-
Δεν τα εχω δει ακομα.Παντως μεχρι τωρα πηγαινε καλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν τα εχω δει ακομα.Παντως μεχρι τωρα πηγαινε καλα.Καλά, θα καραφλιάσεις.
-
Για περάστε...
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Για περάστε...
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]_
Thanks, πέρασα.
-
Καλό το milk... Ο Πεν φοβερός, κλασσικά.
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Youtube VideoCool/φοβερο ταινιακι αναμενετε
Ελπίζω εκτός από εφφέ να δούμε και κανένα σενάριο της προκοπής, τώρα που δεν έχει Άρνι, Λίντα Χάμιλτον ή Κριστάνα Λόκεν το μενού...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είδα σήμερα το Gran Torino.Μου άρεσε το σενάριο.
Πολύ καλή η ερμηνεία του Clint Eastwood.
Πολύ ωραίο το τέλος.Πέρασε αρκετά γρήγορα η ώρα. Είχε μερικές χιουμοριστικές στιγμές.
Του βάζω ένα 9.
+1 σε όλα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Cool/φοβερο ταινιακι αναμενετε
Ελπίζω εκτός από εφφέ να δούμε και κανένα σενάριο της προκοπής, τώρα που δεν έχει Άρνι, Λίντα Χάμιλτον ή Κριστάνα Λόκεν το μενού...
μα τα εφέ ήταν το μεγάλο ατού αυτής της σειράς των ταινιών. Εντάξει λίγο και ο Αρνι. Θα συμφωνήσω ότι το 3 απλά ήταν γελοίο σε σχέση με τα 1 και 2.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μα τα εφέ ήταν το μεγάλο ατού αυτής της σειράς των ταινιών. Εντάξει λίγο και ο Αρνι. Θα συμφωνήσω ότι το 3 απλά ήταν γελοίο σε σχέση με τα 1 και 2.
+1 σε όλα..! Αλλα κι ο Bale (που είναι και πολύ ανεβασμένος τελευταία) συγκαταλέγεται στα ατού! Προσωπικά τον πάω τον τύπο, αρκετά...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
+1 σε όλα..! Αλλα κι ο Bale (που είναι και πολύ ανεβασμένος τελευταία) συγκαταλέγεται στα ατού! Προσωπικά τον πάω τον τύπο, αρκετά...
Κι εγώ, αν και στο Dark Knight τον βρήκα λίγο 'επίπεδο' (ίσως λόγω Χηθ Λέτζερ)...
Απλά ελπίζω να μην είναι μόνο εφέ κι έχει καμιά ηλίθια υπόθεση - από τέτοιες ταινίες έχω χορτάσει εδώ και χρόνια και με παίρνει ο ύπνος σε ο,τιδήποτε αν κάνει κοιλιά το σενάριο.
Είδα το 'Seven Pounds' ('Εφτά Ζωές' νομίζω στα Ελληνικά) με το Γουίλ Σμιθ. Δυνατό εργάκι, μου άρεσε αν κι ελαφρώς καταθλιπτικό.
-
Αλλη μια ταινία με πολύ καλά, κατα τα φαινόμενα, οπτικοακουστικά εφέ και ωραία μουσική στο τρέιλερ...!!!!
Και κάτι που παρατήρησα...Στο 0:23΄ αυτό που φαίνεται, είναι αυτό που μοιάζει να είναι...;;; Πώς να προέκυψε άραγε..;; Θα περιμένουμε την ταινια μάλλον για να μάθουμε εκτός κι αν κάποιος ξέρει να μας πει περισσότερα...
-
είδα χθες το slumdog millionaire.
πολύ ωραία μουσική επιμέλεια, γρήγορη πλοκή, έξυπνο σενάριο, κυρίως όμως ωραία σκηνοθεσία. προβάλλει επίσης αυτό που την καταξίωσε... το όνειρο ενός φτωχού λαού, να βγει από τις άθλιες συνθήκες ζωή του... και αυτό μάλιστα όχι αμέσως μέσω του πρωταγωνιστή, αλλά εμμέσως μέσω του λαού που πίστευε στη νίκη του παιδιού.μου άρεσαν τα χορευτικά των πιτσιρίκων στο τέλος της ταινίας
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αλλη μια ταινία με πολύ καλά, κατα τα φαινόμενα, οπτικοακουστικά εφέ και ωραία μουσική στο τρέιλερ...!!!!Και κάτι που παρατήρησα...Στο 0:23΄ αυτό που φαίνεται, είναι αυτό που μοιάζει να είναι...;;; Πώς να προέκυψε άραγε..;; Θα περιμένουμε την ταινια μάλλον για να μάθουμε εκτός κι αν κάποιος ξέρει να μας πει περισσότερα...
κανας ελληνας θα υπαρχει στο επιτελειο της ταινιας.. εκτος αν οι κομπρα ειναι ελληνες..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Αλλη μια ταινία με πολύ καλά, κατα τα φαινόμενα, οπτικοακουστικά εφέ και ωραία μουσική στο τρέιλερ...!!!!
Και κάτι που παρατήρησα...Στο 0:23΄ αυτό που φαίνεται, είναι αυτό που μοιάζει να είναι...;;; Πώς να προέκυψε άραγε..;; Θα περιμένουμε την ταινια μάλλον για να μάθουμε εκτός κι αν κάποιος ξέρει να μας πει περισσότερα...
κανας ελληνας θα υπαρχει στο επιτελειο της ταινιας.. εκτος αν οι κομπρα ειναι ελληνες..
Μιλάτε για την Ελληνική (;) σημαία έτσι;
-
Το ταινιάκι εννοείται πως θα είναι άθλιο αλλά όσοι μεγάλωσαν μέσα στη δεκαετία '80 και αρχές '90 θα το δουν ως φόρο τιμής στα παιδικά τους πιστολίδια...
Η σημαία είναι ελληνική επειδή βρίσκονται σε κάποιο χώρο διεθνή οργανισμού ή κάτι τέτοιο. Δείτε και τις άλλες σημαίες όταν αλλάζει το πλάνο. -
Slumdog millionaire. Δεν εχω λογια....
-
found :
mulit -
flash of a genius (μολις το ειδα )
http://www.imdb.com/title/tt1054588/προκειται για εναν εφευρετη του οποιου η **ford **του εκλεψε 5 πατεντες για υαλοκαθαριστηρες και αυτος αρνουταν να συμβιβαστει. τους πηγε στα δικαστηρια γιατι ηθελε πιο πολυ την αναγνωριση της δουλειας του απο το χρημα και τους ξεσκισε τα βαρδουλα
κατεστρεψε βεβαια την οικογενεια του, αλλα τελικα τα καταφερε!
απροσμενα ωραια ταινια!!ΥΓ1: η ford θα πρεπει να πρεπει να φτιαξει πολλα RS για να εξιλεωθει απο μια τετοια πουστια
Αληθεια ποσο αλητικα φερονται οι μεγαλες βιομηχανιες..ΥΓ2: Ασχετο με την ταινια που ανεφερα...ενταξει μια μετρια ταινια ηταν το slumdog millionaire..
πολλη φασαρια για το τιποτα, σιγουρα δεν αξιζε τα τοσα οσκαρ και σιγουρα τη χρονια που περασε υπηρξαν πολυ καλυτερες ταινιες να δει καποιος -
Ε μετα απο τζι αι τζο λεω
να περιμενουμε και thundercats σε ταινια ? ? ?
ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ
Εγω θα ειμαιο σναρφφφφφφφφφφφφ!!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]