-
IKB-220* auris σημερινό λογικά στη γνωστή αντιπροσωπεία στου Ζωγράφου
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
XNX 518* χαρτικαι αλλο χαρτί
-
ΡΑΕ-748* στις 2/7 στο Αμύνταιο σε L-200
-
at Ernest: δίνετε απο την αντιπροσωπεία που είσαι, δικά σας νούμερα σε κατοικους άλλου νομού;Γιατί είδα στην γειτονιά συγγενικού μου προσώπου crv απο εσας με πινακίδες όμως δικές σας(είναι μόνιμος κάτοικος νομου Θεσσαλονίκης ο κάτοχος).Και κάτι ακόμη:μήπως έχετε έλλειψη στις πινακίδες 2τροχων,γιατί είδα μηχανή με πλαίσιο Γιαννιτσών να έχει νούμερο ΚΙΚ 48*.
-
HKP 510* Merv A series
κι άλλο χαρτινο ΧΝΧ 518* -
Ο χρήστης Njo έγραψε:
at Ernest: δίνετε απο την αντιπροσωπεία που είσαι, δικά σας νούμερα σε κατοικους άλλου νομού;Γιατί είδα στην γειτονιά συγγενικού μου προσώπου crv απο εσας με πινακίδες όμως δικές σας(είναι μόνιμος κάτοικος νομου Θεσσαλονίκης ο κάτοχος).Και κάτι ακόμη:μήπως έχετε έλλειψη στις πινακίδες 2τροχων,γιατί είδα μηχανή με πλαίσιο Γιαννιτσών να έχει νούμερο ΚΙΚ 48*.Σαφώς και δίνουμε πινακίδες του νομού μας και σε κατοίκους άλλων νομών, όταν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα.
Μην ξεχνάς οτι πάντα συμφέρει τον έμπορο, ανεβάζει το ποσοστό ταξινομήσεων στο δικό του νομό
Για το δεύτερο δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν ασχολούμαι καθόλου με δίτροχα...έχω όμως την εντύπωση οτι δεν υπάρχει έλλειψη και είμαστε στο ΕΕΧ-... -
Ευχαριστώ για την απάντηση,μου έλυσες την απορία
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ερώτησις @thaliarque: Αν και έχεις κάνει την πρόβλεψη σου, για να είμαστε πιο σίγουροι τι πινακίδες περιμένουμε στο διάστημα 5/12- 10/1 να δίνει η Κεντρική Αθήνα? Περιμένουμε καινούριο τουτού ...
Η πρόβλεψή μου είναι τελείως αποτυχημένη σε ό,τι αφορά την Αθήνα όπου οι ρυθμοί έπεσαν πολύ σε σχέση με
πέρσι. Το 2007, από αρχές Ιουλίου μέχρι αρχές Δεκέμβρη η κεντρική Αθήνα 'κατανάλωσε' δύο ολόκληρους
συνδυασμούς. Αν συμβεί το ίδιο φέτος, θα πρέπει να δούμε τα πρώτα ΙΚΖ τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη.
Επειδή όμως οι πεσμένοι ρυθμοί λογικά θα συνεχιστούν και το επόμενο πεντάμηνο, νομίζω πως το ΙΚΖ
μπορεί και να μη φανεί πριν τις αρχές του 2009. Άρα κάτι σε ΙΚΕ-8***/ΙΚΖ-1*** μου φαίνεται πιο πιθανό
για το διάστημα που ανέφερες. Τι τουτού περιμένετε;Σε ευχαριστώ για την πρόβλεψη! Ένα Golf TSI (τι άλλο?? ), σε μαύρο παρήγγειλα. Απλά θα αργήσει καιρόοοοοοοοοο
ΜΥΗ-242*,ΜΤΒ-38* το μεγαλύτερο που είδα και μετά τα ΡΑΥ νέος κλάδος ΚΧΥ-920* σε πλάισιο απο Καλλονή.Αυτά τα ολίγα εκ Βορείοανατολικού Αιγαίου.
Αυτό σημαίνει ότι και άλλος νομός κινδυνεύει από έλλειψη.
Τελικά δίνονται ΒΚΗ, είδα 2 το καλύτερο 541.
Επίσης ΑΖΒ 359* -
ΑΗΜ-1597 σε μτχ τουριστικό Mercedes Tourismo.
@www2000: καλώς να σας ορίσει! Για τη Λέσβο που λες όντως κινδυνεύει και αυτή, όπως όμως και πολλοί
άλλοι νομοί αν δεν υπάρξει σύντομα άλλη παρτίδα (εδώ θα χρειαστούμε τη βοήθεια του τηλεφώνου...).Αυτό όμως αφορά τα δίκυκλα και όχι τα αυτοκίνητα: εκεί, αν εξαιρέσουμε την ανατολική Αθήνα που
βολεύτηκε προς το παρόν με συνδυασμούς που προορίζονταν αρχικά για τον κεντρικό τομέα, πουθενά αλλού
δεν υπήρξε ή υπάρχει έλλειψη, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας και την κατανομή της τελευταίας
παρτίδας. Αν όμως δεν υπάρξει, και εδώ, νέα παρτίδα, τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν: το
απόθεμα είναι πλέον πολύ μικρό στη Φθιώτιδα, δε φτάνει ούτε ως τα τέλη Σεπτεμβρίου... Χανιά και Μεσσηνία
θα έχουν πρόβλημα στις αρχές του επόμενου έτους.Σα να προχώρησε λίγο γρηγορότερα απ' ό,τι πιο παλιά το Αμύνταιο: μέσα στον Ιούλιο θα φτάσει στο ΡΑΕ-7499
και θα δούμε νέο κλάδο εκεί, κάτι σε ΡΑΕ-9000 ή ΡΑΖ-1000 ή 2000. -
IKM-120*
-
Αττική:
ΙΜΖ-10** -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αττική:
ΙΜΖ-10**Αν όντως κυκλοφορεί κάτι τέτοιο και δεν είναι εκτός σειράς, τότε μου είπαν λάθος για το ΙΜΒ...
-
Από δίκυκλα ΗΑΑ 55* και ΗΑΙ 21* και αυτό στον Πύργο.
Αν και δεν έχω ασχοληθεί με δίκυκλα,κάτι μου λέει ότι το ΗΑΑ έχει τελειώσει.Θα προσπαθήσω να το ψάξω το θέμα.
-
ΡΑΟ 722* δεν νομιζω να εχουμε αναφερει
-
λήξη συνεγερμου, τουλαχιστον προσωρινά. XNX 525* cuore νοικιαρικο ΟΧΙ ΧΑΡΤΙΝΟ
-
ΚΕΖ 157* σε VW Jetta.
-
ΚΟΜ-1032 σε Α3 5θυρο
-
YPY-657*
INT-907*
APM-425*
KPM-976*
KMN-686*APX σε δίκυκλα έχει δοθεί παλαιότερα..???
-
ΗΚΡ 507* Smart
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...APX σε δίκυκλα έχει δοθεί παλαιότερα..???ΑΡΧ είναι ο τελευταίος κανονικός συνδυασμός και δόθηκε στα δίκυκλα πέρσι. Με το ΑΡΖ που δίνεται φέτος
ξεκίνησαν οι εξαιρούμενοι συνδυασμοί (βλ. επόμενους συνδυασμούς στο πρώτο ποστ).
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008