-
Συνεχίζουμε πλέον εδώ, αν και ευχής έργο θα ήταν να μην έχουμε θέμα συζήτησης. Μακάρι να μειωθεί έστω το χάλι των δρόμων μας και να μειωθεί ο ρυθμός των δημοσιεύσεων μας. Καλή χρονιά σε όλους και πρώτα και πάνω από όλα με ασφάλεια.
-
Συνεχίζουμε πλέον εδώ, αν και ευχής έργο θα ήταν να μην έχουμε θέμα συζήτησης. Μακάρι να μειωθεί έστω το χάλι των δρόμων μας και να μειωθεί ο ρυθμός των δημοσιεύσεων μας. Καλή χρονιά σε όλους και πρώτα και πάνω από όλα με ασφάλεια.
-
-
τραγικο ατυχημα με θυματα 3 νεους στην Καρδιτσα τα ξημερωματα της κυριακης.δυστυχως ημουν στο νοσοκομειο την ωρα που εφταναν τα θυματα και μετα που ηρθαν οι γονεις ενος απο τα θυματα.
να μην τα ζει κανεις αυτα παιδια. -
Κριμα ρε γμτ
Και εχεις τις διαφημισεις με την 'ευγενικη χορηγια' του Τεχνικου Επιμελητηριου : 'Η υπερβολικη ταχυτητα ειναι αιτια των περισσοτερων ατυχηματων'
Να κανει καμια ευγενικη χορηγια για να κανουμε κανενα δρομο της προκοπης δεν μπορει...
-
Σήμερα στις 2:00+ πλησίαζα σε φανάρι κ στα 4 μέτρα γίνεται πορτοκαλί. Αποφασίζω να δώσω λίγο γκάζι, από το να το γονατίσω στα φρένα. Ταχύτητα 40-50χλμ. Για κακή μου τύχη ο κάθετος δρόμος είχε αρκετή καμπυλότητα. Το αυτοκίνητο (Αλφα 147) ανασηκώθηκε κ καθώς προσγειώθηκε βουλιαξαν οι αναρτήσεις τόσο, ώστε να ακουμπίσει το κάτω μέρος του σε ένα εξώγκωμα που είχε δημιουργηθεί στην άσφαλτο (μάλλον από τα λεωφορεία τα οποία από εκεί στρίβουν) όχι πάνω από 5-6εκ. Ο κρότος ήταν δυνατός κ λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι μου έσπασε το καρτερ κ τα λάδια μου χύνονταν στον δρόμο.
Σκέφτηκα ότι εγώ δεν έκανα τιποτά το παράνομο κ ότι θα έπρεπε να διεκδικήσω αποζημίωση από τον δήμο (Καλαμαριάς). Κάλεσα την τροχαία, η οποιά ήρθε μετά από 1:40' κ μου έφτιαξε την διάθεση λέγοντας μου, μεταξύ άλλων, οτι ο δρόμος είναι 'παλίος' κ ότι δεν υπήρχαν 'έργα' σε εξέλιξη οπώς επίσης οτι δεν ωφείλεται σε 'κακοτεχνίες' αλλα σε 'φθορά'. Το εξώγκομα το μετρήσαν 3-4 δαχτυλά με το ματί για να κλείσουν λέγοντας μου ότι συμφωνα με την δικία τους εκτίμηση τα λεφτά μου δεν θα τα πάρω ουτε 1 στο εκατομμύριο.
Με τον ασφαλιστη δεν μιλησα ακόμη κ δεν έχω μικτή ασφάλεια.
Άν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.
-
Ο χρήστης Dimitris_UK έγραψε:
Σήμερα στις 2:00+ πλησίαζα σε φανάρι κ στα 4 μέτρα γίνεται πορτοκαλί. Αποφασίζω να δώσω λίγο γκάζι, από το να το γονατίσω στα φρένα. Ταχύτητα 40-50χλμ. Για κακή μου τύχη ο κάθετος δρόμος είχε αρκετή καμπυλότητα. Το αυτοκίνητο (Αλφα 147) ανασηκώθηκε κ καθώς προσγειώθηκε βουλιαξαν οι αναρτήσεις τόσο, ώστε να ακουμπίσει το κάτω μέρος του σε ένα εξώγκωμα που είχε δημιουργηθεί στην άσφαλτο (μάλλον από τα λεωφορεία τα οποία από εκεί στρίβουν) όχι πάνω από 5-6εκ. Ο κρότος ήταν δυνατός κ λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι μου έσπασε το καρτερ κ τα λάδια μου χύνονταν στον δρόμο.Σκέφτηκα ότι εγώ δεν έκανα τιποτά το παράνομο κ ότι θα έπρεπε να διεκδικήσω αποζημίωση από τον δήμο (Καλαμαριάς). Κάλεσα την τροχαία, η οποιά ήρθε μετά από 1:40' κ μου έφτιαξε την διάθεση λέγοντας μου, μεταξύ άλλων, οτι ο δρόμος είναι 'παλίος' κ ότι δεν υπήρχαν 'έργα' σε εξέλιξη οπώς επίσης οτι δεν ωφείλεται σε 'κακοτεχνίες' αλλα σε 'φθορά'. Το εξώγκομα το μετρήσαν 3-4 δαχτυλά με το ματί για να κλείσουν λέγοντας μου ότι συμφωνα με την δικία τους εκτίμηση τα λεφτά μου δεν θα τα πάρω ουτε 1 στο εκατομμύριο.
Με τον ασφαλιστη δεν μιλησα ακόμη κ δεν έχω μικτή ασφάλεια.
Άν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.
δεν ειναι δουλεια της στυνμιας να εκτιμησει αν θα τα παρεις τα λεφτα σου η οχι.
εσυ τραβα φωτογραφιες το σημειο με τα λαδια μαζι,και μαζι με το χαρτι της αστυνομιας πας στο δημο η στο υπεχωδε αναλογα τον δρομο.
κακοτεχνια ειναι και αυτο ,δεν ειναι μονο οι λακουβες κακοτεχνια! -
δεν ειναι δουλεια της στυνμιας να εκτιμησει αν θα τα παρεις τα λεφτα σου η οχι.
εσυ τραβα φωτογραφιες το σημειο με τα λαδια μαζι,και μαζι με το χαρτι της αστυνομιας πας στο δημο η στο υπεχωδε αναλογα τον δρομο.
κακοτεχνια ειναι και αυτο ,δεν ειναι μονο οι λακουβες κακοτεχνια!+1 Εγω θα ελεγα κακη συντηρηση!!!!!! Το θεμα ειναι πιος εχει την ευθυνη για την συντηρηση σε αυτο το σημειο!!!!! Εκει σε θελω..... πιασε το αυτο και κουρευτο....
-
Φωτογραφίες του σημείου και της ζημιάς του αυτοκινήτου σου, παίρνεις αντίγραφο συμβάντος από την τροχαία, και θα κινηθείς εναντίον αυτού που έχει την αρμοδιότητα για τον δρόμο (δήμος ή υπεχωδε). Συμβουλεύσου και κάποιον νομικό.
Έχουν δωθεί αντίστοιχες αποζημιώσεις αρκετές φορές κατά το παρελθόν, οπότε αν πιέσεις και το χειριστείς κατάλληλα, τίποτα δεν αποκλείεται.
-
Δικηγόρος του διαβόλου:
Η κατάσταση του δρόμου, εφόσον αυτός ήταν 'παλιός' και είχε φθορές, δεν ευθύνεται για τη ζημιά.
Αυτό γιατί ο οδηγός θα έπρεπε να κινηθεί με σύνεση, εφόσον το έμπειρο μάτι του θα έπρεπε να έχει διαπιστώσει την κατάσταση του οδοστρώματος.
Πχ αν ο δρόμος ήταν γυαλί κι έφευγες στο κράσπεδο, θα έφταιγε ο δρόμος μόνο ή κι εσύ που δεν 'ρύθμισες την ταχύτητά σου αναλόγως με τις συνθήκες' (απόσπασμα από ΚΟΚ ). Αν ήταν χωματόδρομος, θα πήγαινες το ίδιο γρήγορα;
Κι εγώ πιστεύω ότι, μολονότι φταίνε οι αρμόδιοι που δεν διόρθωσαν το δρόμο, δεν θα πάρεις μία. Αλλά μπορείς να το κυνηγήσεις, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όσο ζούμε ελπίζουμε, 11 αυτοί - 11 εμείς, η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, κάλιο 5 και στο χέρι, πού πας ρε Καραμήτρο... -
Θα μπορούσες μήπως να αναφέρεις σε ποιο δρόμο συνέβει το περιστατικό? Καλή δύναμη!
-
Φυσικά όλοι αυτοί οι βλαχοδήμαρχοι που ευθύνονται για την κατάσταση των δρόμων, για τον φωτισμό και για ένα σωρό άλλα προβλήματα, φροντίζουν στις γιορτές να ξοδεύουν εκατομμύρια σε λαμπιόνια, δέντρα, φάτνες, καραγκιοζλίκια και κακόφωνους αοιδούς για να κάνουν γιορτές αγγέλων.....
Να ακολουθήσεις την νόμιμη οδό ακόμη και αν στο τέλος δεν πάρεις τα λεφτά σου... βάλε έναν καλό δικηγόρο.. και γ@μ@ τους
-
αν έχεις νομική κάλυψη βάλε τον δικηγόρο να τους κυνηγήσει. Αν όχι, πάρε τον ασφαλιστή σου και πείσε τον να σου κάνει καμιά αλχημεία για να φαίνεται ότι είχες πριν το ατύχημα
Α! Και μην πεις ότι γκάζωσες για να το φανάρι, αλλά ότι φρέναρες (για να μην πέσεις στο μπροστά όχημα) και βρήκε το αμάξι! -
Eθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος απο Μαλακάσα μέχρι Άγιο Στέφανο δέν πιστεύω να κάνει κανείς το λάθος να πάει στην δεξιά λωρίδα το οδόστρωμα είναι κυριολεκτικά του σκοτωμού
Μιλάμε για εθνική οδό τώρα -
δυστυχώς είναι η λωρίδα που χρησιμοποιούν οι νταλίκες κ τα βαριά φορτηγά.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δυστυχώς είναι η λωρίδα που χρησιμοποιούν οι νταλίκες κ τα βαριά φορτηγά.Αυτο ομως δεν πρεπει να ειναι δικαιολογια.....
Ας φτιαξουν εναν δρομο της προκοπης,δεν ειναι κακο... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δυστυχώς είναι η λωρίδα που χρησιμοποιούν οι νταλίκες κ τα βαριά φορτηγά.... και οι προσπεράσεις απο τα δεξιά!
-
Ναι αλλα δεν φταινε οι προσπερασεις για την κατασταση
-
Και ποιός ελέγχει αν οι νταλίκες δεν είναι υπερφορτωμένες με αποτέλεσμα να καταστρέφουν το οδόστρωμα; κανείς
Επειδή τον τελευταίο καιρό κινούμαι στο δρόμο για τη δουλειά( εγνατία) με 80-90 χλμ κοντεράτα , δεν υπάρχει νταλίκα που να μη με έχει περάσει, τουλάχιστον με 100 χλμ , τροχαία ακούει; σας δουλεύουν κανονικά...
-
Καλα πριν λιγω γυριζα απο Βαρης κορωπιου, ενα τρανζιτ το προηγουμενο μοντελο μετασκευη σε ψυγειο πηγαινε την μιση Βαρης κορωπιου (μεχρι που εστριψε) με 120+ Τι να λεμε τωρα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#