-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Τι συζητάμε τωρα? Δεν έχω απαίτηση να περάσουν με σπασμένη έκτη. Αλλα το να ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ (εντελως) και να κοιτανε (μηπως ειναι κανεις με τα αντερα στο δρομο) και να κανουν 'πω πωωωωωω' και να ΜΗΝ φευγουν μετα ενω ο αστυνομικός έχει σηκώσει 2 bar στη σφυρίχτρα, ε έχει μια δόση μ@λ@κι@ς ε?
+10000000
-
-
Φυσικα ο σαξακιας εφταιγεμ ηταν γληγορος κλπ.
-
Εδώ και λίγες μέρες είναι ένα μπλε 106 στραπατσαρισμένο άσχημα στο εσωτερικό της στροφής στην ανηφόρα των 'λιναμακιών'. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν το έχουν πάρει ακόμα, αν και παίζει να είναι write-off.
-
Χθεσινή φωτογραφία σε κάποιες γνωστές στροφές στην Κοζάνη που έχουν αντίθετη κλίση.
Τι μου θύμισες...
Ανεβαίνω στο ΤΕΙ, βρίσκομαι στην αριστερή λωρίδα και στην αριστερή στροφή στο Κλιούγκι παπάρας με Καντέτ παίρνει τη στροφή με γραμμές βγαίνοντας στη λωρίδα μου ενώ η μούρη του αυτοκινήτου μου είναι στην πίσω πόρτα του! Αναγκαστικά φρενάρω για να μην τρακάρουμε, το αυτοκίνητο αρχίζει τα χαστούκια κι ευτυχώς κατάφερα να το γυρίσω ομαλά κι ανεβαίνω στο διάζωμα με τις δύο αριστερές ρόδες, όπως θα ανέβαινε κάποιος σε πεζοδρόμιο (δεν το χτύπησα δηλαδή με το πλαϊνό των τροχών). Περιττό να σου πω ότι σταμάτησα την κυκλοφορία και του κατέβασα το μισό ορθόδοξο εορτολόγιο...
Οι στροφές αυτές είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνες.- Το όριο των 50 χαώ δεν είναι εκεί για πλάκα ασχέτως αν πολύς κόσμος που ξέρει το δρόμο μπορεί να τις πάρει και με παραπάνω χιλιόμετρα.
-
Πραγματικά διάσημες στροφές!!!
-
Έτσι είναι Κυριάκο. Όντως με λίγα παραπάνω χιλιόμετρα κάποιος που δεν ξέρει, φεύγει ααααάνετα από το δρόμο για πλάκα...
Να φανταστείς όμως πόσο ηλίθιοι είναι οι υπεύθυνοι για την ασφαλτόστρωση, έριξαν άσφαλτο από την ευθεία πηγαίνοντας προς το ΤΕΙ μέχρι λίγο πρίν το ΤΕΙ, και στη συγκεκριμένη απότομη στροφή την αριστερή και την αμέσως δεξιά, τις άφησαν με την παλιά άσφαλτο η οποία γλιστράει απίστευτα σε συνδυασμό με την ανάποδη κλίση...Γι' αυτό κάποιος που δεν ξέρει, την πατάει..
-
Καντετ? Γραμμες? Κυνηγε? Εσυ ησουν?
-
-
Aν δεν χτυπησε κανεις ολα οκ!
Αν εισαι με λιγα χλμ και πατησεις φρενο, μεινε στο φρενο, αν εχεις χωρο (και δεν σκασεις σε καμια μπαριερα) θα ισιωσει λιγο μετα, μιλαω για φρεναρισμα οχι τσαρουχωμα και μπλοκαρισμα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φυσικα ο σαξακιας εφταιγεμ ηταν γληγορος κλπ.Τελικά έφταιγε όντως το.... γαλλικό κρουασάν.
-
Εξαρχης το πιθανοτερο ηταν να φταιει ο σαξακιας, το θεμα ειναι οτι πριν μαθουμε τι εγινε σκανε διαφοροι και λενε με βεβαιοτητα οτι εφταιγε ο σαξακιας ραλακιας πουντακιας κλπ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φυσικα ο σαξακιας εφταιγεμ ηταν γληγορος κλπ.
Τελικά έφταιγε όντως το.... γαλλικό κρουασάν.
Ό,τι δεν μπορείς να οδηγήσεις να μην το κοροϊδευεις.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εξαρχης το πιθανοτερο ηταν να φταιει ο σαξακιας, το θεμα ειναι οτι πριν μαθουμε τι εγινε σκανε διαφοροι και λενε με βεβαιοτητα οτι εφταιγε ο σαξακιας ραλακιας πουντακιας κλπ.Ξέρεις γιατί, έτσι δεν είναι; Πολύ -έως πάρα πολύ- γρήγορο και πάμφθηνο αυτοκίνητο που μπορεί άνετα να είναι το πρώτο ενός 18-20άχρονου οδηγού (που προφανώς είναι πάνω στις κ@υλ€ς του και παράλληλα δεν μπορεί παρά να έχει μικρή εμπειρία από οδήγηση σε δρόμους με κίνηση). Ο συνδυασμός δεν είναι και ο καλύτερος για συγκρατημένη και μετρημένη οδήγηση...
Δεν είναι εντελώς τυχαίο που στα Λιμανάκια κάθε τόσο 'τέτοια' αμάξια είναι στου χαντάκ.
-
Βρε Χρήστο δεν εχει να κανει μονο με τα χρηματα, και ενα S3, EVO κλπ να δεις στις μπαριερες θα σκεφτεις οτι ο γρηγοριδης εκανε την μαμακια, αλλο αυτο ομως και αλλο να εισαι κατηγοριματικος οτι αυτος ηταν ο φταιχτης.
Για τα λιμανακια ειναι αλλο θεμα, μπορουμε να το αναλυσουμε τρωγονβτας μια γαλακτος ή μια σταβλισια
-
Επιβάλλεται!
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.neakriti.gr/news/newsf.php?goid=34547' target='_blank' target='_blankΕστιάζω στο πρώτο από τα δυο δημοσιεύματα που παραθέτεις. Ο συντάκτης δίνει έμφαση (μέσω του τίτλου) στο 'δρόμο καρμανιόλα'' (που πιθανότατα να είναι, δεν τον ξέρω', αλλά όχι στις συνθήκες του δυστυχήματος, στο γεγονός ότι οι επιβαίνοντες δε φορούσαν ζώνη, ότι πήγαιναν πατικωμένοι, κ.ο.κ.
Ε, δεν είναι και η ορθότερη παρουσίαση ενός τέτοιου σοβαρού περιστατικού. -
Αν και συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω οτι και ο δρόμος και οι μπαριέρες, πρέπει να ειναι σε θέση να σταματήσουν ενα όχημα οταν υπάρχει απο κάτω γκρεμός. Δηλαδή πλησιάζοντας σε ενα επικίνδυνο σημείο, δεν πρέπει ο δρόμος να γλιστράει και να έχει ανάποδη κλίση, ωστε αν περνάς πρωτη φορά νυχτα και τουρίστας, να μην κάνεις τσουλήθρες. Έπειτα, αν ακολουθεί γκρεμός πρέπει το μέρος να έχει μπάριέρα(-ες) ικανές να κρατήσουν ενα αυτοκίνητο απο το να πέσει.
Σκέψου κάποιον που πριν απο τη στροφή αυτή παθαίνει κάτι (λάστιχο, πρόβλημα στα φρένα, καρδιά?), πρέπει να πέσει και στο γκρέμι?
Απλώς αυτά ειναι thin letters στο ελλάντα. -
Πάντως η ζημιά που έχει το αμάξι δε μου γεμίζει το μάτι και είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι αν φορούσαν ζώνες, θα την είχαν γλιτώσει.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#