-
ριξε μια ματια εδω.
-
-
Αντιμετοπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα:
Αφού πείρα την απόφαση να κάνω την δική μου ηλεκτρόλυση και προμηθεύτηκα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, την πάτησα άσχημα.
Ο φορτιστής μπαταριών που έχω έχει κάποιες ασφάλειες για να αποφεύγονται δυσάρεστα περιστατικά, αυτό βέβαια στη προκειμένη περίπτωση είναι κακό κάκιστο... πιθανόν βλέπει την ηλεκτρόλυση σαν βραχυκύκλωμα και δεν δουλεύει καθόλου.
Συγνώμη που το γράφω κι εδώ, δεν είναι υποχρεωμένα όλα τα παιδιά να μπένουν στο: Ανακατασκευή Fiat x1/9
-
Παιδιά, βοήθεια σε ερώτηση στο ''Ανακατασκευή Fiat x1/9''
Please
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Παιδιά, βοήθεια σε ερώτηση στο ''Ανακατασκευή Fiat x1/9''Please
Παιδιά, βοήθεια σε ερώτηση στο ''Ανακατασκευή Fiat x1/9''
Please
-
Eχω ρωτησει και παλαιοτερα για το αν εχει καποιος να μου συστησει αριστο βαφειο-φανοποιειο στην Αθηνα.
Ενα χρονο τωρα ψαχνω και εχω καταληξει σε καποια ονοματα του χωρου.
Θα τα παραθεσω με τυχαια σειρα και αν καποιος εχει εμπειρια αμεση ή εμμεση μπορει να μου στειλει PM αν δεν θελει να εκφραστει δημοσια.
Αν παλι καποιος θελει να βοηθησει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ οποιοδηποτε στοιχειο του ουτε να τον εμπλεξω πουθενα,μπορει να μου στειλει με PM καποιο αλλο καταστημα που αξιζει να περασω και να μιλησω μαζι τους.
Το αμαξι ειναι BMW (αν παιζει καποιο ρολο).Θελω βαψιμο εξωτερικο-βγαλσιμο πλαστικοποιησης απο κατω και περασμα καινουργιας-βαψιμο χωρου μηχανης-μετρημα original διαστασεων με καλιμπρα.
1)ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2)ΚΕΚΕΡΗΣ
3)ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΗΣ
4)ΚΡΟΚΙΔΗΣ
5)ΚΑΚΑΡΗΣ
6)ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ευχαριστω ποροκαταβολικα,ενα PM απο τους ποιο εμπειρους απο εμενα θα με χαροποιησει ιδιαιτερα.
-
Επιστρέφω δυναμικά μεκύριο σκοπό αυτήν την φορά να φέρω το 304 αθήνα να το φέρω σε καμία εκδήλωση να δει τα αδερφάκια του! Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση το αυτοκίνητο δεν δουλεύει σωστά έχει πολύ ρελαντί και ΄΄οταν το καταιβάζω μετά δεν παίρνει ξανά μπροστά! επισης αμα το αφήσω μία μέρα και πάω να το βάλω μπροστά πρέπει να ανοίξω το ρελαντί από το καρπυρατερ μπροστα να δοκιμάσω καποιες φορές να πάρει και μετά να το κλείσω πάλι και τότε παίρνει με την πρώτη μποστά! έλεγα μήπως είναι καπάκι ντιστριμπιτέρ. ακούω τις γώμες σας....
-
Μαλλον βουλωμενο καρμπυρατερ.
-
Τι εννοεις πρεπει να ανοιξεις το ρελαντι απο το καρμπυρατερ;Δεν του αρκει το τσοκ για να παρει μπροστα;
Παντως αν ειναι βουλωμενο το καρμπυρατερ(η εστω το φιλτρο αερα),λογικα στα καυσαερια θα πρεπει να μυριζεις ακαυστη βενζινη(αν ειναι τοσο βουλωμενο που να δημιουργει τετοια προβληματα).Ελεγξε και την περιπτωση να κολλαει μερικως η πεταλουδα του γκαζιου.Ισως αυτο να εξηγει αυτο που λες οτι εχει πολυ ρελαντι. -
΄Μάλλον το τσοκ του αέρα εννοει μιας και ανεβάζει το ρελαντι...... Βουλομένο καρμπυρατερ και κάνει υπερχύλιση γιαυτό και η δυσκολία στην εκκινηση.
-
Εχει κανεις καμμια ιδεα για το πως μπορω να βγαλω γρατζουνιες απο το παρμπριζ;
Το κλασσικο κολπο με το συρμα κατσαρολας δεν επιασε,καθως οι γρατζουνιες ειναι συνεπεια των καθαριστηρων που δεν ειχαν αλλαχτει για 20 χρονια και κατα συνεπεια εγδερναν το τζαμι.. Οχι τιποτα αλλο,αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο στην οδηγηση.
Ευχαριστω εκ των προτερων -
Εγώ πήγα στην Carglass για την ίδια δουλειά και μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Αν μάθεις κάτι με ενδιαφέρει και μένα
-
Εχω δοκιμασει 1-2 κιτ απο το ebay, με αλοιφές και σκονες σε συνδιασμο με Dremmel, χωρις ικανοποιητικό αποτελεσμα.
Αμερικη υπάρχουν εταιρίες που κανουν τέτοιες δουλειές.
-
Αλοιφή για αμάξωμα με αλοιφαδόρο ίσως κάνει μια μικρή διαφορά...
-
Απολαυστε!
http://thegaragista.com/2013/01/19/jim- ... precision/
-
Μεχρι ποση διαφορα σε ampere μπορει να εχει λιγοτερα ενα alternator για να φορτιζει μια μπαταρια χωρις προβλημα η πρεπει να ειναι το ιδιο ?
Π.χ, ενα alternator 45 Amp μπορει να φορτισει χωρις προβλημα μια μπαταρια 60 Amp ? -
Κατ' αρχάς είναι άλλο μέγεθος η ισχύς του αλτερνέιτορ (αμπέρ) και άλλο αυτό που αναγράφεται στη μπαταρία (αμπερώρια-Ah-χωρητικότητα).
Η μπαταρία θα φορτιστεί ακόμη κι αν δέχεται 1Α και η ίδια είναι πχ 75 Ah, άσχετο βέβαια αν ο χρόνος που απαιτείται θα είναι υπερ-πολλαπλάσιος.
Δεν είναι το μέγεθος της μπαταρίας κριτήριο να επιλέξουμε αλτερνέιτορ, ούτε η κύρια δουλειά του αλτερνέιτορ να φορτίζει τη μπαταρία. Το βασικό που μας ενδιαφέρει είναι το υπόλοιπο κύκλωμα, και τί ένταση θέλει (βάσει της συνολικής ισχύος των εξαρτημάτων και του νόμου του Ώμ), λαμβάνοντας βέβαια υπ όψη ότι πρέπει να περισσέυουν 5-10Α για τη φόρτιση της μπαταρίας.
Προσοχή όμως, η ένταση που αναγράφουν τα αλτερνέιτορ είναι η μέγιστη που αποδίδουν, λογικό είναι σε χαμηλές στροφές να αποδίδουν λότερη. Αν δηλαδή το κύκλωμά μας απορροφά 35Α και το αλτερνέιτορ είναι 45Α, το πιό πιθανό είναι αν πέσουμε σε κίνηση με τα φώτα αναμμένα, και 1-2 δυνατές καταναλώσεις (υαλοκαθαριστήρες, καλοριφέρ) ΟΝ, να αποφορτίζεται η μπαταρία (αφού η απαιτούμενη έναταση είναι μικρότερη απο την παραγόμενη, η υπόλοιπη θα 'ζητηθεί' απο τη μπαταρία). -
αποφασισα να φτιαξω την αποχρωση στις ζαντες μου που ηταν πολυ ασημενιο
αμοβολιστηκανε
ασταροθηκανε και βαφτηκανε το σωστο (περιπου)ασημενιο
μονοθηκανε για την διχρωμια
Και βγηκαν ετσι
Και μια μαλακ που εκανα
Οταν περασα το βερνικι ειχε υγρασια με αποτελεσμα να ασπισει λιγο το βερνικι σε ορισμενα σημεια υποθετω απο την υγρασια
Μπορω να κανω κατι τωρα για αυτο???
Αν παρω ενα θερμοπιστολο θα εξατμιστει η υγρασια ?? -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Εχει κανεις καμμια ιδεα για το πως μπορω να βγαλω γρατζουνιες απο το παρμπριζ;
Το κλασσικο κολπο με το συρμα κατσαρολας δεν επιασε,καθως οι γρατζουνιες ειναι συνεπεια των καθαριστηρων που δεν ειχαν αλλαχτει για 20 χρονια και κατα συνεπεια εγδερναν το τζαμι.. Οχι τιποτα αλλο,αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο στην οδηγηση.
Ευχαριστω εκ των προτερωναν είναι ασφαλισμένο για θραύση παρμπρίζ(και μπορείς να βρεις καινούργιο ), σπάστο και άλλαξέ το.
-
Bonjour!
Είχα πάρει παλιά αυτά τα διακοσμητικά που βλέπετε στις πόρτες.
Ήρθε η ώρα να τα βάλω αλλά δεν φαίνεται πολύ απλό.
δεν θα γλιτώσω το τρύπημα στις πόρτες και φτερό αλλά χρειάζεται κάποιο ειδικό κλιπ το οποίο δεν έχω
καμία ιδέα ;
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων