-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πάρα πολύ καλή δείχνει!!!
Και είναι Νικόλα.Το χρώμα είναι εργοστασιακό.
@21 Quadra.
Το ξέρω ρε γμτ.Τώρα μαζί με την Alfetta θα αλλάξω κι εγώ μια τσιμούχα στροφάλου. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κούκλα είναι, να την χαίρεσαι, μόνο που χάνουν λάδια τα παπούτσια σου και λέρωσες το πατάκι.Για συμπαράσταση στο πρόβλημα του αυτοκινήτου...
-
-
αυτο ειναι plexi glass εχει στον πειραια κ θα σου φτιαξει με κοστος το καθε τζαμακι κανα 5ευρο το πολι! δεν ειναι τπτ! αν κ μπορεις να το αντικαταστησεις κ με γυαλινο!
-
Που στον Πειραιά ρε συ brother?
-
-
Δεν θα την γδύσεις τελείως; μόνο εξωτερικό βάψιμο θα κάνεις;
-
Για έτσι τη ξεκίνησα,αλλά τελικά θα την γδύσω τελείως Νίκο,(σώβρακο που λέει κι ο Kp )
-
Γιατί; χρειάζεται πράγματι γδύσιμο;
-
Μάλλον όχι,αλλά εάν δεν γδυθεί δεν θα γίνει όπως τα άλλα.
-
Βασίλη, στη θέση σου αφου θα την κάνεις εσώρουχο, θα εβγαζα και τα μπροστινά φτερά να δω τι κρύβεται από κάτω.
Δεν ξέρω αν έχουν ευπάθεια οι αλφέττα εκεί, αλλά στα Bmw ειναι must κίνηση. -
καλα ρε απιστευτε τυπε, πανω απ το κεφαλι του ανθρωπου καθεσαι?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
καλα ρε απιστευτε τυπε, πανω απ το κεφαλι του ανθρωπου καθεσαι?Mπορει να κανει το σωστοτερο , γιατι καποιος αλλος που δεν ..........................................περιμενει τρια + χρονια να τελειωσει το προτζεκτ αμαξωμα ε Καπα Πι μου ? ευτυχως που δεν σκουριαζει
-
ασε μάστορα...και ενας αλλος 4.....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mπορει να κανει το σωστοτερο , γιατι καποιος αλλος που δεν ..........................................περιμενει τρια + χρονια να τελειωσει το προτζεκτ αμαξωμα ε Καπα Πι μου ? **ευτυχως που δεν σκουριαζει **:hmmm:
μαλλον εμενα λες ?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
ασε μάστορα...και ενας αλλος 4.....ειδες ? ... καλα εσυ φευγεις και μακρια .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mπορει να κανει το σωστοτερο , γιατι καποιος αλλος που δεν ..........................................περιμενει τρια + χρονια να τελειωσει το προτζεκτ αμαξωμα ε Καπα Πι μου ? ευτυχως που δεν σκουριαζει
ωωωχ για τη γιωργαρα χτυπαει η καμπανα.........?
εδω ρε μαστορα μου, εβαλα το γενεραλη να βγαλει ολη την αποθηκη εξω σε ενα σ/κ για να βρει φτερα trd, και μετα η γιωργαρα κατι μηνες για να κανει κοπιες -
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
[μαλλον εμενα λες ?Οχι αγορι μου .... εσενα σε ετρωγε ο ..... εχεις συμμετοχη στο εργο ... ειναι τυπου Αγγελοπουλου η ταινια σου
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Mπορει να κανει το σωστοτερο , γιατι καποιος αλλος που δεν ..........................................περιμενει τρια + χρονια να τελειωσει το προτζεκτ αμαξωμα ε Καπα Πι μου ? ευτυχως που δεν σκουριαζει
ωωωχ για τη γιωργαρα χτυπαει η καμπανα.........?
εδω ρε μαστορα μου, εβαλα το γενεραλη να βγαλει ολη την αποθηκη εξω σε ενα σ/κ για να βρει φτερα trd, και μετα η γιωργαρα κατι μηνες για να κανει κοπιεςΑ δεν τα εχω μαθει αυτα τα εργα
-
αυτο δεν ειναι εργο, ειναι ο αγνωστος πολεμος!!!
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων