-
Γνωστος αγωνιζομενος και συλλεκτης κλασικων αυτ-των.
-
παντως για τις υπηρεσιες του εχει καλες τιμες... οταν κατι ανοικτα παρκινγκ ζητανε 150Ευρο
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
ειναι λιγο ακριβος δυστυχως αλλα αξιζει εστω να επισκεφτειται και να θαυμασετε την σελιδα και καποια απο τα αυτοκινητα που υπαρχουν στην ελλαδαhttp://www.storeyourcar.gr/index.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Αν και τσιμπαει , εξαιρετικο
-
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Να θέσω και εγώ μια ερώτηση...
Τα διάφορα μεταλικά 'καπάκια' όπως αυτά των παλαιού τύπου ρελέδων, ή του καλύματος του μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων που αρχικά είχαν ένα χρυσό-μεταλλικό χρώμα (άβαφο) πως μπορούμε να τα κάνουμε να ξανανιώσουν?
Το υλικό που λέω είναι σαν και αυτό: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Datsun-2 ... otohosting' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ειναι ευκολο δημητρη, ολοι αυτοι που κανουν νικελ-χρωμιο το κανουν
την σωστη ονομασια δεν την ξερω, εγω του λεω ''για καθαρισμο'', αλλα παρε μαζι σου οσα περισσοτερα μπορεις(βιδες λαμακια κλιπς ροδελες) γιατι η ενα ''κουβα'' του πας η 2-3 κοματια τα ιδια χρηματα θα σου κοστισει
ειναι πολυ φθηνη η χρεωσηEιδα καπως καθυστερημενα το θεμα που συζητατε . Το υλικο αυτο δεν ειναι χρωμιο η νικελ αλλα ιριδιο . Υπαρχει την Πειραιως ενας εξαιρετικος τυπος που κανει πολυ καλη και σχετικα οικονομικη δουλεια. Εκει εφιαξα ολα τα παρελκομενα στις μηχανες απο τις Μercedes.Το μονο προβλημα ειναι οτι αυτος κανει μονο τα 'μπανια'. Εσεις πρεπει να ασχοληθειτε με καθαρισμα και βουρτσα(τροχου).Εχω στο γκαραζ την καρτα του με την ακριβη διευθυνση και τηλεφωνο.
http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... 57a0cm.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... uarssn.jpg'%20target='_blank'%20target='_blank -
Συγνώμη, αλλά καλό είναι να μιλάμε σωστά, αυτή η χρυσαφί επίστρωση λέγεται επικαδμίωση ('ιριδίζει' αλλά μην τρελαθούμε, το ιρίδιο είναι σπάνιο μέταλλο...). Τώρα αν κάποιοι το λένε κόκκινο ψευδάργυρο και κάποιοι άλλοι ιρίδιο εμείς δε θα πρέπει να το συνεχίζουμε νομίζω.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Συγνώμη, αλλά καλό είναι να μιλάμε σωστά, αυτή η χρυσαφί επίστρωση λέγεται επικαδμίωση ('ιριδίζει' αλλά μην τρελαθούμε, το ιρίδιο είναι σπάνιο μέταλλο...). Τώρα αν κάποιοι το λένε κόκκινο ψευδάργυρο και κάποιοι άλλοι ιρίδιο εμείς δε θα πρέπει να το συνεχίζουμε νομίζω.Eχεις απολυτο δικιο. Εγω απλως χρησιμοποιησα τη γλωσσα της ' πιατσας' . Οι μαστορες εκει σε ρωτανε : 'θες νικελ η ιριδιο;' Aσε που αν τους πεις: 'θα επιθυμουσα μια επικαδμιωση' θα σε χρεωσουν τα διπλα
-
chala13 ωραιο το alpine αλλα τα mercedes....δεν τα εχετε παρουσιασει...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
chala13 ωραιο το alpine αλλα τα mercedes....δεν τα εχετε παρουσιασει...Καποια στιγμη θα πρεπε να το κανω στο Μercedes forum γιατι εδω θαμουν
-
περιμενουμαι....
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
περιμενουμαι....πολλη!!!
-
-
αυτος εισαι!!! μας απογειωσες!!!
-
Ερώτηση:
Τι ποσό θεωρείται στην αγορά λογικό για ξεγύμνωμα παλαιού αυτοκινήτου, επισκευή τυχόν σκουριών και αναπαλαίωση- βάψιμο του αμαξώματος; (αναφέρομαι μόνο στο αμάξωμα και όχι σε μηχανικά μέρη ή διάφορα ανταλλακτικά που προφανώς θα χρειαστούν)
Αν μπορείτε όσοι έχετε κάνει όλη αυτή την διαδικασία, αναφέρετε πόσο σας κόστισε ή τις τιμές που γνωρίζετε ότι ισχύουν βάσει της ενασχόλησής σας-εμπειρίας σας.
Ευχαριστώ
-
Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα γιατί οι φανοποιοί-βαφείς είναι όπου σε πιάσουν και ζητούν ότι τους λείπει και βέβαια παίζει ρόλο η έκταση της φανοποιίας, το είδος του αυτοκινήτου και αν το έχεις γραμμένο στο μέτωπο ότι είσαι έτοιμος να λύσεις το πρόβλημα της ζωής του μάστορα.
Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες επαγγελματιών:
- Αυτός που θα σε διώξει αμέσως
- Αυτός που δεν θα σε διώξει αλλά το αυτοκίνητό σου θα μείνει λυμένο για πάντα σαν ντεκόρ στο συνεργείο του
- Αυτός που θα ξεφυσήσει και θα σου πει μια τρελή τιμή για να σε διώξει. Αν πεις εντάξει θα σου πει ότι δεν μπορεί τελικά
- Αυτός που θα σου πει μια τρελή τιμή κι ότι κάτσει.
- Αυτός που δεν θα σου πει τιμή. 'Βλέποντας και τιμολογώντας'!!! Ετοιμάζου να χώσεις γερά το χέρι στην τσέπη!
- Αυτός που θα σου πει τιμή αλλά στην πορεία θα τριπλασιαστεί γιατί θα προκύψουν δουλειές που δεν φαίνονταν
- Αυτός που θα σου πει μία 'λογική' τιμή και θα σου το κάνει χάλια.
Εντάξει, πιθανόν να υπάρχει και η 8η κατηγορία που είναι αυτός που θα κάνει μία σωστή δουλειά, τιμολογημένη σωστά και χωρίς να σου δείξει ότι το αυτοκίνητό σου είναι υπεύθυνο για όλα τα προβλήματα της ζωής του.
Θέλεις κι ένα παράδειγμα διαφοροποίησης της τιμολόγησης ενός μοδάτου κλασικού κι ενός μη μοδάτου; φανοποιός-βαφέας που ζήτησε 1300 ευρώ για πλήρη εξωτερική βαφή με ξεσάπισμα 3 σημείων σε Autobianchi, ζήτησε 2500+ για εξωτερικό βάψιμο Μινι χωρίς σάπια!!!
-
Ωραιος!!!!
-
μηχανικος πεθαινει ευκολα ''στην ψαθα''
φανοποιος ΠΟΤΕ!!!! -
Ένα ερώτημα που μπαίνει είναι πόσο ξεγύμνωμα. Από χρώμια, χερούλια, προφυλακτήρες κλπ, μέχρι σχεδόν ή πλήρες ξεγύμνωμα (ταμπλώ, καλωδιώσεις, τα πάντα, 'bare metal'). Μια σοβαρή προσφορά που έχω πάρει για σχεδόν ξεγύμνωμα ήταν 2,5 χιλ. χωρίς το βάψιμο (δηλαδή ξεμοντάρισμα, φανοποιεία, μοντάρισμα), αλλά δεν προχώρησα (και ελπίζω να μη χρειαστεί τελικά σε αυτό το μοντέλο). Αλλά όπως τόνισε και ο NIGA, ο μάστορας μου είπε ότι θα κάνει 'δουλειά για mazda ¨οχι για Porsche'.
-
Περαν αυτου καλυτερα το λυσιμο να το κανεις μονος σου!Θα εχεις σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα!Και θα γλιτωσεις ενα σωρο λεφτα!Τωρα τι ποιοτητα θα εχει η δουλεια του μαστορα ειναι κατι που 1ον ελεγχεται βλεπωντας παλαιοτερες δουλειες του(το καλυτερο που μπορεις να κανεις!) και 2ον να απαιτησεις το καλυτερο αποτελεσμα!Φυσικα αμα δε σου πει τιμη και σου πει βλεπουμε απλα φυγε!
-
Έχω πάρει αυτή την τιμή (~2500-2800 €) για πλήρες ξεγύμνωμα, ότι μάζεμα-επισκευή χρειαστεί και βάψιμο.
Στον ίδιο φανοποιό είχα δει και ένα Mini και μια 911 στα οποία έκανε επίσης όλη αυτή την διαδικασία αναπαλαίωσης (με πλήρες ξεγύμνωμα), χωρίς ωστόσο να έχω δει το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς. Του ζήτησα να τα δω σε φωτογραφίες (έστω), όταν είχε ολοκληρωθεί η δουλειά και είπε πως θα το κοιτάξει να μου δείξει κάποιες.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων