-
HKP-646* χαρτι νοικιάρικο swift
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΥΝΝ-113*
Παρομοίως
Μήπως ήταν ασημί Suzuki Swift παρκαρισμένο κάπου στο Μοσχάτο? -
KNP-206*,NII-362*,NHY-400* & 471*,AHM-185*,OPZ-127*,BOX-764*.
-
AHM-188*
-
XAA 67* στην Β.Ευβοια
-
ΡΜΤ 137* και 205*
ΙΚΒ 77** (προς το τέλος, το 3ο ψηφίο ήταν ή 8 ή 9)
ΜΟΟ 913* από Αγρίνιο (...)Σε δίκυκλα πολλά ΟΑΚ, ΒΖΧ 19* και 47*
Επίσης να αναφέρω κάτι που παρατήρησα:
Στα Δωδεκάνησα ΡΟ* και τα αντίστοιχα στα δίκυκλα παίρνει μόνο η Ρόδος και τα μικρά νησιά γύρω από αυτήν + το Καστελόριζο. Το Βόρειο τμήμα του νομού (Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Νίσυρος, Αστυπάλαια κλπ) παίρνουν ΚΧ*. Από όσο πρόσεξα κάτι παρόμοιο πρέπει να γίνεται και στις κόκκινες, καθώς στη Ρόδο υπάρχει μια λογική συνέχεια (λείπουν λίγα νούμερα), ενώ στην Κω έβλεπα άλματα (δηλαδή είχαν δώσει τα ΡΑΥ 612*-614*, έλειπαν τα 615*-616* και έβλεπα ξανά από ΡΑΥ 617* (τα νούμερα είναι τυχαία, δεν κατάφερα να εντοπίσω τι έχει η Κως).
Κάρπαθος και Κάσος δεν ξέρω τι παίρνουν, λογικά πρέπει από τη Ρόδο.
έντιτ μετά από τα παραπάνω ας αλλάξει και η αναφορά στην πρώτη σελίδα, όπου Δωδεκάνησα ας γίνει Ρόδος και η Κως ας γίνει Δωδεκάνησα. Ή ας αλλάξει μόνο το 1ο ώστε να φαίνεται που είναι η έδρα κάθε συνδυασμού. -
NHY-402* σε vw golf (τυπωμένο)
KBP-186* σε audi a3 -
Από Σέρρες ΕΡΝ 6506
-
ΥΝΝ 116*
ΜΙΡ 752* με πλαίσιο από Λαμία. Ο κλάδος τελείωνε στο 7599?
ΧΝΧ 600* σε... Golf μαύρο GT Sport κλπ (άντε να έρθει επιτέλους η ημέρα να γράψω το δικό μου νούμερο... )
Από δίκυκλα:
ΒΖΧ 8** (όχι σίγουρο, 90%)
**ΧΧΗ 3 (αλλά δεν πρόλαβα ούτε σε αυτό να δω ακριβώς το νούμερο, ΧΧΗ ήταν πάντως)
**ΒΚΙ *17Στην πρώτη σελίδα πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος... εδώ:
- Λήμνος: ΜΗI 1.. (22-8-2008) , επόμενοι συνδυασμοί: - (ΜΗΚ, ΜΗΜ, ΜΗΝ όταν τυπωθούν)
ο ΜΗΙ ήταν εξαιρούμενος και δόθηκε στο Ηράκλειο το 1996. Άρα η Λήμνος πρέπει να γυρίσει στο ΜΗΖ (δε θυμάμαι δυστυχώς νούμερο).
-
ΚΧΥ 828* κόκκινη με πλαίσιο Αθήνας σε Suzuki Swift Sport
-
AME 181*.
Συμη, Χαλκη, Κασος, Καρπαθος (και προφανως Καστελλοριζο) εχουν ΡΟ*. Τηλο δε θυμαμαι, μου φαινεται ΡΟ*, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν πηγε προσφατα καποιος φιλος ας μας ενημερωσει, χωρις να ντραπει. Δεν παρεξηγουμε, ειμαστε ανοιχτομυαλα ατομα
-
Η Τήλος ΡΟ* και εγώ θυμάμαι... Αν είσαι εσύ σίγουρος για το Κάσος, Κάρπαθος τότε τα ολοκληρώσαμε!
Οπότε ας αλλαχτεί σε Ρόδος, το Δωδεκάνησα.
ΟΑΜ 44*
ΙΜΒ 639*
ΚΗΗ 1733 (πορτοκαλί, καινούριο απορριμματοφόρο)
και ΧΝΧ 8888 εκτός σειράς, εδώ ---> http://www.youtube.com/watch?v=-2KaNVr0 ... re=related -
Ξέχασα να γράψω ότι μάλλον υπάρχει άλμα στο ΙΚΜ κάπου στο 8000-8800 γιατί την μία μέρα πήρε φίλος μου σε bravo ΙΚΜ-800* και την επόμενη αναφέρθηκε ετοιμο για παράδωση ΙΚΜ-880*
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ξέχασα να γράψω ότι μάλλον υπάρχει άλμα στο ΙΚΜ κάπου στο 8000-8800 γιατί την μία μέρα πήρε φίλος μου σε bravo ΙΚΜ-800* και την επόμενη αναφέρθηκε ετοιμο για παράδωση ΙΚΜ-880*Έχω δει και ΙΚΜ 81**,82** και 83**,εδώ στον Πύργο από ετεροδημότες που κάνουν διακοπές.
Ίσως το άλμα να οφείλεται σε επαγγελματικά; -
Διορθώθηκε η 1η σελίδα, thnks www2000, μέσα στον τόσο χαμό λάθη γίνονται.
-
ikarus260 εσύ ανανεώνεις τώρα την αρχική, όχι ο thaliarque?
Κάνε και την αλλαγή που είπαμε, όπου βλέπεις δωδεκάνησα στις κόκκινες κάνε το ρόδος..ΜΗΟ 1274 - Αθήνα
Έχω ξεχάσει να αναφέρω ΚΧΕ 538*
Επίσης ΙΜΒ 670* ΚΥΜ 434 και σε δίκυκλο ΟΑΜ 54* -
Η μερα ξεκινησε με ενα ΗΚΡ 640* ΟΚΤΑΒΙΑ , μετα πηγαμε στο ΗΚΡ 642* πάλι Οκτάβια και τελειωσε με ΗΚΡ 647* αλλα δεν θυμαμαι τί ήταν.
-
Χάρτινο NII 224* σε Hyundai
-
ΗΑΜ 915* σε Suzuki Swift.
ΜΟΥ 971* σε Audi A4,ΚΧΥ 433* σε Ford Mondeo,ΜΟΟ 928* σε Opel Zafira (μπορεί και να το έχω αναφέρει και πιο παλιά).
Από δίκυκλα ΗΑΑ 71* σε TDM 900,ΚΗΥ 63* σε παπί (προφανώς παλιά).
-
ok θα το φροντίσω, thnks για τις πληροφορίες . Οι ανανεώσεις γίνονται κι απ' τους δυο, απλά επειδή δεν προλαβάινει πάντα ο thaliarque, φροντίζουμε ώστε η 1η σελίδα τουλάχιστον κάθε εβδομάδα να ανανεώνεται
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008