-
Αν ειναι αυτο που φανταζομαι δνε θα επρεπε να του το περασουν εγγυηση.
Μηπως ο φιλος σου ειχε βαλει Revi μαζι με το scoop? Οποτε πολυ πιθανο να πηρε νερα το μοτερ?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
'Το νεο περιστροφικο κουπε απετυχε στο τεστ υπερχειλισης κινητηρα'
χαλια χαλια ο ιαπωνας απο αξιοπιστια
-
'Το νεο περιστροφικο κουπε απετυχε στο τεστ υπερχειλισης κινητηρα'Εκτακτο παραρτημα:
**Ο ροτορας ηταν 30% μικροτερος απο τη μεγαλη εκδοση και απο το κενο που δημιουργηθηκε μπηκαν τα νερα! ** -
Κι εγώ σκέφτομαι νερά όχι από ποταμάκι αλλά από βροχή που δεν αποχετεύτηκαν..... αν πχ άλλαξε φιλτροκούτι ή το τροποποίησε για να αναπνέει καλύτερα...
Σε τέτοια περίπτωση η εταιρεία δεν φταίει και ο καθένας είναι άξιος της τύχης του... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Θα λέγαμε ότι σπάνε τα RX8 αν είχε γίνει σε άλλους 2-3 στα 50Κ χιλιόμετρα με λογική και φυσιολογική χρήση...Λογική και φυσιολογική χρήση?και οδηγός-ιδιοκτήτης ενός RX8?
Πολύ δύσκολος που ακούγεται αυτός ο συνδιασμός.ΥΓ:Το περιστατικό πιστεύω ότι είναι καθαρά τυχαίο.Όπως τυχαίο είναι το γεγονός ότι γνωστός του πατέρα μου πήρε EVO και του έμεινε στο στρώσιμο (στα πρώτα 500km) από ρήγμα στο μπλοκ της μηχανής. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα EVO μένουν.
ΥΓ2:Αλήθεια, σε αυτήν την περίπτωση, 'σου' αλλάζουν όλο το μοτέρ τσάμπα ελέω εγγύησης?
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
50 000 ΧΛΜ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ RX8 TINAΞΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ...JAPAN RULEZZZZZZ.......YO
-
Μηπως ειχε βαλει κανα μοτερ απο γκολφ?
-
Κριμα το αυτοκινητο....μηπως ειχε κανει βελτιωση στον κινητηρα και δεν αντεξε ή τον πηγαινε στα ορια του συνεχεια(κοντρες, γκαζια κτλ)
-
το αμαξι δεν ειχε καμμια μετατροπη και ηταν το κοσμο...αποτι του ειπαν στην αντιπροσωπεια δεν επισκευαζεται κ για αυτο θα του καλυψουν το νεο κινητηρα οχι ομως και τα περαστικα..για οτιδηποτε περιφερειακο χρειαστει το πληρωνει ο φιλος μου..
Τωρα ο λογος που λενε για το νερο στο ροτορα δεν ειναι και 100% επιβεβαιωμενος διοτι βρηκανε και μια φλντζα καμμενη που δεν δικαιολογειται να ειχε καει..στην αναμονη και βλεπουμε το μοτερ παραγγελθηκε και αποτι εμαθα κοστιζει γυρω στα 7000ευρω χωρισ μεταφορικα και καποιο ειδος φορου...α και κατι ακομα...
JAPAN MINUS RX8 RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSS
-
Kαλά... αφού έτσι νομίζεις, να μη μιλήσω τότε για κάτι 3ους κυλίδρους σε Σκούμπι...
7000 Ε? Πολλά είναι ρε γμτ...
-
Yπερβολική τιμή μου φαίνονται τα 7.000 πριν τους φόρους.
Αρκεί βέβαια που δεν τα πληρώνει ο φίλος σου!
Γενικά πως οδηγούσε? Δλδ απλά το πίεζε ή έκανε και καφρίλες τύπου κατεβάσματα πάνω από τον κόφτη κλπ.
-
καρα LOL!!!!Ή
'Το νεο περιστροφικο κουπε απετυχε στο τεστ υπερχειλισης κινητηρα'
παντως εμεις το κανιβαλιζουμε αλλα το παλικαρι καθεται σ'αναμμενα καρβουνα,ειδικα αν δε φταιει.
Απλά ρησπέκτ!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Yπερβολική τιμή μου φαίνονται τα 7.000 πριν τους φόρους.Αρκεί βέβαια που δεν τα πληρώνει ο φίλος σου!
Γενικά πως οδηγούσε? Δλδ απλά το πίεζε ή έκανε και καφρίλες τύπου κατεβάσματα πάνω από τον κόφτη κλπ.
Εμένα πάλι λίγα μου φαίνονται.
Γενικά οι τιμές που δηλώνουν οι αντιπροσωπείες ειναι απίστευτες. Αν αθροίσεις τις τιμές των ανταλλακτικών που απαρτίζουν ενα σύγχρονο μοντελο θα σου βγεί ποσό πενταπλάσιο της τιμής του αυτοκινήτου...
-
Kαι καπου εδω μου ρχονται 'θυμισες' απο το rx7-οταν μικρος πρωτομαθαινα για την εξωτικη τεχνολογια των wankel κινητηρων(μεχρι τοτε παντα απορουσα γιατι τα εμβολα πανε παλινδρομικα και οχι περιστροφικα).Τεσπα στα αρθρα που διαβαζα μετα απο καθε ενα καλο σχολιο ακολουθουσαν 2 αρνητικα για την αξιοπιστια,τα λειτουργικα εξοδα κτλ.Ηταν δλδ μια εμμεση προτροπη του στυλ'Αξιζει μεν.αλλα αστο καλυτερα'
Πιστευω βεβαια πως η κατασταση εχει αλλαξει με το RX8.Με μια επισκεψη σε καποιο αυτοκινητιστικο forum(ελληνικο ή διεθνες)θα καταλαβει κανεις πως ειναι ελαχιστα τα περιστατικα δυσλειτουργιας και βλαβης στο μοτερ.Τα περισσοτερα απο αυτα οφειλονται σε after sale επεμβασεις απο τεχνικους με αμφιλεγομενη ειδικευση,και σε κακομεταχειριση των ιδιοκτητων.Υπαρχουν βεβαια και οι γκαντεμιες-ειπαμε:μη σου τυχει.
θα ηταν αδικο λοιπον να βγαλουμε τελικα συμπερασματα απο το περιστατικο που μας διηγηθηκε ο Random.Θετικη(αν και ανελπιστη) κρινω και τη σταση της αντιπροσωπειας.Αν ακαι αυτο με τη χρεωση των εργατικων εξοδων...Πως δεν του ειπαν 'πιασε τους ροτορες και περνα τους μονος σου'.Ο κλασσικος Ελληνας εμπορακος που αν δε σε πιασει και λιγο κοροιδο δεν κοιμαται το βραδυ ρε γμτ
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Εγω ξερω 20 Rx8 που εχουν ξεπερασει τα 100.000 χλμτρα και δεν εχουν κανει ΚΙΧ ακομη ....Μα ούτε αυτό έκανε ΚΙΧ. ΚΡΑΚ έκανε...
-
KΡΑΟΥ λέγεται εις την Ελληνικήν...
-
Εύγε εις την Ελληνικήν...
-
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Εγω ξερω 20 Rx8 που εχουν ξεπερασει τα 100.000 χλμτρα και δεν εχουν κανει ΚΙΧ ακομη ....Σε εσένα και τους άλλους που το λέτε...αυτά που του σούρνουν τα παιδιά δεν είναι 'τυχαία'...έτσι κι έβλεπε ο Random θέμα για βλάβες σε ευρωπαικά έρχονταν, πόσταρε ένα japan rulez κι έφευγε.
Ας τα λουστεί τώρα.
Yπερβολική τιμή μου φαίνονται τα 7.000 πριν τους φόρους.
Αρκεί βέβαια που δεν τα πληρώνει ο φίλος σου!
Εμένα πάλι λίγα μου φαίνονται.
λίγα είναι...μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 35.000 ευρώ με έναν πολύ ιδιαίτερο κινητήρα. Μην το ξεχνάμε.
-
Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που κοστίζει 20Κ-25Κ στην Ιαπωνία και από ότι λέτε ο κινητήρας κοστίζει 7Κ (στην Ιαπωνία), σκέτος χωρίς κιβώτιο κλπ.
Όπως και να έχει βέβαια, κοστίζει όσο κοστίζει...
EΣΠΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ.....((((