-
Το Ου Φονεύσεις (Righteous Kill) λέει τπτ;
_
-
Μπα, πάνε στο panda καλύτερα
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το Ου Φονεύσεις (Righteous Kill) λέει τπτ;_
κι εγώ περιμένω να δω το ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ με Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο...πρέπει να είναι καλό. Οι 2 αυτοι ηθοποιοι είναι από τους αγαπημένους μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Ου Φονεύσεις (Righteous Kill) λέει τπτ;
_
κι εγώ περιμένω να δω το ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ με Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο...πρέπει να είναι καλό. Οι 2 αυτοι ηθοποιοι είναι από τους αγαπημένους μου.
Καλα θα κανεις να το αποφυγεις , καταντια κ για τους δυο .
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το Ου Φονεύσεις (Righteous Kill) λέει τπτ;_
Oχι
-
Τα Χρονια της Μαυριλας .
Ταινια που πρεπει να δουν ολοι, οσοι προσπαθουν να αλλαξουν κατι στην ζωη τους κ συνεχως το αναβαλλουν .
Αυστηρως ακαταλληλη για τους πολιτικα ορθα σκεπτομενους
Εξαιρετικη ταινια -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eιδα το ZOHAN νταξει χαζομαρα αλλα το ποπ κορν σου το τρως ολο
Με χουμους ή χωρίς?
Παντα με χουμους
Ούτε με χούμους κατεβαίνει εύκολα, από το 1/3 της ταινίας και μετά.
Το 'Ράμπο' του Ισραήλ, σε μορφή παρωδίας. Οι γενναίοι, αλλά και ειρηνόφιλοι, Ισραηλινοί, οι γελοίοι Παλαιστίνιοι. Σπόντα κατά του Μελ Γκίμπσον (που μέθυσε, είπε 2 κουβέντες κατά των Εβραίων => αυτοκτόνησε στο εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ), παιδικό σενάριο.
ΟΜΩΣ ένα 10λεπτο-15λεπτο στην αρχή, μέχρι εκεί που ο Ζόχαν αντιμετωπίζει το 'Φάντασμα', έχει πολύ γέλιο.
Για ενοικίαση δεν είναι άσκημη. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eιδα το ZOHAN νταξει χαζομαρα αλλα το ποπ κορν σου το τρως ολο
Με χουμους ή χωρίς?
Παντα με χουμους
Ούτε με χούμους κατεβαίνει εύκολα, από το 1/3 της ταινίας και μετά.
Το 'Ράμπο' του Ισραήλ, σε μορφή παρωδίας. Οι γενναίοι, αλλά και ειρηνόφιλοι, Ισραηλινοί, οι γελοίοι Παλαιστίνιοι. Σπόντα κατά του Μελ Γκίμπσον (που μέθυσε, είπε 2 κουβέντες κατά των Εβραίων => αυτοκτόνησε στο εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ), παιδικό σενάριο.
ΟΜΩΣ ένα 10λεπτο-15λεπτο στην αρχή, μέχρι εκεί που ο Ζόχαν αντιμετωπίζει το 'Φάντασμα', έχει πολύ γέλιο.
Για ενοικίαση δεν είναι άσκημη.Οσο περνουσε η ωρα με κουρασε και εμενα, με τα υπερβολικα πολλα σεξουπονοουμενα
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το Ου Φονεύσεις (Righteous Kill)...
_
-
μόλις είδα τον Απίθανο Χουλκ...
pure power που λέμε!!
και με μια μικρή έκπληξη στο τέλος
-
ερχονται οι εκδικητες ?!?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Εχω μείνει κάγκελο λέμε....!!! Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω σε μια ταινια που λέγεται HULK !!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εχω μείνει κάγκελο λέμε....!!! Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω σε μια ταινια που λέγεται HULK !!!
ο Δαλάι Λάμα?
ο Εφραιμ??
Ο ΒΑΤΜΑΝ???πειτε κ σε μας ρε παιδια
-
Οχι, ο Μητσοτ.....!!!
Δε λέγονται αυτά ρε...!!!
-
http://www.odeon.co.uk/fanatic/film_inf ... _of_solace' target='_blank
view trailer στα δεξια και μετα larger size να ανοιξει μεγαλο παραθυρο. UBER φαινεται και με Αστον στους χωματοδρομους
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.odeon.co.uk/fanatic/film_info/m11184?promotion_id=645&utm_source=odeon&utm_medium=email&utm_content=quantum_of_solace_postcard_to_synopsis&utm_campaign=quantum_of_solaceview trailer στα δεξια και μετα larger size να ανοιξει μεγαλο παραθυρο. UBER φαινεται και με Αστον στους χωματοδρομους
Άντε, να το υποστούμε κι αυτό....
Η κοπελιά ποια έιναι?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
view trailer στα δεξια και μετα larger size να ανοιξει μεγαλο παραθυρο. UBER φαινεται και με Αστον στους χωματοδρομους
Η κοπελιά ποια έιναι?
Olga Kurylenko, Ουκρανιδακι Ειναι η ιδια που επαιξε και στο Hitman νομιζω
-
Αυτή από το Hitman είναι.
-
Eίδα το Dark Knight ... το καλύτερο από την σειρά των Batman αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας!
Μοναδικός σε ερμηνεία ο Heath Ledger...απίστευτη ερμηνεία. Κολλάς πάνω του. Ξενέρωτος ο Christian Bale (batman). -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Η κοπελιά ποια έιναι?
Mαζι με τον πρωταγωνιστη, αλλαξε και το στυλ των ταινιων James Bond.
Γιατι; (οχι πως με χαλαει βεβαια)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]