-
To θεμα ειναι περι σχεδιασμου , και εχει αμεση σχεση με ... γουστο , φαντασια , ικανοτητα , προσαρμοστικοτητα , ιδεαλισμο , και κουλτουρα οποτε ....... γραφουμε οτι γουσταρουμε και δεν θα μας βαλει κανεις στο τριπακι να κανουμε τα στρατιωτακια καμιανου , εστω κι αν φανταζοντε μερικοι οτι δεν μπορουν να γραφουν την γνωμη τους ελευθερα επειδη ειναι φιλοξενουμενοι σ'αυτο το φορουμ .
Αυτος που το δημιουργησε ειχε και εχει ολα αυτα τα προσοντα του ανθρωπου με την ελευθερια της σκεψης , της φαντασιας , της ωραιας δημιουργιας .
Το καλυτερο του , ηταν οι σωστες αντιπαραθεσεις .
Το φοβερο ευρημα του νεοΕλληνα να προσαρμοζεαι και οχι να αντιδρα σε οτι του οταν ειναι για τα μπαζα , με διαφορες προφασεις απ'τον ωχαδελφισμο του , τον εχουν καταστησει πρωτο απ'το τελος σε ολα τα tops του κοσμου ........ φιλακια -
Ο χρήστης APR έγραψε:
εστω κι αν φανταζοντε μερικοι οτι δεν μπορουν να γραφουν την γνωμη τους ελευθερα επειδη ειναι φιλοξενουμενοι σ'αυτο το φορουμ .Το ότι θεωρώ ότι είμαστε φιλοξενούμενοι, δεν σημαίνει ότι θεωρώ ότι δεν έχω τη δυνατότητα να κρίνω και να γράψω ελεύθερα τη γνώμη μου. Έχω, όμως, την υποχρέωση να σεβαστώ την προσπάθεια αυτού που έφτιαξε το σπιτάκι στο οποίο φιλοξενούμαι, να το κρίνω με καλή διάθεση και, κυρίως, να του αναγνωρίσω την αναγκαιότητα να αντιμετωπίσω το κόστος για τα τούβλα, τα μπετά κλπ (βλ. αποδοχή των banners).
Καθόσον αφορά το topic, κανείς δεν μας υποχρέωσε να μεταφερθούμε σε topic για το Bach ή σε topic 'οι φίλοι του Youtube', ούτε και επεβλήθη η μεταφορά των τελευταίων συμμετοχών στο οικείο topic. Επομένως, γιατί τόση αγριάδα. Επομένως, ας πούμε και εδώ μιά κουβεντούλα για το σχεδιασμό του site.
Βέβαια, έχεις δίκιο ότι 'του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει' (εκτός από τους δεκάδες που ανέχεται). Συνεπώς, μπορούμε να υπομείνουμε το ζυγό (επιδιώκοντας να εισηγηθούμε βελτιώσεις) ή να επαναστατήσουμε και να γράφουμε στο site των φίλων της φύσης ή σε site που εμείς θα στήσουμε. -
APR, όταν νευριάζεις, δεν διαβάζεις.
Ποιος σου είπε να μην γράφεις ότι θές? Ο Ευριπίδης σου είπε ότι υπάρχει θέμα για αυτό τον σκοπό. Άλλο αν εσύ μπαίνεις μόνο στους Ελληνικούς Αγώνες και στα Κλασικά.
Ένα αυτό. Και δεύτερο. Μπορεί να μην σου αρέσει. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έγινε προσπάθεια, ούτε ότι είναι άσχετοι και ανίκανοι όσοι το έκαναν. Σε άλλους, αρέσει!
Όπως είπε και ο Ευριπίδης, θα γίνουν κι άλλες αλλαγές για να βελτιωθεί το 4ΤΦ.
-
τα σχόλια για το νέο Φόρουμ, πλίζ εδώ
Οταν διαβαζω αυτα kouk , που μου κανει το ...... ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ και στο σιγανο ....παρακαλω(πλιζ μπορει να νευριαζω .... αλλα δεν θα πρεπει να πω την γνωμη μου , για ενα φορουμ που αγαπησαμε γιατι απο αποψεως εμφανισης και χρησης ηταν το καλυτερο , και εγινε σαν ολα τα αντιπαθητικα και εμφανισιακα μπερδεμενα site ?
Ασε που χαθηκαν ενα σκασμο ωραιες φωτο .....Μηπως ακολουθητε την μοδα των Ελληνων βελτιωτων αυτοκινητων , που αναλαμβανουν με ενα σκασμο ανταλλακτικα (προχω) να κανουν τα αυτοκινητα και στην πραξη δεν καθοντε ουτε διπλα στα νορμαλ ?
-
APR, πάμε στοίχημα ότι σε μερικές μέρες (που θα δουλέψει η βαλβίδα ανακούφισης) θα δεις ότι δεν σου υπέδειξε κανείς τίποτα, και ότι αυτή η προσπάθεια είναι καλή? Αν χάσεις, κερνάς καφέ. Αν χάσω, κερνάω ουζάκια. Και τα δύο στο μαγαζί σου!
Πίστεψέ με. Είναι καλή η προσπάθεια. Χρησιμοποιήθηκε η τελευταία 'μηχανή'. Απλά ακόμα δεν έχουμε ρεγουλάρει τα διπλά, κάθετα, 45άρια!
-
ok , αλλα δεν μ'αρεσει
Μπορει να εχει προσοντα κρυφα , αλλα οταν η miss δεν kανει κλικ kουκ μου ,
Eδω να φανταστεις νομιζα οτι ειχε γραψει η Alba και μπηκα και διαβαζω εσενα ........ τι διαολο μπερδεμα γινεται οπτικο δεν εχω καταλαβει
Παω να γυρισω πισω ... χανεται το συμπαν
-
Συνήθεια είναι. Θα δεις!
-
Ιτάλιαν ντιζάιν:
Youtube Video -
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ότι και να πείς εδω μέσα, το πιθανότερο είναι να πάρεις μια απάντηση που στην καλύτερη περίπτωση θα σου χαλάσει το κέφι.
Η προτροπή μου για το θέμα με τα σχόλια έγινε γιατί υπέθεσα πως δε θα σας πείραζε να δείτε τι γράφουν και οι άλλοι χρήστες για το θέμα. Και βέβαια για να μη γεμίσουν κάνα-δυό σελίδες για το νέο φόρουμ, και να καταλήξουμε στο 'κάποιος μοντ παρακαλούμε να αφαιρέσει τα άσχετα'. Το 'πλίζ' ήταν χαρακτηρηστικό της καλής και εύθυμης διάθεσής μου. Λάθος μου...
Αγαπητέ APR, αν είχες ρίξει και μια ματιά παραπάνω, θα έβλεπες πως κι εγώ έκανα κάποια παράπονα για την εμφάνιση. Σαν κομπιουτεράς εκτιμώ το νέο περιβάλλον για τα καλά του, αλλά και η φάτσα του παλιού δε με χάλαγε μπροστά σε αυτό. Υπάρχει και το θέμα της συνήθειας. Αισίως κλείσαμε 6 χρόνια εδω μέσα, και πλέον είναι κομμάτι της ζωής μας.Όταν ο Βασιλιάς είναι γυμνός, πρώτοι εμείς το φωνάζουμε. Και άποψη έχουμε, και τσιράκια κανενός δεν είμαστε.
Ευριπίδης -
Ο Α.Τομπάζης είναι πατέρας του Νίκου Τομπάζη, της Ferrari, άξιοι και οι δυό.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ιτάλιαν ντιζάιν:
http://www.youtube.com/watch?v=TWs9xqdMxOo' target='_blankΕ, βέβαια, μερικά μοντέλα δε σώζονται με Face Lift, αλλά με αντικατάσταση...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ιτάλιαν ντιζάιν:
http://www.youtube.com/watch?v=TWs9xqdMxOo' target='_blankΑπίστευτο βιντεάκι,πολύ 'προχώ' η διαφήμιση της εποχής!
-
Δεν χασαμε μονον τις σχολες ..........
Εχουν χαθει και τα πρωινα καφεδακια με την σωστη ηχητικη υποκρουση
Ε ... Αlba ? D-jet ? ? απεργουν κι οι συμφωνικες ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν χασαμε μονον τις σχολες ..........Εχουν χαθει και τα πρωινα καφεδακια με την σωστη ηχητικη υποκρουση
Ε ... Αlba ? D-jet ? ? απεργουν κι οι συμφωνικες ?
Μήπως επιτέλους να ανοίξουμε και ενα thead με κλασσική μουσική;
-
Καλη μερα ... ωραιο το καφεδακι σημερα μαζι με την Μαρια
Αυτο που λες D-jet μου , αν γινει κατι εξειδικευμενο , δεν θα μπορουμε οι αμυητοι να το παρακολουθησουμε χανωντας τις ωραιες επιλογες σας , οπως τωρα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ιτάλιαν ντιζάιν:
http://www.youtube.com/watch?v=TWs9xqdMxOo' target='_blankΉταν ευγενής μαζί τους. Αν ήταν πιο ειλικρινής, θα τους έλεγε να κάνουν seppuku.
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλη μερα ... ωραιο το καφεδακι σημερα μαζι με την ΜαριαΑυτο που λες D-jet μου , αν γινει κατι εξειδικευμενο , δεν θα μπορουμε οι αμυητοι να το παρακολουθησουμε χανωντας τις ωραιες επιλογες σας , οπως τωρα
Αγαπητέ APR, επειδή έτυχε μερικοί να αφιερώσουν λίγο χρόνο παραπάνω δε σημαίνει ότι θα χωριστούμε σώνει και καλά σε μυημένους και αμύητους! Εξάλλου η καλή διάθεση και το ενδιαφέρον μετράει και από αυτό, βλέπω ορισμένους από να το διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό (και με ευχαριστεί πολύ αυτό, δε στο κρύβω!).
Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με εσένα (και δικαίωμά τους) και πιθανώς θα ήταν πιο σωστό τα λινκς για την κλασσική να μπαίνουν κάπου ξεχωριστά όπου, στο κάτω κάτω, όποιος δε γουστάρει δεν μπαίνει και τελείωσε. Το θέμα αυτό ξεκίνησε περίεργα και συνεχίζει περίεργα αφού ο,τι μπορείς να φανταστείς έχει αναφερθεί εδωμέσα και είναι, νομίζω, δυσκολότερο να το παρακολουθήσει ο καθένας!
Αν έχουμε μια μικρή αυτοσυγκράτηση όσο αφορά τον αριθμό τον ποστ σε ένα καινούργιο θέμα για κλασσική μουσική, όχι παραπάνω από 2 την ημέρα, νομίζω ότι άνετα θα μπορεί να το παρακολουθήσει αυτός που ενδιαφέρεται χωρίς να τη σπάει στους υπόλοιπους...
τι λες;λινκ (αφιερωμένο):
Youtube Video -
Ξερω γω ? το δοκιμαζετε και βλεπουμε !
Εγω παντως τα κτυπαω ευχαριστα τα καφεδακια , κι ετσι !
Αλωστε νομιζα οτι σας εμπνεει περισσοτερο να αναλυτετε θεματα σχεδιασμου αναμεσα σε κλασικη μουσικη και τραβιατες
-
[Διάσπαση] Περί "Σχολών Σχεδιασμού"