Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν διαφωνώ, ίσα ίσα πιστεύω ότι έχεις δίκιο στη θεωρία του 'κοχλάζοντος αίματος'. Απλά, συνήθως σε κάθε θέμα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν φαίνονται με τη πρώτη ματιά.
Όσον αφορά το θέμα των ανθρωποχιλιομέτρων, ορίστε μια ακόμα διάσταση: τα πολλά χιλιόμετρα ο 35-40ρης θα τα κάνει μόνο τον Αύγουστο πηγαίνοντας διακοπές την οικογένεια. Από την άλλη, ο 25άρης/25άρα με πολύ λιγότερες υποχρεώσεις και περισσότερη διάθεση για εξόδους, μπορεί να γράφει χιλιόμετρα για πλάκα. Πχ, κρίνοντας από τον εαυτό μου τους τελευταίους μήνες: 550Κm σε μια μέρα, Σ/Κ στα Γιάννενα υπο βροχή, βόλτες 200+ Km, Καλαμαριά-Π.Φάληρο και πίσω σε μια μέρα κλπ...
Σαφέστατα και υπάρχουν πολλοί παράγοντες! Πρέπει όμως να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα κάποια στιγμή. Και στην Θερμοδυναμική υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αλλά άμα θες να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει να αρχίσεις να κάνεις κάποιες παραδοχές και απλοποιήσεις (π.χ. ιδανικό αέριο, αδιαβατικό σύστημα...).
Όσον αφορά πάλι τα διανυθέντα χιλιόμετρα, κρίνεις από τον εαυτό σου, από εμένα, από μερικούς φίλους και από άλλα μέλη αυτού του forum τα οποία μάλλον έχουν αυτοκίνητο. Είμαστε εμείς όμως αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού των ηλικιών 18-29 της χώρας, σε ένα forum που ασχολείται με την αυτοκίνηση;
Οι περισσότεροι στην ηλικία μας δεν έχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο όχημα να πάνε όπου γουστάρουνε. Και πάλι, αυτό το λέω εμπειρικά, από την δικιά μου αντίληψη των πραγμάτων και όχι ως αποτέλεσμα στατιστικής έρευνας.
Οπότε συνεχίζω να πιστεύω ότι ο μέσος 35άρης - 40άρης θα κάνει ελέω υποχρεώσεων περισσότερα χιλιόμετρα οδηγώντας από τον μέσο 20άρη - 25άρη.
Τέσπα, αφού συμφωνούμε τελικά...