-
Τα τελειωσε ... για να εχω ελπιδες ?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Βασίλη, στη θέση σου αφου θα την κάνεις εσώρουχο, θα εβγαζα και τα μπροστινά φτερά να δω τι κρύβεται από κάτω.
Δεν ξέρω αν έχουν ευπάθεια οι αλφέττα εκεί, αλλά στα Bmw ειναι must κίνηση.Τα φτερά είναι κολλητά και είναι θέμα για να βγούνε.Το καλό είναι ότι έχουν μετταλικά θολάκια και μπορείς να τα τσεκάρεις 100%.
@Kp
Ο δρόμος με φέρνει πρός τα κει συχνά βρέ.Αμέσως εσύ. -
Βασικο πραγμα ο δρομος !
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Βασίλη, στη θέση σου αφου θα την κάνεις εσώρουχο, θα εβγαζα και τα μπροστινά φτερά να δω τι κρύβεται από κάτω.
Δεν ξέρω αν έχουν ευπάθεια οι αλφέττα εκεί, αλλά στα Bmw ειναι must κίνηση.Τα φτερά είναι κολλητά και είναι θέμα για να βγούνε.Το καλό είναι ότι έχουν μετταλικά θολάκια και μπορείς να τα τσεκάρεις 100%.
@Kp
Ο δρόμος με φέρνει πρός τα κει συχνά βρέ.Αμέσως εσύ.βασιλη σου εχω εκπληξη που θα βαλεις τα κλαματα!
-
όλα είναι δρόμος!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
όλα είναι δρόμος!Apr & Niga rules.
Αναμένω Ευάγγελε. -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αυτο δεν ειναι εργο, ειναι ο αγνωστος πολεμος!!!λες να το βγαλεις Σ/χης Βαρτανης η Λοχαγος Ψαχος?
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
αυτο δεν ειναι εργο, ειναι ο αγνωστος πολεμος!!!
λες να το βγαλεις Σ/χης Βαρτανης η Λοχαγος Ψαχος?[/quoteρ
Μαστορα οχι Αγγελοπουλο, ξεκινησε 'οι ουρανοι ειναι δικοι μας' ΥΕΝΕΔ και καταληξε ' η συγχρονη Ευα' ΕΙΡΤ
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
αυτο δεν ειναι εργο, ειναι ο αγνωστος πολεμος!!!
λες να το βγαλεις Σ/χης Βαρτανης η Λοχαγος Ψαχος?
Κρύψτε λόγια...φαίνονται οι ηλικίες
-
-
Στην πρόσοψη του ταμπλώ (πλαστικό)΄είναι κολλημένος ένας 'χριστούλης' παλιού τύπου, όχι με την κόλλα που είχαν αυτού του τύπου τα μαραφέτια, αλλά με κόλλα κανονική. Υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί με λίγες συνέπειες για την πρόσοψη;
Eυχαριστώ(δεξιά)
-
Υπάρχει μιά περίπτωση να έχει βάση την βενζίνη (καθαρή)...δοκίμασε να ρίξεις με μιά σύριγγα στο σημείο επαφής λίγη, να δεις αν μαλακώνει...
-
Ευχαριστώ
-
αν ειναι σκληρο πλαστικο τυπου τογιοτα, κανε μια αρχη με φαλτσετα και οτι μεινει το ξυνεις με σπατουλα κεραμικων εστιων
χωρις καθαριστικα υλικα, θα γινει σαν καινουργιο!!! τσεκαρισμενο!!! -
Ειναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία σςν απομίμηση ξύλου (λίγο δεξιά και αριστερά).
-
sorry δεν εχω δοκιμασει σε τετοιο πραγμα..
-
Φίλε scuderia monofaro τι να πω για την Αλφέττα σου? Ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα... νομίζω ένα από τα ελάχιστα που στο δρόμο μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς δίπλα στα σύγχρονα σε ποιότητα κύλισης και κράτημα ενώ οι επιδόσεις της είναι αρκετά καλές! Πανέμορφη! με το καλό να την φτιάξεις!!!! Και εχεις και αυτό το πανέμορφο χρώμα..!!!!!
-
-
Λένε τόσα για τις Άλφα Ρομέο αλλά να θέλει αναπαλαίωση στα 1838 km δεν το περίμενα...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
:hmmm: Λένε τόσα για τις Άλφα Ρομέο αλλά να θέλει αναπαλαίωση στα 1838 km δεν το περίμενα...Το ''γύρισα' βρε εξυπνάκια,για να το πουλήσω άστρωτο.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων