-
KXX 135* BMW X6 (3.5νομιζω) πριν λιγο στην Τριπολη,προφανως περαστικος απο την περιοχη.
-
TΡΖ 360*
-
Ναι δίκιο έχεις thaliarque, απλά μπερδεύτηκα επειδή είμαστε στο ΥΝΝ, σωστός
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΡΑΟ-889* σε S-Max, σπάνια παρατήρηση από Κέρκυρα, σύμφωνα με τις κατανομές, ο κλάδος φτάνει ως το
ΡΑΟ-9100, μπορεί και να τρέχει ακόμα αυτός...Επίσης χθες ΙΚΜ-749* έτοιμο για παράδοση, ΙΜΒ-566*, σε δίκυκλα ΒΝΑ 27* και ΜΕΜ 82*.
Σήμερα μόνο ένα ΚΜΝ-737* είδα.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη διεύθυνση στο Καρπενήσι, αυτή την εποχή δίνουν:
- ΚΗΑ-571*,
2. σε δίκυκλα ΚΗΑ 39 (πινακίδες που τυπώθηκαν το 1982 δίνουν ακόμα εκεί )* - σε κόκκινες ΜΟΙ-724* (αυτές είναι φρεσκαδούρα, μόλις του 1991...)
@ikarus260: είναι προφανές πως εννοεί ΥΝΜ...
Τα δίκυκλα τους πήγαν πίσω? Γιατί στην πρώτη σελίδα έχουμε δει ΚΗΑ 59*
Εξαφανίστηκαν όλα τα ΚΧΑ τις τελευταίες μέρες??
- ΚΗΑ-571*,
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
KXX 135* BMW X6 (3.5νομιζω) πριν λιγο στην Τριπολη,προφανως περαστικος απο την περιοχη.Μου φαίνεται κάπως γρήγορο το 135* μετά το 1237 στις 26/6, οπότε πιθανολογώ πως κάπου έχει ξεκινήσει
νέος κλάδος από 1301 ή 1351. Παρεμπιπτόντως... σήμερα κοντά στη Μεγαλόπολη είδα ΡΑΟ-7239 προφανώς
από Αρκαδία.Τα δίκυκλα τους πήγαν πίσω? Γιατί στην πρώτη σελίδα έχουμε δει ΚΗΑ 59*
Έχεις δίκιο, ξέχασα να πω ότι μου είπαν πως έχουν δώσει αρκετά ΚΗΑ σε άλλες περιοχές και για δίκυκλα.
Έπρεπε να τους ζητήσω να μου στείλουν ποια έχουν δώσει που...Εξαφανίστηκαν όλα τα ΚΧΑ τις τελευταίες μέρες??
-
NII - 328* χάρτινο
ΜΗΟ - 682* σε ΒΜW Χ3 πλαίσιο Αλτίνης, πόλη δεν πρόλαβα... -
Ο χρήστης MaskGr έγραψε:
NII - 328* χάρτινο
ΜΗΟ - 682* σε ΒΜW Χ3 πλαίσιο Αλτίνης, πόλη δεν πρόλαβα...Κοζάνη
-
Ειδα ΣΚ στη Θεσσαλονικη ΝΙΗ 24**
-
HKP 624* Panda
-
ΜΟΥ 460* σε Citroen Xsara Picasso και ΚΟΜ 128* σε Seat Leon.
-
Μπορεί στη Ρόδο να παρατηρώ μια σοβαρή παρατήρηση το 10ήμερο (και να μην μπορώ να βρω τα ΚΧΑ που θέλω) αλλά αν μη τι άλλο παρατηρώ πιο σπάνιους συνδυασμούς από ότι στην Αθήνα!
Σε δίκυκλα λοιπόν εμφανίστηκαν σήμερα: **ΜΟΤ **111 και **ΡΖΖ *321
Επίσης ΡΑΥ 6171 σε Mercedes C class τελευταίο μοντέλο, από την Κω, καλογυαλισμένη, άρα λογικά πρόσφατη ??.
Κατά τα άλλα ΡΟΤ 191 -
Ψόφια τα πράγματα ΧΑΑ 579* στο τέλος της δεκάδας σε Terios.
Το περίεργο της ημέρας ήταν άλλο όμως : είδα ΧΑΒ σε δίκυκλο με αριθμό στην πρώτη δεκάδα!!!Πόσο παλιό να είναι αυτό? -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μπορεί στη Ρόδο να παρατηρώ μια σοβαρή παρατήρηση το 10ήμερο (και να μην μπορώ να βρω τα ΚΧΑ που θέλω) αλλά αν μη τι άλλο παρατηρώ πιο σπάνιους συνδυασμούς από ότι στην Αθήνα!
Σε δίκυκλα λοιπόν εμφανίστηκαν σήμερα: **ΜΟΤ **111 και **ΡΖΖ **321..μάλιστα το ΜΟΤ είναι η πρώτη μικρή της Σάμου που αναφέρεται!
Επίσης ΡΑΥ 6171 σε Mercedes C class τελευταίο μοντέλο, από την Κω, καλογυαλισμένη, άρα λογικά πρόσφατη ??...
Αρκετά: είχα δει ΡΑΥ-6180 σε Ζαφίρα που παραδιδόταν (στη Dynamotors της Κηφισίας) στις 24/4, άρα
μπορούμε να υποθέσουμε πως αυτό που είδες ήταν Μαρτίου. Το θέμα είναι τι ακολουθεί μετά το ΡΑΥ-6200
εκεί, θα πρέπει να έχουν μόλις κυκλοφορήσει τα πρώτα κομμάτια! Πιθανολογώ πως δεν έχουν ακόμα δοθεί τα
ΜΟΥ-1100/1249 και άρα μάλλον αυτά μόλις ξεκίνησαν στην Κω.Ψόφια τα πράγματα ΧΑΑ 579* στο τέλος της δεκάδας σε Terios.
Το περίεργο της ημέρας ήταν άλλο όμως : είδα ΧΑΒ σε δίκυκλο με αριθμό στην πρώτη δεκάδα!!!Πόσο παλιό να είναι αυτό?Οκτώβριος ή Νοέμβριος 1983.
-
Μάλλον παλιό ΜΟΥ-977* σε Γκολφ4 με πλαίσιο Δεμερλιώτη που είναι στην Καρδίτσα αντιπρόσωπος της Φολκσβαγκεν και της Αουντι.Κατα τα άλλα ΝΙΙ-322* χάρτινο και ΚΖΤ-332*.
-
Σημερινές ταξινομήσεις:
Έδεσσα ΕΕΝ-541* σε CRV και KXX-2858 σε Outlander diesel
Γιαννιτσά ΕΕΝ-444* σε Jazz -
KXX - 130*
KTE -682* σε MiTo που έκανα test drive...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Το θέμα είναι τι ακολουθεί μετά το ΡΑΥ-6200
εκεί, θα πρέπει να έχουν μόλις κυκλοφορήσει τα πρώτα κομμάτια! Πιθανολογώ πως δεν έχουν ακόμα δοθεί τα
ΜΟΥ-1100/1249 και άρα μάλλον αυτά μόλις ξεκίνησαν στην Κω.θα κοιτάω!
ΧΧΖ 68*
ΚΧΧ 50*
ΡΥΑ 43*Για τα ΚΧΑ. Από 75-79 είδα πολλά... Από εκεί και πέρα είδα 1 ΚΧΑ 74 και 1 ΚΧΑ 80, άρα προς το παρόν μπρώ να πω ότι από 74-80 κυκλοφορούν εδώ (το ξέραμε αυτό αλλά...). Περισσότερα σε κάποιες μέρες.
-
HKP 627* Smart 4 2
-
Eπιτελους ΑΝΚ 700* 316 μπεμπα 20 χρονων,
ΔΟΚ ν.τ 293* A6 STW
HKO 287* -
XNX-588* μάλλον είδα και 59 και μάλιστα αρκετά μεγάλο, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος..
Ερώτηση.Τα Χανιά τον Ιούλιο σε ποιό νούμμερο υπολογίζετε ότι έκλεισαν περίπου..??
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008