-
Δε μου αρέσει που παραμονή πρωτοχρονιάς με έπιασε η μέση μου τόσο άσχημα που ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μου αρέσει που παραμονή πρωτοχρονιάς με έπιασε η μέση μου τόσο άσχημα που ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα...Αχ......αυτά τα γεράματα.......
-
Με μπερδεύεις με τον Tazio.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με μπερδεύεις με τον Tazio.θέλεις μασαζάκια.........
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με μπερδεύεις με τον Tazio.Ευτυχώς δεν εννοεί εμένα. Εγώ είμαι tazio
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευτυχώς δεν εννοεί εμένα. Εγώ είμαι tazio
μάλλον και οι δυό θέλετε μασαζάκια απο απαλά χεράκια......
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευτυχώς δεν εννοεί εμένα. Εγώ είμαι tazio
κορυφαίο emoticon...
-
Κλεμμενο το χει οπως παντα...
-
Μ' αρέσει που χτές πέρασα καταπληκτικά
Μ' αρέσει που ο πρόεδρος πέρασε χτές καταπληκτικά
Δεν μ' αρέσει που δεν κοιμήθηκα αρκετά αλλά δεν βαριέσαι. Κeep rockin -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μου άρεσε που γύρισα από σπίτι φίλου στις 6 η ώρα το πρωί με ανοιχτή την κουκούλα!
Καλή χρονιά σε όλους!
ωχ ποιος ξέρει πόσο κρασί θα χες πιει για να ζεσταίνεσαι τόσο
Καθόλου! Είχε περίπου 10 βαθμούς και ήταν ότι πρέπει, καλοριφεράκι αναμμένο, κουκούλα ανοιχτή, καπελάκι για τον αέρα και τους νυσταγμένους συνοδηγούς να κοιτάνε τον τρελό!
-
Hammer_
Ωραιος -
Αψογος όχι απλά σωστός
-
Μου αρέσει που νίκησε στο 93 η Γιόρκ.
Δεν μου αρέσει που ισοφαρίστηκε στο 90 η Σκάνθορπ. -
Μ'αρεσει που ειμαι ακομα ζωντανος
Μ'αρεσει που κερδισα χθες και σημερα καποια λεφτα στα χαρτιαΔεν μ'αρεσε που μολις μπηκε ο χρονος ειχαμε διακοπη ρευματος που κρατησε μεχρι τις 4:30 και παιζαμε χαρτια με τα κερια απο διπλα
-
Και σεις; Τα ίδια και στην Αλεξ/πολη.
Η ΔΕΗ έχει πάρει τον κατήφορο... -
mousatos
Αλεξανδρούπολη ειμαι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αψογος όχι απλά σωστόςΈτσι είναι. Με τέτοιο καιρό πρέπει να ανοίγονται οι οροφές των cabrio, όχι με 40 υπό σκιά.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Μ'αρεσει που κερδισα χθες και σημερα καποια λεφτα στα χαρτιαΕμένα δε μ' αρέσει που κλασσικά έχασα στα χαρτιά.
Μ' αρέσει όμως που γελάσαμε πολύ την ώρα που παίζαμε με τις κλεψιές ενός εκ της παρέας, καθώς και το ότι έκανα απόσβεση από το φλουρί που έπεσε στο κομμάτι που αντιστοιχούσε σε μένα στη βασιλόπιτα της γιαγιάς μου
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μου άρεσε που γύρισα από σπίτι φίλου στις 6 η ώρα το πρωί με ανοιχτή την κουκούλα!
Καλή χρονιά σε όλους!
ωχ ποιος ξέρει πόσο κρασί θα χες πιει για να ζεσταίνεσαι τόσο
Καθόλου! Είχε περίπου 10 βαθμούς και ήταν ότι πρέπει, καλοριφεράκι αναμμένο, κουκούλα ανοιχτή, καπελάκι για τον αέρα και τους νυσταγμένους συνοδηγούς να κοιτάνε τον τρελό!
Το είχα κάνει πέρσι το χειμώνα ένα βράδυ Σαββάτου σε ερημικούς δρόμους και με εξωτερική θερμοκρασία 5-6 βαθμούς. Απόλαυση!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]