-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@D1FF εγώ νομίζω ότι είναι εντός σειράς και οι παρατηρήσεις για 79** το επιβεβαιώνουν.
Σωστό απλώς είδα στο πρώτο post παρατήρηση στις 10/10 ΥΡΥ 75** και εγω στις 11/10 είδα 770* γι΄ αυτό μου φάνηκε περίεργο!
-
Παιδιά δεν είναι καθόλου εκτός σειράς πάνε πολλές μέρες, ίσως και μήνας που ήταν στο 75, είναι πολύ φυσικό να έχει φτάσει στο 79
-
Από ότι παρακολουθώ δεν υπάρχει κάποιος με ανταπόκριση από δυτική αττική για αυτό καθυστερούμε να δούμε τα τελευταία ΥΡΥ. Είχε πάει κάποιος πρόσφατα (από ότι είχε γράψει- συγγνώμη δε θυμάμαι ποιος είναι) Ελευσίνα αλλά ήταν άτυχος και δεν είδε κάτι αξιόλογο.
Προσωπικά και εγώ δυσκολεύομαι να τους δω, αυτούς από τη δυτική αττική, αν και μένω στην Αθήνα. Ενώ αντιθέτως βλέπω συχνά τους κατοίκους της ανατολικής. Μάλλον οι πρώτοι δεν ταξιδεύουν τόσο συχνά... -
HKO 402* Hilux
-
HAI 69* και ΡΑΟ 833*
ΡΙΥ 686*
ΤΚΝ 899*
ΧΚΜ 724*
ΚΝΡ 246*
ΚΑΚ 904* και ΝΜΚ 24* σε χαρτί. -
ΑΜΕ 223* και ΝΙΙ 68** σε χαρτί.
αυτά προς το παρόν -
KOM-1648 και σε δίκυκλο ΑΗΥ 847 με 150 χλμ στο οδόμετρο.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...ΑΙΜ 9899...... μάλλον εκτός σειράς, κάπου στο ΑΙΜ-9500 είναι το Αγρίνιο.
...@tzortzis είσαι σίγουρος για το ΙΚΑ? Είναι ο επόμενος συνδυασμός μετά το ΙΗΧ, ο οποίος όμως δεν έχει τελειώσει... τι παίζει?
Κι εγώ αμφιβάλλω για το ΙΚΑ, όλο και κάποιος θα το είχε δει και στην Αθήνα.
-
Ολοκαίνουργιο ΚΙΑ C'eed φίλου με ΚΤΕ - 707*
-
PEK 959* Yaris
-
ΑΖΒ 533* σε Audi A4.
ΜΗΟ 2020 σε Mondeo.
ΑΤΗ 459* σε Toyota Yaris.
και ένα ΑΑΙ 44 σε Yamaha T Max.
-
EHO 72*
-
ΚΝΡ-263*,ΚΧΧ-305* χάρτινο,άρα Θεσσαλονίκη,ΚΧΥ-709* παλιότερο απο Δράμα,ΜΗΟ-160* σε πλαίσιο Καβάλας,αλλά Ξάνθ δεν είναι,σε νέα Σ5.
ΕΒΤ-79*. -
λοιπόν, για να μη μου τη λέτε, είδα και άλλο ενα ΒΙΜ-104* σε corsa, δεν φταιω εγω που οι Λειβαδειώτες προτιμούν τα Χανιά από την Αθήνα
επίσης ΧΝΧ-686* σε μτχ. kangoo
μηχανές θα τσεκάρω στις επόμενες βόλτες προσεκτικότερα -
Μου φαίνεται πως ταξινομούνται μόνο δίκυκλα πλέον εδώ :
ΕΗΟ 74* -
IKN 284*
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΑΙΜ 9899...
... μάλλον εκτός σειράς, κάπου στο ΑΙΜ-9500 είναι το Αγρίνιο.
Και εμένα για εκτός μου κάνει για αυτό έγραψα ολόκληρο τον αριθμό.
ΟΑΝ 81*
ΧΧΚ 21*
και ΧΒΧ 55* -
Ταξίδι στη Σητεία.
Είδα μόνο ένα ΑΝΚ 319* και ένα ΑΝΚ 706*. -
τελικά τα ΤΡΗ σιγουρα δόθηκαν στα Χανιά, είδα ακόμα ένα 33*
-
Δλδ οταν τελειωσει το ΤΡΖ στην Αρκαδια τι θα δωσουν;
-
Κάποια λοιπόν ΤΡΗ δόθηκαν από την Τρίπολη στα Χανιά, πιθανότατα από το ΤΡΗ 1 και μετά. Δε νομίζω να
δοθεί όλος ο συνδυασμός στα Χανιά, μπορεί να κρατήσει κάτι η Τρίπολη, μπορεί όμως να έχει δώσει ή να
πρόκειται να δώσει και αλλού, όπως πχ στην Αργολίδα. Ήδη ξέρουμε πως τα τελευταία ΤΡΖ δόθηκαν/δίνονται
(από το 700 και μετά; ) στη Μεσσηνία. Μετά το ΤΡΗ ακολουθεί το ΤΡΚ (BILL33 δες και το πρώτο ποστ
σχετικά) που δεν έχει ακόμα τυπωθεί. Ο ρυθμός της Αρκαδίας στα δίκυκλα πρέπει να είναι πολύ αργός. Στις
διγράμματες δόθηκαν εκεί τα ΡΚ και ΗΤ, το ΡΚ ξεκίνησε το 1972 και το ΗΤ περίπου το 1995 με 96! Πχ το
ΗΤ 160 δόθηκε το 1997... Μήπως ξέρουμε (στον BILL33 απευθύνομαι) αν δόθηκαν όλα τα ΗΤ, δηλαδή μέχρι
και το 999 στην Αρκαδία, και ως πότε δίνονταν, δηλαδή πότε άρχισε το ΤΡΑ; Πάντως ΤΡΒ και ΤΡΕ δόθηκαν
λόγω έλλειψης στην Αθήνα το 2004. Τι ΤΡΖ δίνονται τώρα στην Τρίπολη;Ο χρήστης ss500 έγραψε:
...ΜΗΟ-160* σε πλαίσιο Καβάλας,αλλά Ξάνθ δεν είναι,σε νέα Σ5....Έχω δει πολλά πρόσφατα ΜΗΟ-160* και 161* εδώ (Ξάνθη), απλώς αυτό που είδες το πήραν από Καβάλα.
...και ένα ΑΑΙ 44 σε Yamaha T Max.
Κλάδος Αιγίου ή κάπου αλλού έχει δώσει η Πάτρα από το, συγκριτικά με τους γειτονικούς της νομούς,
μεγάλο απόθεμά της.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008