να ειναι απο μεμβρανες καρμπυρατερ μεχρι σινεμπλοκ ψαλιδιων)...μπορει ομως να εισαι και τυχερος και να μη βγαλει και τιποτα.Εγω ειχα καποια θεματακια,αλλα προφανως αλλη αξιοπιστια εχει το 127 και αλλη το kadett..Tωρα οσον αφορα το κοστος,εξαρταται απο τη γενικοτερη κατασταση του αυτοκινητου,εξαρταται απο το κατα ποσον μπορεις να κανεις καποιες εργασιες μονος σου η πρεπει να τα κανει ολα ο μαστορας,αλλα κυριως εξαρταται απο το τι αποτελεσμα θελεις να εχεις.Αν θελεις να ειναι απλως αποδεκτο μπορει να μην χρειαστεις πολλα,αν θελεις να το εχεις στην πεννα φευγουν ανετα μεγαλα ποσα.Εδω θα ακουσεις απλως γνωμες,την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ..
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Εξαρταται..αν ολα αυτα τα χρονια ηταν παρατημενο σε χωραφι διπλα στη θαλασσα,τοτε μαλλον δεν αξιζει..αν ηταν σε γκαραζ,λογικα αξιζει(δεδομενου οτι ηταν σε καλη κατασταση πριν ακινητοποιηθει)
Η μηχανη περα απο ενα γενικο σερβις(λαδια,ιμαντες,καθαρισμα καρμπυρατερ κλπ)λογικα δε θελει κατι αλλο..οταν αλλαξαμε μηχανη στο 127,βαλαμε μια που ηταν παρατημενη σε αποθηκη για πανω απο 10 χρονια,και εκτος απο ενα γενικο σερβις δεν καναμε κατι αλλο..και δουλευει απο το 2004.Το μονο προβλημα που ισως αντιμετωπισεις ειναι οτι ισως να χρειαστει να αλλαξεις την αντλια βενζινης,οπως και οτι ισως να εχουν βουλωσει οι σωληνωσεις της βενζινης.
Απο εκει και περα..στην πορεια και με τη χρηση μπορει να βγαλει θεματακια τα οποια θα αφορουν κυριως τα ελαστικα μερη που ισως εχουν ξεραθει απο τη χρονια αχρηστια(τα οποια μπορει να ειναι απο μεμβρανες καρμπυρατερ μεχρι σινεμπλοκ ψαλιδιων)...μπορει ομως να εισαι και τυχερος και να μη βγαλει και τιποτα.Εγω ειχα καποια θεματακια,αλλα προφανως αλλη αξιοπιστια εχει το 127 και αλλη το kadett..Tωρα οσον αφορα το κοστος,εξαρταται απο τη γενικοτερη κατασταση του αυτοκινητου,εξαρταται απο το κατα ποσον μπορεις να κανεις καποιες εργασιες μονος σου η πρεπει να τα κανει ολα ο μαστορας,αλλα κυριως εξαρταται απο το τι αποτελεσμα θελεις να εχεις.Αν θελεις να ειναι απλως αποδεκτο μπορει να μην χρειαστεις πολλα,αν θελεις να το εχεις στην πεννα φευγουν ανετα μεγαλα ποσα.Εδω θα ακουσεις απλως γνωμες,την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ..
Eυχαριστώ πάρα πολύ για την πλούσια απάντηση!!! Αρχικά να περπατήσει και στην πορεία αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα θα θελα να το φτιάξω κάπως (tuning που λέμε... ). Σωστα έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί αυτό με τα ελαστικά μέρη...!!! Το αμάξι είναι σε αυλή γειτονιάς σε οδόστρωμα - ούτε γκαράζ το λες, ούτε χωράφι ομως.
Σαν αμάξι πρέπει να ήταν πολύ καλό για την εποχή του. Γενικά του βγήκε καλό του πατέρα μου.
Θα το συζητήσω και με τον πατέρα μου και θα το δούμε αν μας παίρνει να κάνουμε κάτι.
Ευχαριστώ και πάλι! -
Ξυλινο τιμονι εχει αρχισει να ανοιγει στο εκει που ενωνεται η μεταλλικη ακτινα του τιμονιού με την ξυλινη στεφανη.Ειναι το σημειο που η ακτινα χωνεται αγκαλιάζεται από το ξυλο .Το ξυλο είναι πιο πεπλατυσμενο φαρδυ εξεχει απο την περιμετρο της στεφανης για να αγκαλιαζει την ακτινα. Επειδή το ανοιγμα είναι μικρο τι μπορω να βαλω για να το γεμισω και να σταματησει εκει χωρις να προχωρησει και να ανοιξει παραπανω . Δεδομενου ότι το τιμονι είναι βαρυ αρα θα ζοριζεται πως μπορω να το επισκευασω , υπαρχει ειδικη κολλα ρητινη η κατι άλλο που να το σταματα.
-
-
Eξαιρετικό!
-
Καλησπέρα σας! Ελαφρώς ξεθάψιμο αλλα ελπίζω να έχουν μείνει άτομα
Το αγαπημένο μου jetta (mk1) αποφάσισε να δημιουργήσει ορισμένα σάπια σε διάφορα σημεία και καλό θα ήταν να το πάω asap σε κάποιο καλό φανοποιό (οι Τιμές μέχρι ενα σημείο δεν με ενδιαφέρουν... μέχρι ένα σημείο!) στην περιοχή της Λάρισας η τριγύρω πόλεων.
Γνωρίζει κάποιος κανέναν απο προσωπική εμπειρία κατά προτίμηση;
Ευχαριστώ!
-
Μια και η κριση δεν με αφηνει να προχωρησω τα project μου αποφασισα να κανω καποια πραγματα (αν μπορεσω) μονος μου .
Σκεφτομαι για αρχη την φανοποιοια του αμαξιου μου και εχω καταληξει να παρω ενα σετ τετοιο
http://tools4you.gr/index.php?route=pro ... ct_id=1671τι 'μειονεκτημα ' μπορει να εχει σε σχεση με το μεγαλο ?
Τι πρεπει να προσεξω ? -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Μια και η κριση δεν με αφηνει να προχωρησω τα project μου αποφασισα να κανω καποια πραγματα (αν μπορεσω) μονος μου .Σκεφτομαι για αρχη την φανοποιοια του αμαξιου μου και εχω καταληξει να παρω ενα σετ τετοιο
http://tools4you.gr/index.php?route=pro ... ct_id=1671τι 'μειονεκτημα ' μπορει να εχει σε σχεση με το μεγαλο ?
Τι πρεπει να προσεξω ?Νομιζω η οξυγονοκόλληση δεν κάνει.. χρειάζεσαι ηλεκτροσυγκόλληση MIG για αυτοκίνητο..
κάτι σαν αυτό http://tools4you.gr/Ηλε% ... MAGMIG2006
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων