-
Μου άρεσε που πήγα σήμερα στα Μέγαρα και είδα τον αγώνα των Superbikes (Formula Extreme). Έχω δει δεκάδες αγώνες μοτοσυκλέτας στην τηλεόραση, αλλά το ζωντανό έχει άλλη χάρη... Μόνο να βλέπατε, αλλά και να ακούγατε τον Μπούστα με τη Ducati!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μου άρεσε που πήγα σήμερα στα Μέγαρα και είδα τον αγώνα των Superbikes (Formula Extreme). Έχω δει δεκάδες αγώνες μοτοσυκλέτας στην τηλεόραση, αλλά το ζωντανό έχει άλλη χάρη... Μόνο να βλέπατε, αλλά και να ακούγατε τον Μπούστα με τη Ducati!Ο τύπος είναι μικρός θεούλης! Έτη μπροστά από τους υπόλοιπους Έλληνες! Τα περάσματά του ανατριχιάζουν (και έχω δει μερικά από πολύυυ κοντά, σαν κριτής).
Κρίμα που δεν προχώρησε όσο θα μπορούσε η ιστορία με τη συμμετοχή στο παγκόσμιο τότε...
-
Κώστα θα σου πω μόνο πως αφού έριξε γύρο σε όλους, άρχισε να ξαναρίχνει και δεύτερο, προσπέρασε πάλι περίπου τους μισούς! Κορυφαία μοτό, σίγουρα κορυφαία ελαστικά, αλλά και πολύ ταλέντο...
-
Μ ' αρέσει που με το δώρο του Πάσχα θα έχω μαζέψει τα χρήματα για την οριστική εξόφληση του στεγαστικού δανείου.
Δε μ'αρέσει που στερήθηκα αρκετά πράγματα για να το καταφέρω.
Μ'αρέσει το chateau porto carras.
Δε μ'αρέσει που μου την έπεσε μια χοντρή πριν από λίγο.
Μ' αρέσει που μείνανε 5 χρόνια και 11 μήνες για το ταξίδι(δίχως επιστροφή) που σχεδιάζω στη λατινική αμερική.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μ ' αρέσει που με το δώρο του Πάσχα θα έχω μαζέψει τα χρήματα για την οριστική εξόφληση του στεγαστικού δανείου.Ωραίες στιγμές αυτές φαντάζομαι... ειδικά αν πληρώνεις για πολλά πολλά χρόνια...
Καιρός λοιπόν να ευχαριστηθείς τη δόση του δανείου σε άλλα πράγματα
-
Μ' αρέσει που οδήγησα χτες ένα Golf TSI 140 και ευχαριστήθηκα τη ροπή και την επιτάχυνσή του
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μ ' αρέσει που με το δώρο του Πάσχα θα έχω μαζέψει τα χρήματα για την οριστική εξόφληση του στεγαστικού δανείου.Δε μ'αρέσει που στερήθηκα αρκετά πράγματα για να το καταφέρω.
Μ' αρέσει που μείνανε 5 χρόνια και 11 μήνες για το ταξίδι(δίχως επιστροφή) που σχεδιάζω στη λατινική αμερική.
Εχμ.....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μ' αρέσει που οδήγησα χτες ένα Golf TSI 140 και ευχαριστήθηκα τη ροπή και την επιτάχυνσή του...μετά το Tipo σου όλα θα σου φαίνονται συναρπαστικά!
Μ ' αρέσει που με το δώρο του Πάσχα θα έχω μαζέψει τα χρήματα για την οριστική εξόφληση του στεγαστικού δανείου.
Εχμ.....
όντως υπάρχει μια αντίφαση....αυτό μου ρθε και μένα στο μυαλό μόλις το διάβασα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μ' αρέσει που οδήγησα χτες ένα Golf TSI 140 και ευχαριστήθηκα τη ροπή και την επιτάχυνσή του
...μετά το Tipo σου όλα θα σου φαίνονται συναρπαστικά!
Βασικά αυτό έλεγα χτες στον ιδιοκτήτη του Golf όσο οδηγούσα
Είναι πάντως γεγονός ότι ενθουσιάστηκα και συγκριτικά με νεώτερα αυτοκίνητα όπως η Corolla του πατέρα μου που ναι μεν είναι αντίστοιχης εποχής, είναι όμως κλάσεις πιο αργή και πιο πλαδαρή.
Μ' αρέσει λοιπόν που ό,τι αμάξι και αν αγοράσω αντικαθιστώντας το ΤΙΠΟ θα νοιώσω σα βασιλιάς μιας και θα πρόκειται για άλμα προόδου
-
Μου αρέσει που άρχισα να περπατάω ξανά! Καμιά φορά πρέπει να στερηθούμε κάτι τόσο πολύτιμο για να καταλάβουμε πόσο αχάριστοι γινόμαστε ώρες ώρες.
Μου αρέσει που οδηγώ ξανά
Μου αρέσει που πήγα Χαλκιδική και ήπια καφέ με θέα την αφρισμένη θάλασσα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εχμ.....
Μάνο, τόσα μου λείπουν για να κατοχυρώσω δικαίωμα σύνταξης. Ζούνε πολύ στο σόϊ μου , 80-90.
Εξάλλου ζω ήδη σε μπανανία, ας πληρώνω και το ανάλογο κόστος ζωής (σχεδόν μηδέν).
Θα τα πουλήσω όλα και θα την αράξω εκεί. -
-
καλυτερα με τετοιο μαλλι παρα με σφουγγαριστρα χτενισμα ακα εμο
-
Λέω να του πατήσω 'κατά λάθος' καμία ψαλιδιά!
-
Το σκουλαρίκι γιατί το φοράει?
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Α οκ, συμφωνούμε.. Το βρίσκεις και συ χάλια ε?
-
Μια χαρα ειναι το σκουλαρικι, μη τον κοντραρεις...
Ωραιος ο μικρος. 'Μεσα σε ολα'... -
Καλύτερα με σκουλαρίκι και μαλλι Μοϊκανού παρά άλλα προβλήματα.
Και ο Κωλοκοτρώνης έπαιζε χωρίς βρακί. Με τα σημερινά δεδομένα θα έπρεπε να του είχαμε κόψει τα οπίσθια.....
Εδώ ο αείμνηστος Χριστόδουλος δεν είχε πρόβλημα....
(Εντάξει πολλά είπα .. αν είχα γιό και μου τα έκανε αυτά μπορεί και να του είχα κόψει το αυτί....)
Αν ξέρει γιατί πήγε και δεν πήγε μόνον για τον χαβαλέ άστον να πάει και με Περικεφαλαία!!!
-
Τι το χάλασε το ωραίο το μαλλί;
Α και που 'σαι, πες του να βάλει κανα σκουλαρίκι της προκοπής!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]