-
'Νοίκιασα' χθες το Atonement και με λίγο preview είδα ότι πρέπει να ναι μούφα
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Συμφωνω οταν διαφωνεις κ διαφωνω οταν συμφωνεις . Αυτα ως .
Υ.Γ .
Στον αντιποδα η ταινια Τζουνο εχει ολα τα στοιχεια που με καλυπτουνΘα προσπαθήσω να τη δω συντομότατα...
-
Είδα και εγώ την Εξιλέωση χθες... Μου άρεσε πολύ και εμένα, αν και η μέση έκανε αρκετή κοιλιά κατά την γνώμη μου... Το τέλος όμως με αποζημίωσε... Επίσης, όπως είπε και ο Χάρης, όντως η μουσική ήταν πάρα πολύ καλή, και εξαιρετικό το τέχνασμα με τα πλήκτρα της γραφομηχανής.
Επίσης, είδα το Elizabeth και το Hitman. Το μεν πρώτο νταξ', θα μπορούσε να 'ναι και καλύτερο, όπως και το Hitman. Στο τελευταίο, όλα τα λεφτά ο T-bag στον ρόλο πράκτορα της fsb.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Συμφωνω οταν διαφωνεις κ διαφωνω οταν συμφωνεις . Αυτα ως .
Υ.Γ .
Στον αντιποδα η ταινια Τζουνο εχει ολα τα στοιχεια που με καλυπτουνΘα προσπαθήσω να τη δω συντομότατα...
Να την δεις την Juno, γιατρέ μου! Είναι πολύ καλή ταινία! Όλη η γοητεία και η τρέλα της εφηβείας μαζεμένη σε μια όμορφη κοπελίτσα, που δίνει ρέστα με την ερμηνεία της.
(και σιγά-σιγά οι άνθρωποι που θαυμάζω είναι μικρότεροι από μενα - του 87 είναι η κοπελιά... )drdino χαίρομαι που κάποιος εκτίμησε το γούστο μου!
-
Juno: Ήρα.... δείτε τη, καθότι χαριτωμένη... και απλή, όχι απλοϊκή.
....και με soundtrack πολύ καλό.....
..... (αν θυμάστε το High Fidelity....) -
-
http://www.youtube.com/watch?v=fIccUhSIf9o
Από ποιά ταινία είναι αυτές οι σκηνές με την Milla?
Αξίζει? -
The million dollar Hotel. Aξίζει Αν την βρείς 'δωρεάν' ναι
-
Ευχαριστώ Θανάση
-
Το sweeney todd σινεμά ή πισί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το sweeney todd σινεμά ή πισί;Σινεμά θ' λεγα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την ταινία, κυρίως λόγω musical φάσης, αλλά πιστεύω πως η αισθητική (τελείως goth-burtonική με δόσεις μαύρου χιούμορ) της θα ξεδιπλωθεί καλύτερα στην μεγάλη οθόνη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σινεμά θ' λεγα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την ταινία, κυρίως λόγω musical φάσης, αλλά πιστεύω πως η αισθητική (τελείως goth-burtonική με δόσεις μαύρου χιούμορ) της θα ξεδιπλωθεί καλύτερα στην μεγάλη οθόνη.
Νέος Δανίκας, μπράβο ΜΠΡΑΒΟ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σινεμά θ' λεγα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την ταινία, κυρίως λόγω musical φάσης, αλλά πιστεύω πως η αισθητική (τελείως goth-burtonική με δόσεις μαύρου χιούμορ) της θα ξεδιπλωθεί καλύτερα στην μεγάλη οθόνη.
Χάρη το rip πώς ήτανε? Βλεπότανε ή γτπ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη το rip πώς ήτανε? Βλεπότανε ή γτπ?
Mια χαρά ήταν. Οι μόνοι υπότιτλοι που βρήκα ήταν λίγο γτπ, αλλά οι διάλογοι είναι πολύ κατανοητοί, οπότε οκ.
-
3:10 to Yuma.
Γούέστερν 2 ωρών με των Ράσελ Κρόου στο ρόλο του κακού, αλλά καταβάθος σωστού και τον Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του καλού που παλέυει να σβήσει μια προσωπική του ντροπή.
Πιστολίδι στο φουλ. Ο Ράσελ κρόου έχει ένα περίστροφο με ένα σταυρό επάνω και το ονομάζουν 'Το χέρι του Θεού'. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
3:10 to Yuma.Γούέστερν 2 ωρών με των Ράσελ Κρόου στο ρόλο του κακού, αλλά καταβάθος σωστού και τον Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του καλού που παλέυει να σβήσει μια προσωπική του ντροπή.
Πιστολίδι στο φουλ. Ο Ράσελ κρόου έχει ένα περίστροφο με ένα σταυρό επάνω και το ονομάζουν 'Το χέρι του Θεού'.Eμένα μ' αρεσε, εκτός απ' το τέλος το οποίο βρήκα παράταιρο με την υπόλοιπη φιλοσοφία της ταινίας περί καλού και κακού.
-
το The Eye το έχει δει κανείς;
το παρουσίαζε σήμερα στο cineclub του Makedonia tv.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το The Eye το έχει δει κανείς;το παρουσίαζε σήμερα στο cineclub του Makedonia tv.
να δεις το κορεατικο......
-
...έχει περισσότερα νοήματα?
-
οχι απλως εχει βγει εδω και 3-4 χρονια (αν θυμαμαι καλα) και δε βλεπω το λογο να δεις κατι που οι αμερικανοι τωρα θυμηθηκαν να βγαλουν....
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]