-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:ysterical:(το You 've got mail δεν ήταν τόσο κακό, καλούτσικο θα το έλεγα... )
Αν παίζει η Meg 'Πάλι Θα Κλαίω' Ryan, η ταινεία είναι κακή. Έως πολύ κακή. Και αυτοί είναι οι μόνοι χαρακτηρισμοί που μπορούν να αποδωθούν σε έργα που συμμετέχει
Αυτή η γκόμενα πρέπει να έχει καταναλώσει τη μισή παραγωγή κολλύριων του hollywood
Δεν αντέχεται -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aκολουθεί σχολιασμός-spoiler για την τραγικότερη ταινία που έχω δει στον κινηματογράφο. Συγγνώμη για τα greeklish αλλά το κείμενο είναι από email φίλου που είδαμε χθες την ταινία μαζί.
διαφωνώ! Σε κρατά στην τσίτα συνέχεια Δεν έχεις δει τραγικές ταινίες μου φαίνεται.
Ήθελα να φύγω από το πρώτο 5λεπτο. Ήταν τραγική!!! Η μια σκηνή τραγικότερη της προηγούμενης!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Aκολουθεί σχολιασμός-spoiler για την τραγικότερη ταινία που έχω δει στον κινηματογράφο. Συγγνώμη για τα greeklish αλλά το κείμενο είναι από email φίλου που είδαμε χθες την ταινία μαζί.
διαφωνώ! Σε κρατά στην τσίτα συνέχεια Δεν έχεις δει τραγικές ταινίες μου φαίνεται.
Ήθελα να φύγω από το πρώτο 5λεπτο. Ήταν τραγική!!! Η μια σκηνή τραγικότερη της προηγούμενης!
οι επονομαζόμενες pop corn movies
-
Pop corn movies είναι τα Transporter 1,2,3. Αυτή όχι!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:ysterical:
(το You 've got mail δεν ήταν τόσο κακό, καλούτσικο θα το έλεγα... )
Αν παίζει η Meg 'Πάλι Θα Κλαίω' Ryan, η ταινεία είναι κακή. Έως πολύ κακή. Και αυτοί είναι οι μόνοι χαρακτηρισμοί που μπορούν να αποδωθούν σε έργα που συμμετέχει
Αυτή η γκόμενα πρέπει να έχει καταναλώσει τη μισή παραγωγή κολλύριων του hollywood
Δεν αντέχεταιΑυτου του τύπου οι γκομενίτσες (γλυκούλες και καλά με στυλάκι και κλαψομ@υνες) που βγάζουν κάτι σε πολύ άγριο και εκδικητικό.
Θέλω να τις 'τιμωρήσω' χωρίς έλεος...
Είμαι καλά γιατρέ μου?λοκατζη περιττό να σου πω ότι θα το κατεβάσω να το δω μόνο και μόνο από την περιγραφή, καλτιά μυρίζομαι.
-
Εμένα πάλι μου είναι εντελώς αντι-κούκου. Κράτα την για σένα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα πάλι μου είναι εντελώς αντι-κούκου. Κράτα την για σένα!Ευχαριστώ για τη μεγαλοψυχία σου.
Πάντως δε λέω ότι είναι το στυλάκι που γουστάρω, απλά αυτό μου έρχεται ως αντίδραση.
Δε νομίζω να την χάλαγε κιόλας. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Αυτου του τύπου οι γκομενίτσες (γλυκούλες και καλά με στυλάκι και κλαψομ@υνες) που βγάζουν κάτι σε πολύ άγριο και εκδικητικό.
Θέλω να τις 'τιμωρήσω' χωρίς έλεος...Μπα, υπάρχει κι άλλος τρόπος να φέρεσαι στις γκόμενες ?
Εμένα όλες - όσες μ'αρέσουν, όχι οι μπουρούχες - αυτό μου βγάζουν
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:ysterical:
(το You 've got mail δεν ήταν τόσο κακό, καλούτσικο θα το έλεγα... )
Δεν αντέχεταιΑυτου του τύπου οι γκομενίτσες (γλυκούλες και καλά με στυλάκι και κλαψομ@υνες) που βγάζουν κάτι σε πολύ άγριο και εκδικητικό.
Θέλω να τις 'τιμωρήσω' χωρίς έλεος...
Είμαι καλά γιατρέ μου?λοκατζη περιττό να σου πω ότι θα το κατεβάσω να το δω μόνο και μόνο από την περιγραφή, καλτιά μυρίζομαι.
Mόνο καλό μπορείς να κάνεις στην ανθρωπότητα (και στον εαυτό σου)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτου του τύπου οι γκομενίτσες (γλυκούλες και καλά με στυλάκι και κλαψομ@υνες) που βγάζουν κάτι σε πολύ άγριο και εκδικητικό.
Θέλω να τις 'τιμωρήσω' χωρίς έλεος...Μπα, υπάρχει κι άλλος τρόπος να φέρεσαι στις γκόμενες ?
Εγω παλι προτιμω κυριλε γκομενακια γυρω απο πισινα
-
Του Hugh Hefner?
-
Οχι ξανθιες!
Τυπου Emanuelle in space, αν με νοιώθεις
Ειδατε που το γυρισα on topic; -
Mαθαν ότι γ@μιόμαστε, πλάκωσαν κι οι γύφτοι
Πάντως ρε παιδιά, απορώ πως μπορεί άνθρωπος να πληρώσει 7€ για να δεί αυτή την πίπα.
Ούτε γέλιο δε βγάζουνκι εγώ το γυρίζω ον τοπικ
-
Να 'αγορασετε' αυτην που προτεινω εγω
Θα κανετε κι οικονομια στον drifter -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Του Hugh Hefner?In-joke ήταν από το 'σκηνοθέτη' Asimov - και μάλιστα φρεσκότατο - μετά από την στοχευμένη πάσα του koutsan
-
Tί σενάριο γυρίζετε πάλι εσείς στις επαύλεις σας ρε πστ
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Eννοείται.
Απλά αυτές που και καλά δεν το δείχνουν και δεν το επιζητούν το προκαλούν περισσότερο.
Αν η άλλη το τραβάει και της φαίνεται ή ακόμα χειρότερα το ζητάει κιόλας, με χαλάει λιγάκι...
Θέλω την πρωτοβουλία. -
Aνυπομονώ 5.7.09
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]