-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Και μία original βροχερή νύχτα:http://www.youtube.com/watch?v=j9KwlIHcmq4' target='_blank
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα αγαπημένα μου πράγματα μια βροχερή μέραΊσως το καλύτερο κομμάτι jazz όλων των εποχών
Να και μια αγιοποίηση που πραγαμτικά άξιζε.Και μόνο γι αυτήν την εκτέλεση.
Τελικά φαίνεται ότι έχεις κάτι μέσα σου που σε τρώει Bennie Nigman. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ίσως το καλύτερο κομμάτι jazz όλων των εποχών
...
Τελικά φαίνεται ότι έχεις κάτι μέσα σου που σε τρώει Bennie Nigman.Α γειά σου ! πάρε μία αφιέρωση:
Γιγάντια βήματα στο πεντάγραμμο... -
-
-
-
Palio
(μήνες προετοιμασίας και αντιζηλίας για ένα λεπτό) -
-
Και μιά και μιλάμε για Σχολές Σχεδιασμού:
Το κτίριο της πρεσβείας γνωρίζουμε όλοι ότι είναι έργο του Walter Gropius, του ιδρυτού του Bauhaus. Θεωρείται ότι, μαζί με το αεροδρόμιο του Saarinen και το Hilton του Βουρέκα έδωσαν το στίγμα των νέων κτιρίων της Αθήνας.
Σύμφωνα, δε, με τις δηλώσεις, η έμπνευση για το κτίριο προέρχεται από τις κολώνες του Παρθενώνος (κάτι τέτοιο πήγαν να μιμηθούν με το Μέγαρο Μουσικής και πέτυχαν έναν γνήσιο εκφραστή της μνημειώδους φασιστικής αρχιτεκτονικής - ένα κτίριο που 'φωνάζει' την ισχύ της εξουσίας).
Κατά τα λοιπά, δεν νομίζω ότι ακούσαμε ποτέ για τη συμβολή του Έλληνα συνεργάτη του, Περικλή Σακκελάριου στο έργο, ούτε και για το πόσο το έργο αποτελεί ατομικό έργο του Gropius ή συλλογικό του γραφείου TAC (The Architects Collaborative), το οποίο είχε συνιδρυθεί παλαιότερα από τον Gropius και του Σακελλάριου.Και πάλι η Πρεσβεία χωρίς περίβολο. Ασχέτως του αν αρέσει ή όχι, πόσο ωραία αναδεικνύεται έτσι:
(δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόβονται οι φωτογραφίες - έτσι την βάζω και σε thumbnail)
-
viewtopic.php?f=16&t=28611&st=0&sk=t&sd=a&start=180' target='_blank
Ωραίες φωτό... πρόσφατα έπεσε ενα λεύκωμα του στα χέρια μου. Πολύ αξιόλογος! Και κλασσικά άγνωστος στο ευρύ κοινό!
-
Για τον περίβολο και τους φράχτες στην αμερικάνικη πρεσβεία: ας κάθονταν καλά, να μην τους χρειαζόταν ο περίβολος...
-
Εποχές, που στην Αθήνα έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα !
-
Δεν το βάζω στον καφενέ γιατί θα μου το φέρουν στο κεφάλι...
Ο συνθέτης λέγεται Johann Hermann Schein, και αυτά τα οργανα είναι Bass Blockflute, είδος recorder, σε αντιγραφή οργάνων εποχής...
http://www.youtube.com/watch?v=G0fqB_-wndQ' target='_blankΑκούστε και εδώ αυθεντικό ήχο:
http://www.youtube.com/watch?v=ZtiqYSuwkaU' target='blank
(το βίντεο είναι ντιπ για ντιπ αλλά τελοσπάντων, να΄ναι καλά ο ανθρωπάκος_και ο σκυλάκος) -
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
....τα οργανα είναι Bass Blockflute, είδος recorder, σε αντιγραφή οργάνων εποχής...Βρήκα το ταίρι τους.
-
(και ένα Ford για το Νίκο)
Ευχαριστώ Μιχάλη! και είναι και δίπορτο!!!!
-
....τα οργανα είναι Bass Blockflute, είδος recorder, σε αντιγραφή οργάνων εποχής...
Βρήκα το ταίρι τους.
Αυτά είναι Μπενβέ!
Ο αρχισχεδιαστής της μπενβέ φαίνεται στο βάθος που δημιουργεί, αλλά μετά έρχεται η γυναίκα του και τον εξοστρακίζει!
(έχω λιώσει λέμε!!!!) -
-
Δημάκης = Tin Tin master!!!
-
[Διάσπαση] Περί "Σχολών Σχεδιασμού"