-
Εγω δεν ξερω τιποτα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κυκλοφορεί σε 720p το trailer του Max Pane και απλά.... ΤΑ ΣΠΑΕΙτο επομενο βημα ειναι...να δεις την ταινια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν ξερω τιποτα -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τα πάντα έχουν κλείσει, τουλάχιστο προσωρινά....Ουτε υπότιτλοι, αλλα ούτε και ταινίες, τηλεοπτικές σειρές υπάρχουν για κατέβασμα....!!
Και υποτιτλους για τα σηριαλ βρισκω(ενταξει οχι οπως πριν) και ταινιες.
Στείλε και προς τα δω ρε BILL33....!
υπάρχουν Αγγλικοί υπότιτλοι στην σελίδα http://www.nowsubtitles.com/
(εκεί βρήκα και Ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία 'Ταξίδι στο κέντρο της Γής') -
Nα κάνω μία πρόβλεψη; Ολοι οι υπότιλοι που ήταν στα ελληνικά σαιτς θα μετακομίσουν στα ξενα
-
Ρε και ολο το ιντερνετ να κλεισει παλι θα βρεθει τροπος να κατεβουν ταινιες και με υποτιτλους κιολας...
-
Περίεργος ο χάνκοκ τελικά...
-
Την περασμένη εβδομάδα Lost in translation, προχτές Matchpoint και προσεχώς Vicky, Soula κλπ
Που 'ναι ο Jois...
Τι παιδί....
-
Κοντα τα χερια σου γιατι θα φαμε τα μουστακια μας κ επειδη εγω δεν εχω μαλλον θα φαμε το δικο σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περίεργος ο χάνκοκ τελικά...γιατι.. δεν τον καταλαβες?
(δεν την εχω δει την ταινια) -
Ναι, ήταν δύσκολο το νόημα.
-
ναι το εχω ακουσει κι εγω οτι ο χαρακτηρας ειναι πολυδιαστατος!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι το εχω ακουσει κι εγω οτι ο χαρακτηρας ειναι πολυδιαστατος!Και γω το παρατήρησα. Περίπου στο 1.80, 85 κιλά τον έκοψα.
-
Κι εδώ Πολωνός ο σκηνοθέτης;
-
6 Νοέμβρη η νέα ταινία του 007 στις Ελληνικές αίθουσες.......
-
Είδα το καυτό απόρρητο αλλά δεν μπορώ να πώ αν μου άρεσε ή όχι
-
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΕ Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ GREEKSUBS.COM ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
σε αυτούς τελειωτικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΕ Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ GREEKSUBS.COM ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
σε αυτούς τελειωτικό.
Αμαν!!
-
αγγλικά δεν ξέρετε;
-
Πριν κανα δυο βδομάδες είδα το Vicky Christina Barcelona. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά φοβερά υπερκτιμημένο από τους κριτικούς. Ένα απλό καλό έργο και σε καμία περίπτωση δεν έκανε 'ρεσιτάλ ερμηνείας' η Πενέλοπε Κρουζ όπως διάβασα και μου έπεσαν τα μαλιά. Σαφέστατα ανώτερη στο Volver γύρνα πίσω π.χ.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]