-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μου άρεσε που γύρισα από σπίτι φίλου στις 6 η ώρα το πρωί με ανοιχτή την κουκούλα!
Καλή χρονιά σε όλους!
ωχ ποιος ξέρει πόσο κρασί θα χες πιει για να ζεσταίνεσαι τόσο
Καθόλου! Είχε περίπου 10 βαθμούς και ήταν ότι πρέπει, καλοριφεράκι αναμμένο, κουκούλα ανοιχτή, καπελάκι για τον αέρα και τους νυσταγμένους συνοδηγούς να κοιτάνε τον τρελό!
Το είχα κάνει πέρσι το χειμώνα ένα βράδυ Σαββάτου σε ερημικούς δρόμους και με εξωτερική θερμοκρασία 5-6 βαθμούς. Απόλαυση!
Πάντως μεσα στην πόλη σε κοιτάνε σαν εξωγήινο αν ανοίξεις την οροφή οταν όλοι φοράνε 3 μπουφάν. Έχει την πλάκα του
-
Δεν μου άρεσε που είχα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό μου το οποίο κατέστρεψα τελείως, αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι και οι δύο ανοίξαμε την πόρτα και κατεβήκαμε σώοι και αβλαβείς (παραμερίζοντας τους αερόσακους).
-
Τόσο σοβαρό?!?! Τι έγινε?
-
μ' αρεσει το αμαξι μου!!
Δεν μου αρεσει που παρ' ολο που εγω παραμενω μικρος, η μέση μου, μεγαλώνει ηλίκιακα και διαμαρτυρεται..! -
Προβλέπω....αγγελία! Έχουμε και ενδιαφερόμενο!
Που μου'θελες και S!....
-
κοιτα, δεν υποκυπτω σε παραπονα και εκβιασμους της μεσης! θαααα... συνηθισει! ('η αυτο ή θα ξεκινησω να κανω στασεις στα ταξιδια μου.. )
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Δεν μου άρεσε που είχα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό μου το οποίο κατέστρεψα τελείως, αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι και οι δύο ανοίξαμε την πόρτα και κατεβήκαμε σώοι και αβλαβείς (παραμερίζοντας τους αερόσακους).Αφου εισαι καλα οκ.. Τα σιδερα ειναι για να στραβωνουν και να πετιουνται!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Μου άρεσε που γύρισα από σπίτι φίλου στις 6 η ώρα το πρωί με ανοιχτή την κουκούλα!
Καλή χρονιά σε όλους!
ωχ ποιος ξέρει πόσο κρασί θα χες πιει για να ζεσταίνεσαι τόσο
Καθόλου! Είχε περίπου 10 βαθμούς και ήταν ότι πρέπει, καλοριφεράκι αναμμένο, κουκούλα ανοιχτή, καπελάκι για τον αέρα και τους νυσταγμένους συνοδηγούς να κοιτάνε τον τρελό!
Το είχα κάνει πέρσι το χειμώνα ένα βράδυ Σαββάτου σε ερημικούς δρόμους και με εξωτερική θερμοκρασία 5-6 βαθμούς. Απόλαυση!
Πάντως μεσα στην πόλη σε κοιτάνε σαν εξωγήινο αν ανοίξεις την οροφή οταν όλοι φοράνε 3 μπουφάν. Έχει την πλάκα του
Το είχα κάνει και εγώ μαζί με άλλα τρία παιδιά...
Τη δαγκώσαμε βέβαια, αλλά ήταν απόλαυση τα βλέματα και η έκπληξη των δίπλα!!! -
με το προηγούμενό σου cabrio?
-
Tου γκομενου της...
-
Αϊ στα διάλα και οι δύο ρε!!!
Με ενός ξεδερφού μιας φίλης μου ήμουν! -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αϊ στα διάλα και οι δύο ρε!!!
Με ενός ξεδερφού μιας φίλης μου ήμουν!Ενος ξαδερφου μιας φιλης της γυναικας της κορης της Λεγγορως...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενος ξαδερφου μιας φιλης της γυναικας της κορης της Λεγγορως...
-
Όταν εγώ γελάω, κοροιδεύετε όμως!
-
μ' αρεσει που αλλαξα αβαταρ!!
ειναι η εικονα που βλεπω πιο συχνα (εκτος απο τις 9αρες!) -
Πφφφφφ,σιγα....
-
BενζινοβόροS o SωτήραS, ε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πφφφφφ,σιγα....Πασχάλη αν ζούλεψες σου βρήκα αβαταρ που θα σ'αρέσει, να βάλεις και εσύ:
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
BενζινοβόροS o SωτήραS, ε?αSe...
-
Να ζηλεψω;Εγω κανω αμαν να φυγω απο κει που μολις ηρθε ο tm....
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]