-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Krusenstern για πέρνα μία από το Film Quiz !, σου λέει τίποτα η σκηνή που έβαλα;_
Άσε, γιατί από την ώρα που ασχολήθηκε ο koutsan, λέω ν' αλλάξω τίτλο σε αυτό το θέμα: 'Βάλτε μια ταινία που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει δει κανείς άλλος'
-
+1, αυτό σκεφτόμουν και εγώ...
-
Και όμως δεν είναι ευρωπαϊκή/κουλτουριάρικη...
-
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδή η Εξιλέωση σας άρεσε ας 'ούμ'?
Η βαρεμάρα στην μέση προσωπικά ήταν ανείπωτη, αλλά το τέλος και μουσική έφεραν θετικό πρόσημο.
Το τέλος απλά εξισορρόπησε 2 ώρες βαρεμάρας για μένα, όχι και θετικό... Περί μουσικής... δεν ήξερα ότι αυτός ο σπαστικός ήχος γραφομηχανής που ταλαιπωρούσε τα τύμπανά μου σε ΟΛΗ την ταινία λογίζεται ως soundtrack
Γενικώς...
Διαφωνώ εντελώς και τελείως.
Ακου σπαστική η γραφομηχανή -
Την Εξιλέωση δε τη βρήκα βαρετή, ίσα ίσα που μου άρεσε αρκετά.
Αυτή που δεν άντεξα ήταν αυτή των Γαλατών. Δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει. -
Eγώ χθες είδα το** Michael Clayton** και προχθές το American Gangster.
Μπορώ να πω ότι καμία δε με ενθουσίασε, αντίθετα τις βρήκα αρκετά κοινότυπες και προβλέψιμες...
Είναι ιδέα μου ή το Hollywood έχει πολύ καιρό να βγάλει μια πραγματικά καλή και πρωτότυπη ταινία??
Μια συνεχής ανακύκλωση των ίδιων θεμάτων και ιδεών... -
Δες την ταινια ΤΖΟΥΝΟ ,ειναι αυτο ακριβως που ψαχνεις.
-
Το σαββατοκύριακο αξιώθηκα επιτέλους να δω το ('γνήσιο', του 1969) Italian Job. Δεν θυμάμαι να 'χω ξαναδεί τα 'γράμματα' σε αρχή ταινίας τέσσερεις φορές ...
Επίσης, το Prestige το 'χα παρεξηγήσει όταν είχε βγει... Πρωτότυπη ιδέα για ταινία (και λίγο παλιομοδίτικη) ενώ το σενάριο ήταν έκπληξη !! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το σαββατοκύριακο αξιώθηκα επιτέλους να δω το ('γνήσιο', του 1969) Italian Job. Δεν θυμάμαι να 'χω ξαναδεί τα 'γράμματα' σε αρχή ταινίας τέσσερεις φορές ...
Επίσης, το Prestige το 'χα παρεξηγήσει όταν είχε βγει... Πρωτότυπη ιδέα για ταινία (και λίγο παλιομοδίτικη) ενώ το σενάριο ήταν έκπληξη !!+1 και στα 2
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δες την ταινια ΤΖΟΥΝΟ ,ειναι αυτο ακριβως που ψαχνεις.τοσο καλο ειναι αυτο το τζουνο?
-
Mέχρι τη μέση είναι πολύ καλό. Μετά αρχίζει και ακολουθεί κλασσικό μονοπάτι love story, όχι ότι με χάλασε.
-
Μόλις είδα το Black Book (Zwartboek ) του Verhoeven με την Carice Van Houten, 2006
Pas mal, pas mal du tout και η ταινία και η Carice Van Houten
-
Πριν λίγο είδα ολίγη από Borat (να ναι καλά το filmnet). Υπήρξε κόσμος που έδωσε μισό ευρώ για να δει αυτό το πράγμα;
-
Duel...
ταινιαρα
-
τελικά είδα το Atonement, ούτε τπτ τρομερό ούτε όμως τπτ αδιάφορο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πριν λίγο είδα ολίγη από Borat (να ναι καλά το filmnet). Υπήρξε κόσμος που έδωσε μισό ευρώ για να δει αυτό το πράγμα;Εγώ πάντως ξεπατώθηκα στα γέλια όταν το είδα σπίτι με την κοπέλα μου και ένα φίλο...Και προσωπικά δε γελάω εύκολα (τους άλλους 2 τους μαζεύαμε από το πάτωμα)...Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια...
Κοινώς για τη δουλειά του μου άρεσε ΠΟΛΥ, δεν θυμάμαι από πότε είχα να γελάσω έτσι...
-
κορυφαιο το Βorat. GIMME FIVE
-
Κι εγώ γέλασα (ειδικά στην εκδήλωση των αγριοχρίστιανων - 'I will forgive Pamela and I will take my friend Mr Jesus and go to California') αλλά παρόμοιο, μπορεί και πιο πολύ γέλιο έχω ρίξει σε εκπομπές του Μητσικώστα. Η διαφορά είναι ότι δεν θα πλήρωνα να δω Μητσικώστα στο σινεμά.
Κατά τ' άλλα πολύ καφρίλα το παιδί. -
Ο Μητσικώστας δεν με κάνει να γελάω στο παραμικρό (άντε μειδιώ)...Γενικώς δε γελάω σχεδόν καθόλου, εξ ου και το ευχαριστήθηκα το BORAT που με ξετίναξε
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]