-
Σχετικά πλούσια μέρα σήμερα:
ΖΧΖ 865* επαγγελματικό (αλήθεια γιατί έδωσαν και άλλα νούμερα στο ΖΧΖ επαγγελματικά; )
ΑΜΕ 165* (αν και έχει παρατηρηθεί καλύτερο)
ΗΝΒ 912*
ΙΗΧ 343*
KPM 932*Κόκκινες
ΚΧΧ 122*, Πειραιά
ΜΟΥ 947*, δεν κατάφερα να δω το Πλαίσιο, πάντως το είδα στην ΚαλλιρρόηςΔίκυκλα:
ΑΑΕ 23*
ΒΖΤ 80*
ΚΕΚ 88* (τελικά βλέπω καλύτερο, αν και νόμιζα ότι θα ήταν καλό)
**ΑΙΗ *18 (ήταν να μην κάνουμε την αρχή με το Αγρίνιο )Μήπως ξέρουμε τι γίνεται με τα διάφορα νησιά των Κυκλάδων? Πού φτάνει κάθε κλάδος?
-
Εδώ τίποτα,ερημιά.
Μόνο ένα ΜΗΟ 306* σε BMW X5 από Πάτρα και ένα ΧΤΙ (;) 71* σε Χόρνετ,στο δρόμο από Ζαχάρω προς Κυπαρισσία.
-
KXY-768* σε Audi a4 προηγούμενης γενιάς και με πλαίσιο απο αντιπροσωπεία της audi στο Κιλκίς.
-
Ολοκαίνουργιο ΥΝΜ 6954 VW TIGUAN
-
ΚΧΟ-954* σε Tucson
IHK-990* σήμερα σε Citroen C-Crosser φορτωμένο σε νταλίκα -
HKP 488* Merc C class
PEK 869* Rio νοικιαρικο -
XNX-5153 χαρτι grand vitara ΜΗΟ-780*
-
ΧΤΙ 834
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ANK 932*γιατί OMG; κλάδος Ιεράπετρας!
viewtopic.php?f=5&t=28662#p1115052' target='_blank : ο κλάδος τελειώνει στο ΑΝΚ-9999στο δρόμο από Ζαχάρω προς Κυπαρισσία
Κάπου στη μέση αυτού του δρόμου είναι το χωριό του πατέρα μου, το τελευταίο του νομού Ηλείας
-
ΙΜΑ 82** και 86**
Δίκυκλα : ΟΑΙ 48* και ΧΧΒ 54* (edit ΟΒΑ 37*)
Κόκκινες ΜΟΥ 93** , Αθήνα -
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΒΟΟ 600 Η` ΡΟΟ 600.
ΔΙΚΥΚΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ.
-
ΒΟΟ 600 ή ΡΟΟ 600?? Έχει σημασία!
ΒΟΟ = Βόλος, ΡΟΟ = Ρόδος, παλιοί αριθμοί και οι 2. Διάλεξε ποιο σου κάνει -
guru, omg γιατι η αμέσως προηγουμενη παρατηρηση ειναι σχετικά προσφατη - τουλάχιστον έτσι νομιζω - σε σχέση με τους ρυθμους του κλάδου.
-
PEK 874* παλιό Setra
-
Σημερινές ταξινομήσεις:
ΕΕΝ-514* στην Έδεσσα σε Accord
ΕΕΝ-414* στα Γιαννιτσά σε L-200 -
HKP 484* QUASHQAI
-
ΥΝΜ 924* σε καινούργιο Ford Transit ( κλειστό),ΙΚΚ 880* σε επίσης καινούργια BMW cabrio και ΙΚΚ 893* σε VW Passat.
ΗΑΜ 877* σε Toyota Rav4 5θυρο και ΗΑΜ 879* σε Mazda BT-50 μονοκάμπινο.Ο χρήστης guru έγραψε:
ΧΤΙ 834στο δρόμο από Ζαχάρω προς Κυπαρισσία
Κάπου στη μέση αυτού του δρόμου είναι το χωριό του πατέρα μου, το τελευταίο του νομού Ηλείας
Εκεί πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε μια Lambo.
-
YNM 7242, ο Πειραιάς απ' ότι βλέπω προχωράει αρκετά γρήγορα
-
AΗΜ-152* εδώ.
Οι ρυθμοί μου φαίνονται γενικώς πεσμένοι. Κατ' αρχήν είναι περίεργο που δεν έχει αναφερθεί ακόμα ΙΚΒ από
Αθήνα (κέντρο) όπου οι ρυθμοί χωρίς καμία αμφιβολία έχουν πέσει. Αλλά και στη νότια Αθήνα υπάρχει
καθυστέρηση, εκεί βέβαια κάποια στιγμή θα αναφερθεί (ή θα φανεί από άλμα) νέος κλάδος
επαγγελματικών. Στον Πειραιά οι ρυθμοί είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους περσινούς. Ας μην ξεχνάμε ότι
βρισκόμαστε στο τέλος μήνα και μάλιστα πριν τον Αύγουστο οπότε παραδοσιακά οι ρυθμοί ταξινομήσεων
είναι πιο υψηλοί.Η χρονιά κυλά περίεργα: κάτι οι ανεβασμένοι ρυθμοί σε ανατολική Αθήνα σε συνδυασμό με τους πεσμένους
σε κέντρο και (λιγότερο) νότια, κάτι που δε μπορούμε να προσδιορίσουμε που ακριβώς βρίσκεται στη
Θεσσαλονίκη η Θέρμη, με τον δυτικό κλάδο να έχει σαφή κάμψη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, κάτι και
οι πεσμένοι ρυθμοί στην Ξάνθη, δυσκολεύομαι να κάνω πια προβλέψεις...ή ίσως πια βαρέθηκα. Οι κόκκινες
με ιντριγκάρουν φυσικά, και πέρα από την αριθμολαγνεία, δηλαδή να εντοπίσουμε τι δίνεται που, θα είχε
ενδιαφέρον να βρίσκαμε στοιχεία για την αύξηση των σχετικών ταξινομήσεων γενικά και κατά νομό (βασικά
λόγω τρίτεκνων): η αύξηση αυτή συνεπάγεται αντίστοιχη μείωση στις 'μαύρες' (κανονικές) ταξινομήσεις
που νομίζω πως δε θα είναι καθόλου αμελητέα όσο περνά ο καιρός.Πλάκα έχει η σύμπτωση στις ταξινομήσεις της Πέλλας. Δείχνει όμως, αν συγκρίνει κανείς με παλιότερες
αναφορές (δείτε και στο μέλλον σχετικά), τη μικρή αλλά αισθητή διαφορά στο ρυθμό υπέρ των
Γιαννιτσών.Τελικά ΚΧΥ-7651 ως 7750 ίσως δίνονται στο Κιλκίς: παράξενο που είδα δύο απανωτά στο Ναύπλιο το
περασμένο Σάββατο. Είχα όμως δει και 765* στην Ξάνθη. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
AΗΜ-152* εδώ.Οι ρυθμοί μου φαίνονται γενικώς πεσμένοι. Κατ' αρχήν είναι περίεργο που δεν έχει αναφερθεί ακόμα ΙΚΒ από
Αθήνα (κέντρο) όπου οι ρυθμοί χωρίς καμία αμφιβολία έχουν πέσει. Αλλά και στη νότια Αθήνα υπάρχει
καθυστέρηση, εκεί βέβαια κάποια στιγμή θα αναφερθεί (ή θα φανεί από άλμα) νέος κλάδος
επαγγελματικών. Στον Πειραιά οι ρυθμοί είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους περσινούς. Ας μην ξεχνάμε ότι
βρισκόμαστε στο τέλος μήνα και μάλιστα πριν τον Αύγουστο οπότε παραδοσιακά οι ρυθμοί ταξινομήσεων
είναι πιο υψηλοί.Η χρονιά κυλά περίεργα: κάτι οι ανεβασμένοι ρυθμοί σε ανατολική Αθήνα σε συνδυασμό με τους πεσμένους
σε κέντρο και (λιγότερο) νότια, κάτι που δε μπορούμε να προσδιορίσουμε που ακριβώς βρίσκεται στη
Θεσσαλονίκη η Θέρμη, με τον δυτικό κλάδο να έχει σαφή κάμψη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, κάτι και
οι πεσμένοι ρυθμοί στην Ξάνθη, δυσκολεύομαι να κάνω πια προβλέψεις...ή ίσως πια βαρέθηκα. Οι κόκκινες
με ιντριγκάρουν φυσικά, και πέρα από την αριθμολαγνεία, δηλαδή να εντοπίσουμε τι δίνεται που, θα είχε
ενδιαφέρον να βρίσκαμε στοιχεία για την αύξηση των σχετικών ταξινομήσεων γενικά και κατά νομό (βασικά
λόγω τρίτεκνων): η αύξηση αυτή συνεπάγεται αντίστοιχη μείωση στις 'μαύρες' (κανονικές) ταξινομήσεις
που νομίζω πως δε θα είναι καθόλου αμελητέα όσο περνά ο καιρός.Πλάκα έχει η σύμπτωση στις ταξινομήσεις της Πέλλας. Δείχνει όμως, αν συγκρίνει κανείς με παλιότερες
αναφορές (δείτε και στο μέλλον σχετικά), τη μικρή αλλά αισθητή διαφορά στο ρυθμό υπέρ των
Γιαννιτσών.Τελικά ΚΧΥ-7651 ως 7750 ίσως δίνονται στο Κιλκίς: παράξενο που είδα δύο απανωτά στο Ναύπλιο το
περασμένο Σάββατο. Είχα όμως δει και 765* στην Ξάνθη.Για να σου αναπτερώσω το ηθικό
Σήμερα στο Μοσχάτο (ολόκληρο κέντρο, εκεί το είδα?????) ΙΚΒ 1008
Κατά τα άλλα χθες ΖΧΗ 249 και 250 (τι να είναι το τελευταίο?) και ΥΡΥ 631
Σε δίκυκλα ΟΑΙ 34 και ΧΧΒ 16*Η τελευταία παρτίδα για δίκυκλα είναι αυτή? Δηλαδή όπου να ναι κάποιοι νομοί θα παρουσιάσουν έλλειψη, κάτι που πρέπει ήδη να έχει συμβεί στη Μαγνησία??
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Για να σου αναπτερώσω το ηθικό
Σήμερα στο Μοσχάτο (ολόκληρο κέντρο, εκεί το είδα?????) ΙΚΒ 1008
Κατά τα άλλα χθες ΖΧΗ 249 και 250 (τι να είναι το τελευταίο?) και ΥΡΥ 631
Σε δίκυκλα ΟΑΙ 34 και ΧΧΒ 16*ΟΚ! Σημαντική βελτίωση από το ΙΗΚ-990* χθες το πρωί... Εδώ άλλοτε τις τελευταίες μέρες του Ιούνη τα
νούμερα προχωρούσαν 300 και 400 τη μέρα. Τι είναι το τελευταίο, 0;Η τελευταία παρτίδα για δίκυκλα είναι αυτή? Δηλαδή όπου να ναι κάποιοι νομοί θα παρουσιάσουν έλλειψη, κάτι που πρέπει ήδη να έχει συμβεί στη Μαγνησία??
Ναι...και ναι! Από προγραμματισμό σκίσαμε πάλι. Κατά τα άλλα οι υπάλληλοι του υπουργείου αγνόησαν
επιδεικτικά την πρόταση που τους έκανα για την επόμενη πατρίδα, ενώ από τα στοιχεία που τους ζήτησα
(για δεύτερη ή τρίτη φορά), μου έστειλαν μόνο ένα πολύ μικρό μέρος.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008