-
Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή σου και τη θλίψη σου για την απώλεια των φίλων σου, με το να αναφέρεις όμως ότι πήγαιναν με 170 καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θες...
Οι πράξεις μας έχουν και συνέπειες.-
-
σέβομαι αυτό π λες και έβγαλα το link της φωτογραφίας...το κοντέρ το είδα με τα ματιά μ όπως κ άλλα και δν θέλησα να τα ανάφερω!!!γι αυτό είπα για αυτόπτες μάρτυρες..να σαι καλά να τους θυμάσαι!!!!κρίμα να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι...
-
Θα ήθελα απλά να αναφέρω ότι οποιαδήποτε φωτό ή λήψη με video μπορεί κάλλιστα να προβληθεί από τηλεόραση ή εφημερίδα. όπως έχουμε συνηθίσει σε πλήθος ατυχημάτων που συμβαίνουν πανελλάδικά
-
Καλα...το που ειναι κολλυμεενο το κοντερ, δεν εχει καμια σημασεια.
Η εκταση των ζημιων ειναι αυτη που διχνει την ταχυτητα
Με 170 θα ειχε βγει το αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα σε ενα εκκατομυριο κομματακια -
αυτο με το κοντερ μην το ξαναπειτε....
μπορει η στιγμιαια ανασηκωση των τροχων στον αερα να καταγραφει για πχ στα 170 και μετα να σπασει εκει η ντιζα,κανοντας μας να νομιζουμε οτι το αμαξι εσκασε σε σταθερο σημειο με 170...το οχημα μποριε να πηγαινε με 120 και οι τροχοι με το χτυπημα να εγραψαν στον αερα 170km..για 3 sec...κανεις δεν ξερει ενας τροχος που κινειται στον δρομο με 140km αν σηκωθει για 2 sec στον αερα αν μπορει να φτασει τα 170km για παραδειγμα.
πιστεψτε με τα g με 170 σε σταθερο σημειο οχηματος 1000kg δεν νομιζω να εμεναν και πολλα πραγματα απο το αυτοκινητο...
-
Τι σημασία έχει ρε παιδιά....
-
Σημασία έχει να τα δούμε και να μη σκοτωθούνε αύριο 2-3 ακόμα. Δυστυχώς όμως πάλι κάποιοι θα πάνε σε κηδείες αύριο. Δεν σταματάει εδώ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή σου και τη θλίψη σου για την απώλεια των φίλων σου, με το να αναφέρεις όμως ότι πήγαιναν με 170 καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θες...Οι πράξεις μας έχουν και συνέπειες.-
Ναι αλλα το παληκαρι δεν ειπε πουθενα οτι δεν τρεχανε κλπ κλπ. Σου ειπε οτι απλα τον ενοχλει να βλέπει τέτοιες Photos στο νετ.
Κριμα για τα παιδια που χαθηκαν.
-
Για να μην εχει μονο το Ηρακλειο τετοια ζηλεψαν και στο Ρεθυμνο...
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=31573
...και μολις μερικες μερες στο ιδιο σημειο ειχαμε ενα νεκρο...
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=31574 -
Το παρακάτω βίντεο έχει ξαναμπεί σε αυτό το forum, όμως θεωρώ καλό περιοδικά να το θυμόμαστε γιατί σε εμένα τουλάχιστον έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.
Κακά τα ψέμματα, πέρα από τους κωλόδρομους που έχουμε, οι νέοι πάντα θα γουστάρουν να τρέχουν και πάντα κάποιοι θα είναι λίγο πιο άτυχοι από κάποιους άλλους....
Θέλουμε πίστες να ξεκ@υλώνουμε... με ασφάλεια. Να δίνουμε 10
-
- άπειρο...
αλλά δν έχουν κάνει ακόμα πιο βασικά...οπώς το να εξασφαλίσουν ασφαλείς δρόμους με καλή άσφαλτο,με σωστή χάραξη κλπ...!!!είναι αδιάφοροι ακόμα γι αυτό προβάλλοντας ως λύση τα μεγάλα πρόστιμα
σόρρυ για το off..!! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν είναι ούτε τα 80 ούτε τα 100 ούτε τα 120km/h που μας σκοτώνουν.Είναι ότι υπάρχει η πεπείθηση (και το βλέπω κάθε φορά που τον κάνω το δρόμο) ό,τι 'το βλεπω ότι χωράω...αν κάνει λίγο δεξιά ο απέναντι χωράω και άνετα'.Άσχετα με τι οδηγεί ο καθένας τους...Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι που το 'λένε' αυτό είναι οδηγοί επαγγελματίες με φορτηγά, ΚΤΕΛ-ατζίδες, τράκτορες κτλ.Εχοντας κανει τη διαδρομη απειρες φορες με νταλικα θα πρεπει να σου θυμισω οτι προκειτα για μεγαλα οχηματα και βαρια τα οποια δεν εχουν την ιδια δυνατοτητα ελιγμων με το ΙΧ σου. Ο δρομος δεν επιτρεπει σε πολλα σημεια το προσπερασμα και οταν αυτα υπαρχουν δεν υπαρχει περιπτωση να βγει να περασει νταλικα γιατι θα την εχουν εμποδισει ολοι οι υπολοιποι με τα επιβατικα οι οποιοι αγανακτισμενοι (δικαιως) θα την εμποδισουν να περασει βγαινοντας πριν καν ελεγξουν το δρομο αν μπορουν να περασουν (οταν δεν μπορουν μαζευονται παλι απο πισω αρον αρον με σφηνες και παρατεταμενα φρεναρισματα - ενας καποτε μαλιστα στον πισω προφυλακτηρα του δικου μου ψυγειου παλιοτερα). Συχνο φαινομενο ειναι καινουργια οχηματα και μαλιστα αφορτα να σερνονται μαζι με αλλα αυτοκινητα (καθε μεγεθους και τυπου πισω απο αξιοθρηνητα και συνηθως υπερβαρα χρεπια τα οποια εχουν ξεχασει τι θα πει ΚΤΕΟ περιμενωντας ενα σημειο να περασουν και αυτο ειναι παντα μια ευθεια με ικανη ορατοτητα και ικανο μηκος. Τοτε ανακαλυπτεις οτι επειδη ο συγκεκριμενος δρομος ειναι ενας απο τους πιο βαρυφορτωμενους σε κυκλοφορια εχει αναλογη κινηση και στο αντιθετο ρευμα. Οποτε ο μονος τροπος ειναι η 'συνεργασια των οδηγων (κανω εγω στην ακρη, κανεις και εσυ και μετριαζουμε το προβλημα). Συνεπως μεχρι να δουμε σωστο δρομο, αυτο το φαινομενο θα υπαρχει και θα συνεχιζει. Και φυσικα δεν ειναι σε καμια περιπτωση εξυπναδα να μην κανεις στην ακρη - ενω μπορεις! - μη διευκολυνοντας ετσι εναν αλλο χρηστη του δρομου και να τσατιζεσαι που σου αναβει και τα φωτα.
Το post δεν ειναι προσωπικη επιθεση και αναφερεται σε ολους οσους σκεφτονται με αυτον τον τροπο.
ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΟΧΗΜΑ (ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΧηδες. (Δεν σημαινει φυσικα αυτο οτι ολοι οι φορτηγατζηδες και οι λεωφορειατζηδες ειναι αγιοι, αν αρχισω να γραφω για τα οσα εχω δει στο τιμονι, χρειαζομαι μερες οχι ωρες...).
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
αυτο με το κοντερ μην το ξαναπειτε....μπορει η στιγμιαια ανασηκωση των τροχων στον αερα να καταγραφει για πχ στα 170 και μετα να σπασει εκει η ντιζα,κανοντας μας να νομιζουμε οτι το αμαξι εσκασε σε σταθερο σημειο με 170...το οχημα μποριε να πηγαινε με 120 και οι τροχοι με το χτυπημα να εγραψαν στον αερα 170km..για 3 sec...κανεις δεν ξερει ενας τροχος που κινειται στον δρομο με 140km αν σηκωθει για 2 sec στον αερα αν μπορει να φτασει τα 170km για παραδειγμα.
πιστεψτε με τα g με 170 σε σταθερο σημειο οχηματος 1000kg δεν νομιζω να εμεναν και πολλα πραγματα απο το αυτοκινητο...
Για να γινει κατι τετοιο το δεξι ποδι πρεπει να συνεχιζει να πατα το γκαζι και οταν σου 'φυγει' το αμαξι η ασυναισθητη κινηση ειναι να μειωσεις αμεσα την ταχυτητα του.
-
Αναλογα τι αμαξι οδηγεις και ποσο εμπειρος εισαι, και φυσικα τις συνθηκες του 'φευγει'.
Εγω το οτι ΔΕΝ σηκωσα το ποδι απο το γκαζι εχει σαν αποτελεσμα αυτη τη στιγμη να καθομαι εδω και να ποσταρω στο φορουμ.
-
Grand Vitara τελευταίο μοντέλο έσκασε πριν κανά 2ωρο πάνω σε σταματημένο σκουπιδιάρικο στον κεντρικό της Ελευσίνας.
Ο οδηγός βγήκε από μέσα μόνος του παραπατώντας και κάνοντας κύκλους άρα υποθέτω ότι ήταν τύφλα.
Ευτυχώς δεν πάτησε κανέναν εργαζόμενο.
Το αμάξι είχε αρκετή ζημιά και είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι. -
Αστυνομικός της ΕΛΑΣ που ήταν εκτός υπηρεσίας έχασε τον έλεγχο του περιπολικού στην Λ. Καβάλας, αυτό καρφώθηκε σε μια κολώνα και ανεφλέγη και απανθρακώθηκε η 48χρονη συνεπιβάτης. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 σε κρίσημη κατάσταση.
-
garvanitis
όχι ότι δεν προσπαθώ να διευκολύνω τον οποιονδήποτε κινείται στο δρόμο (γιατί να μην το κάνω άλλωστε?), αλλά υπάρχει διαφορά μεταξύ ευγένειας και θράσους.
Επίσης αν δεν χωράς-προλαβάινεις να προσπεράσεις, δεν προσπερνάς.-Και για να μη λες ότι τα λέω αυτά, έχοντας οδηγήσει μόνο το χρέπι ΙΧ μου, να σου πω ότι πρόσφατα αναγκάστηκα να οδηγήσω ένα φορτηγό 4+ τόνων (χωρίς φορτίο) σε εθνικό οδικό δίκτυο και αντιλαμβάνομαι αυτό που λες περί απίστευτα αργής επιτάχυνσης/προσπέρασης.Ξέρω ότι το να σου πω 'κάτσε από πίσω, αν δεν μπορείς να προσπεράσεις με ασφάλεια' δεν ακούγεται λογικό, όμως παρότι βρίζουμε για το δρόμο αυτό, υπάρχουν έστω και λίγα ασφαλή κομμάτια που μπορείς να προσπεράσεις.
Για να μην πω ότι ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού, οποίος έχει κάνει και τα δεκαπλάσια χιλιόμετρα (και λίγα λέω) από μένα και έχουν δει πολύ περισσότερα πράγματα από μενα στο δρόμο, ίσως θα πρέπει να φυλάγεται περισσότερο (για να μην αναφερθώ στο ότι οδηγεί ένα όχημα τόσο βαρύ που αν 'σκάσει' στον απέναντι γιατί 'ρε φίλε ήθελα να προσπεράσω', θα τον στείλει να δει τα ραδίκια ανάποδα ).
(για να μην πω ότι για να κινείσαι στην 'δική σου' ταχύτητα, κινείσαι ήδη αρκετά πάνω από το όριο.Ελάχιστα βαραία οχήματα, που έχω πετύχει στο δρόμο, τηρούν το όριο έστω και με +10km/h )
Αυτά για το παραπάνω θέμα.(προφανώς τα λέω αυτά χωρίς ίχνος προσωπικής επίθεσης ή επειδή θίχτηκα.Απλά προσπαθώ να εξηγήσω τη λογική-βάση του προηγούμενου post μου )ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζώο χωρίς ίχνος αυτοσυντήρησης χθες το βράδυ κατά τις 22:00 ενώ κινούμουν σε δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και νησίδα ανάμεσα στα ρεύματα.
Ένας τυπάς (γύρω στα 50-55) με μία προ-facelift Alfa 147 κόκκινη ερχόταν από πίσω μου με +10km/h περίπου, δεν έκοψε μέχρι που μου κόλλησε τόσο που δεν έβλεπα καν το καπώ του κι ενώ πηγαίναμε με 70Km/h περίπου.Αφού έμεινε εκεί για πάνω από 10sec , είπα 'δεν πάει άλλο' και τσίμπησα το φρένο (δεν φρέναρα κάν, ίσα που ανάψανε τα στοπ) και ο τύπος άλλαξε δέκα χρώματα από την τρομάρα του φρενάροντας απότομα (μάλλον κοκκάλωσε το φρένο, δεν ξέρω).Προφανώς μετά έπεξε φώτα, τον έβλεπα από τον καθρέφτη που έβριζε κτλ, όταν όμως άνοιξα το παράθυρο και φώναξα 'κράτα καμιά απόσταση μ@λ@κ@', έβγαλε το σκασμό.
Στοίχημα ότι αν χρειαζόταν απλά να φρενάρω, δεν προλάβαινε να σταματήσει με τίποτα.Εκτός από αντανακλαστικά πολύ κάτω του μέσου όρου (για να μην πω παρακάτω και υπεβάλω), ο τύπος ήταν και πάρα-πάρα πολύ κοντά μου για να προλάβει να αντιδράσει και να μην πέσει πάνω μου...
Τι στο κέρατο ρε πούστη μου?Μία φορά την εβδομάδα παίρνω αμάξι περίπου κι αυτό για μικρές αποστάσεις. Ακόμα και τότε πάλι δεν μπορώ να μην πέσω σε ένα μ@λ@κ@?ήμαρτον... -
Αν επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις το Σαββάτο και κυρίως την Κυριακή θα παιχτει στην Ελλάδα η ταινια το απέραντο ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ με διψήφιες θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν......
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις το Σαββάτο και κυρίως την Κυριακή θα παιχτει στην Ελλάδα η ταινια το απέραντο ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ με διψήφιες θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν......ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!
Ωραια!
Παω να σφηξω το χειροφρενο:) -
Εγκατάλειψη θύματος τροχαίου
.
Τη Δευτέρα, 04/02/2008, στις 10:30 το βράδυ, ο εξάδελφος μου Γρηγόρης, 27 ετών, οδηγώντας μηχανή cbr (κόκκινο, ασημί, μαύρο) και ανεβαίνοντας τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση προς Πειραιά, κλείστηκε εσκεμμένα από αυτοκίνητο χρώματος ασημί (πιθανότατα μάρκας Ford Fiesta) με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή μισή ώρα αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3 άτομα με τα οποία ο αποθανών εξάδελφος μου έφερε λεκτικό διαπληκτισμό λίγα λεπτά πριν, λόγω της πρώτης ανακοπής της πορείας του απο το αυτοκίνητο. Ο προπορευόμενος φίλος του εξαδέλφου μου, οδηγώντας και αυτός παρόμοια μηχανή δεν πρόλαβε να κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.Η τροχαία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες και έτσι αγνοείται ακόμα η ταυτότητα των δραστών. Παρακαλώ θερμά, αν μπορείτε να δημοσιεύεσετε μια σύντομη περιγραφή του συμβάντος στον ιστότοπο σας κάνωντας έκκληση, οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία για το συμβάν να επικοινωνήσει με τον Κο Χρήστο στο: 6977 71 16 14.
Σας ευχαριστώ θερμά.Πηγη: press-gr.blogspot.com
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#