-
ΙΝΤ-71** σε κόκκινο αυγό!
-
ΙΜΚ-14** σε Audi A3
ΙΜΚ-55** σε επαγγελματικό φορτηγό
ΕΜΗ-49** σε Mitsubishi Evo -
στη θεσσαλονικη οι πινακιδες ποση αναμονη εχουν?
-
ΙΖΧ 582*
ΖΧZ 452* -
Πηγαινα σε δρομο με πολλες στροφες. Μπροστα μου, οχι πολυ μακρυα ενα Αουντι Α3. Δεν πολυκοιτουσα μπροστα μου γιατι εψαχνα να βρω κατι χαρτια, το τηλ χτυπουσε κλπ κλπ.
Ξαφνικα μια βιαστικη ματια στο μπροστινο αμαξι κα βλεπω ΗΚΡ, αλλα λογβ των στροφων δεν μπορουσα να δω το νουμερο. Τα παραταω ολα κατεβαζω απο τριτη δευτερα και πλακωνομαι μεχρι που τον προλαβα στην διασταυρωση και ενω εγω θα εστριβα απο την αντιθετη μερια.
Αποτελεσμα; ΗΚΟ 1099Ειδα και ΗΗΑ διψηφιο σε μηχανη και μου φανηκε καλο. Δεν μπορω να καταλαβω, ειναι Ηρακλειο, Ημαθεια ή κατι αλλο;
-
NHT 627* την Παρασκευή. Στη Δραμα ειδα ενα ΡΜΝ 960* αλλα το ειδα καπως επιπολαια και δεν αποκλειω να ηταν ΡΜΚ εφοσον δεν ειδα πανω απο ΡΜΝ 948* αλλο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πηγαινα σε δρομο με πολλες στροφες. Μπροστα μου, οχι πολυ μακρυα ενα Αουντι Α3. Δεν πολυκοιτουσα μπροστα μου γιατι εψαχνα να βρω κατι χαρτια, το τηλ χτυπουσε κλπ κλπ.
Ξαφνικα μια βιαστικη ματια στο μπροστινο αμαξι κα βλεπω ΗΚΡ, αλλα λογβ των στροφων δεν μπορουσα να δω το νουμερο. Τα παραταω ολα κατεβαζω απο τριτη δευτερα και πλακωνομαι μεχρι που τον προλαβα στην διασταυρωση και ενω εγω θα εστριβα απο την αντιθετη μερια.
Αποτελεσμα; ΗΚΟ 1099Ειδα και ΗΗΑ διψηφιο σε μηχανη και μου φανηκε καλο. Δεν μπορω να καταλαβω, ειναι Ηρακλειο, Ημαθεια ή κατι αλλο;
Ηράκλειο είναι. Αν τελειώσατε και το ΗΖΧ στα δίκυκλα ακολουθεί αυτό.
-
Ναι αλλα δεν εχω δει κοθολου ΗΖΧ. Μεχρι ΗΖΥ εχω δει.
-
XAX-691* αν και ο κλάδος μάλλον έχει τελειώσει
ΧΝΧ-308* -
ΕΕΝ-336* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Outlander
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
NHT 627* την Παρασκευή.σε πινακιδα ή σε χαρτι?
-
ΙΜΚ-165*, ΖΧΖ-466* έτοιμα να παραδοθούν χτες στην πινακιδομάνα
Κηφισίας. Σε διάφορα έντυπα ΒΟΧ-4898 σε C-Crosser.
ΡΑΙ-724* μάλλον πρόσφατο, οι πίνακες λένε από Μεσολόγγι.ΥΝΚ-9951 σε τουριστικό Neoplan Tourliner, άρα όντως η τελευταία 50άδα ή
100άδα του ΥΝΚ δίνεται στα βαριά επαγγελματικά του Πειραιά.Το ΗΗΑ ίσως δείχνει νέα παρτίδα σε κάποιον κλάδο του Ηρακλείου.
-
ΗΑΜ 802* σε Nissan Νavara 4πορτο προς το τέλος της δεκάδας.
Στην πρώτη σελίδα χρειάζεται νομίζω ανανέωση.
-
Σε καρότσα μεταφέρονταν ΙΜΚ-178* (μεσημέρι Τρίτης στην Κηφισίας)
και ΙΗΙ-412* (βράδυ Τρίτης στην Εθνική προς Λαμία).ΟΑΒ 9** και ΚΧΥ 1** σε δίκυκλα. Το δεύτερο είναι από Κω, όχι
αδασμολόγητο. -
Χαρτι! ΝΗΤ 688* χθες
-
ΑΖΑ 892* σε μεταχειρισμένο Μazda φορτηγάκι μονοκάμπινο.
Επίσης ΗΑΜ 807* σε Alfa Romeo 159 και ένα ΙΗΙ 383* σε VW Tiguan.
Και κάτι σχετικά περίεργο.
Σε μηχανάκι στον Πύργο πινακίδα ΑΟΜ,αγορασμένο στην Πάτρα και πλαίσιο από Δράμα! -
Μου αναφέρθηκε ΥΡΥ-45. Το Σάββατο πέτυχα ένα ΖΧΖ-562* επαγγελματικό.
Το πρώτο ποστ είναι και πάλι ενημερωμένο.
Αν το ΜΗΟ-361* που είχα δει προ μηνός σε πλαίσιο Αλεξ/πολης ήταν όντως
από κει, τότε η Θεσσαλονίκη θα έχει ήδη νέο κλάδο από κόκκινες μετά τα ΜΗΟ-35**. -
ΑΖΒ 132* ΚΥΜ 22** και ΥΝΜ 20**
-
KXY-514*
-
Μου αναφέρθηκε ΙΖΧ-596*.
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
KXY-514*Στην Αττική πρέπει να δόθηκε, ανατ. Αθήνα ή ανατ. Αττική ίσως;
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008