-
ΔΙΚΥΚΛΟ:
27/3 στην Αθήνα
κωδ Υποδιεύθυνσης Συγκοινωνιών 56ΟΑΕ-8ΧΧ
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΔΙΚΥΚΛΟ:
27/3 στην Αθήνα
κωδ Υποδιεύθυνσης Σοιγκοινωνιών 56ΟΑΕ-8ΧΧ
-
HAM 826* σε Hyundai Matrix και ΗΑΜ 827* σε Opel Astra στις αντιπροσωπείες Hyundai και Opel (Dynamotors) αντίστοιχα.
-
Πριν απο λίγη ώρα είδα ΝΗΤ-908* σε Terios στην Ιωνία.
-
Ίσως να το έχετε συζητήσει προηγουμένως, αλλά που να ψάχνω τώρα...
Γιατί οι κόκκινες πινακίδες δεν έχουν το σήμα της ΕΕ με το GR, όπως οι κανονικές; Ξέρει κανείς;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ίσως να το έχετε συζητήσει προηγουμένως, αλλά που να ψάχνω τώρα...Γιατί οι κόκκινες πινακίδες δεν έχουν το σήμα της ΕΕ με το GR, όπως οι κανονικές; Ξέρει κανείς;
Όντως έχει συζητηθεί εδώ και εδώ (τουλάχιστον). Είναι πιθανό να ξανατυπωθούν κόκκινες γιατί τα
αποθέματα εξαντλούνται πλέον με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ωστόσο μάλλον θα τυπωθούν με το
παλιό φορμάτ, δηλαδή στις παλιές (μικρές) διαστάσεις και χωρίς σήμα ΕΕ με το GR. Ο λόγος;
Δεν υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που να προβλέπει την εκτύπωσή τους με το νέο φορμάτ, άρα
ισχύει η παλιά...@greo: πέρσι και πρόπερσι, όπως θα θυμάσαι, είχαμε αυτές τις μέρες αλλαγή συνδυασμού
(ΝΗΝ το 2007 και ΝΗΗ το 2006). Φέτος αν δεν είχε δημιουργηθεί ο κλάδος της Θέρμης το
ΝΗΤ θα βρισκόταν σήμερα πολύ κοντά στο τέλος αλλά δεν θα είχε φανεί ΝΗΥ εντός σειράς:
νομίζω πως ο ρυθμός, έστω και ελάχιστα, παρουσιάζει κάμψη. Τέλος πάντων σύντομα θα
ξέρουμε τι ακολουθεί μετά το ΝΗΤ-9999.@SPITFIRE: καλορίζικο!
-
ΗΚΡ-192*
-
Χθεσινές ταξινομήσεις(28/3):
Γιαννιτσά ΕΕΝ-357* σε Colt
Έδεσσα ΕΕΜ-964* σε Lancer (26/3)
Γουμένισσα Κικίς ΚΙΖ-513* σε Civic 5dr -
ΚΒΝ-888, χτες, στην Αθήνα (!)
-
EBK 570* σε ολοκαίνουριο Swift χθες στην Αλεξανδρούπολη
-
ΗΑΜ 828* σε Mercedes A klass στην αντιπροσωπεία της Mercedes (ΕΚΚΑ) στον Πύργο.
-
ΑΝΚ 249* παρα δυο 25**
-
ΗΚΡ-201* σε Imperza
HKP-211* σε Toyota Hilux (παλιό) -
HKO-634*: δηλ. ο κλάδος δεν τελειώνει στο 4999?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
HKO-634*: δηλ. ο κλάδος δεν τελειώνει στο 4999?Το ότι ο κλάδος του Αρκαλοχωρίου τελειώνει στο ΗΚΟ-4999 το ξέρουμε ακριβώς επειδή ο
κλάδος του Ηρακλείου μετά το ΗΚΝ-9999 έδωσε όλα τα ΗΚΟ από το 5000 και μετά.Το ΕΕΝ-357* από Γιαννιτσά δείχνει μάλλον ότι τους έχουν δοθεί τουλάχιστον ως και το 3999,
άρα θα μάθουμε ως που φτάνει εκεί το απόθεμα όταν στις αρχές Ιουνίου περίπου η Έδεσσα
δώσει το επόμενο νούμερο μετά το ΕΕΜ-9999. Δεδομένου πως οι δύο κλάδοι κινούνται με
λίγο-πολύ τον ίδιο ρυθμό, τα Γιαννιτσά τότε θα βρίσκονται κοντά στο 4000 και το συνολικό
απόθεμα φτάνει προς το παρόν στο ΕΕΝ-9999, θα ήταν λογικό η Έδεσσα να δώσει μέχρι το
ΕΕΝ-6999 στα Γιαννιτσά και να κρατήσει εκείνη από 7000 και μετά. Δε νομίζω όμως πως θα
γίνει αυτό, περιμένω κάτι ανάμεσα σε ΕΕΝ-4000 ή 4500 ή 5000.Το ΚΙΖ-513* στη Γουμένισσα με μπερδεύει, ίσως τελικά να μην παίρνει ολόκληρες 50άδες από
το Κιλκίς. -
Από Σέρρες ΕΡΝ 4888.
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
ΗΚΡ-201* σε Imperza
HKP-211* σε Toyota Hilux (παλιό)Ηδη, εχω την εντυπωση οτι υπαρχει αυξητικη ταση στα νουμερα...
-
εκδρομή στα Ζωνιανά και είδα κ εγώ ΗΚΡ-201*
και από Ρέθυμνο ΡΕΚ-771*στα Ανώγεια έπαιζαν πολλά ΜΟΥ
-
ΙΜΚ 51**
ΙΗΡ 79** -
Παιδιά συγχαρητήρια για την πολύ καλή ενημέρωση και την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Θα ήθελα να προτείνω κάτι (αν δεν έχει γίνει ήδη). Αν γινόταν, επειδή πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με τις πινακίδες, να ξεκινάγαμε να γράφουμε την χρονολογία της κάθε πινακίδας, για να ξέρουμε του πότε είναι η καθε μία. Απ' ότι έχω δει για σας δεν είναι κάτι το δύσκολο, μια που ξέρετε όλες τις πινακίδες πότε έχουν εκδοθεί. Σας ευχαριστώ πολύ, να στε καλά
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008