-
Οχι δεν μιλαω για αυτο , το καινουριο απριλιο 2007....δειτε στο library των 4τ. Το συγκρινουν με το edition 30 golf k to leon revo κ δυστυχως...στο κλειστο κομματι της πιστας μεχρι κ την εξοδο τησ κ5 ...ειναι πιο γρηγορο
-
Λογικό να είναι το παλιο αφού έγινε το 2002 η δοκιμή. Το S3 έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τοτε σε αντίθεση με το type R
Απο κει και πέρα έχω ακούσει πολύ περισσότερους κινητήρες του VAG να σπάνε υπερτροφοδοτούμενους και μη. Για την ακρίβεια για S2000 δεν έχω ακούσει τίποτα παρόλο που είναι τόσο πιεσμένος κινητήρας. Ενα βίντεο μόνο είχα δει με ένα φτιαγμένο που έσπασε καθώς δούλευε στις 10.000RPM σε κατέβασμα...
Επίσης δε βρίσκω σωστό να αρχίσουμε να συγκρίνουμε ποιότητα και αξιοπιστία κινητήρων VAG με Honda γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
-
ετσι ετσι....η κακομοιρα η χοντα δεν εχει τεχνολογια ουτε εμπειρια απο αγωνες...Θα τριζουν τα κοκκαλα του αιρτον ...γτ δεν κερδισε ποτε ΤΟ ΛΕΜΑΝ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μονοι σας τα λετε το χοντα δεν ανηκει σε κανενα γκρουπ κ νομιζω αυτο ειναι τιμη της χοντα.
Α τωρα σπανε κ τα S2000 ...K o 1.8 t αξιοπιστος???χαχαχα.
Μηπως ειναι κ ο ΤSI αξιοπιστος?? -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ετσι ετσι....η κακομοιρα η χοντα δεν εχει τεχνολογια ουτε εμπειρια απο αγωνες...Θα τριζουν τα κοκκαλα του αιρτον ...γτ δεν κερδισε ποτε ΤΟ ΛΕΜΑΝ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μονοι σας τα λετε το χοντα δεν ανηκει σε κανενα γκρουπ κ νομιζω αυτο ειναι τιμη της χοντα.
Α τωρα σπανε κ τα S2000 ...K o 1.8 t αξιοπιστος???χαχαχα.
Μηπως ειναι κ ο ΤSI αξιοπιστος??εγω σου λεω τι κανουν τωρα και συ μου ξεθαβεις το senna...
θες να αρχισω να λεω για autounion και ναζιστικες γερμανιες -
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Λογικό να είναι το παλιο αφού έγινε το 2002 η δοκιμή. Το S3 έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τοτε σε αντίθεση με το type RΑπο κει και πέρα έχω ακούσει πολύ περισσότερους κινητήρες του VAG να σπάνε υπερτροφοδοτούμενους και μη. Για την ακρίβεια για S2000 δεν έχω ακούσει τίποτα παρόλο που είναι τόσο πιεσμένος κινητήρας. Ενα βίντεο μόνο είχα δει με ένα φτιαγμένο που έσπασε καθώς δούλευε στις 10.000RPM σε κατέβασμα...
Επίσης δε βρίσκω σωστό να αρχίσουμε να συγκρίνουμε ποιότητα και αξιοπιστία κινητήρων VAG με Honda γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Eτσι μπραβο ,γεια στο στομα σου.εγραψες!!οχι μονο φωτια θα πεσει,αλλα αστροπελεκι
-
τι μου πες για το λεμαν?? big deal...Δεν σου ξεθαβω τπτ , οταν ασχοληθει με το καλο κ το γρουπ με αγωνες τοτε τα ξαναλεμε....μεχρι τοτε ....................................
-
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11987 , για δειτε το καλα σας μοιαζει με το παλιο????
-
που πηγε το nsx???μηπως δεν υπαρχουν λεφτακια???η audi ενα R8 για τη κ@υλα της το εβγαλε..επισης χαρη στο vag και τα skoda/seat βρηκε λεφτα και συνεχιζει να υπαρχει η laborghini ευημερωντας κιολας, και βγαζει υπεραμαξια που κοιτουν στα ισα τις ferrari,υπηρξαν λεφτα και βγηκε η veyron απο την οποια δε βγαζουν καν κερδος..ολα αυτα γιατι ειναι group και μπορουν..
γιατι νομιζεις οτι τα αυτοκινητα εχουν φθηνηνει(ενω καλυτερευουν διαρκως) και συνεχιζουν να πεφουν οι τιμες τους,γιατι υπαρχουν τα group και οι συνεργασιες...η χοντα ας αραξει μονη της και ας γινει λοτους,γιατι bmw να μπορει να αντεξει μονη της δεν ξερω αν ειναι,αυτο που ξερω ειναι οτι και η bmw κανει ηδη συνεργασιες και σκοπευει να κανει κι αλλες... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=579&article=11987' target='_blank , για δειτε το καλα σας μοιαζει με το παλιο????το μπερδεψα με αλλουνου το ποστ,λαθος μου...
-
το TYPE-R ειναι η καλυτερη λυση στην ελλαδα,συνδυαζει επιδοσεις,ποιοτητα,εμφανιση,εσωτερικο διαστημικο και καλοσχεδιασμενο μεσα,οπως μεγαλοι χωροι ,ολο το πακετο ειναι εξαιρετικο και αξιζει.
το αουντι ειναι πανακριβο με κινητηρα οχι οτι καλυτερο
το λεον ειναι απλα σεατ και δεν δινεις 10 μυρια για σεατ
τα γκολφ ειναι ξεπερασμενα σχεδιαστικα και δεν φτανουν την μηχανολογικη ποιοτητα της χοντα και αναμενουμε τα καινουργια και πως θα ρολαρουν
το ρενο μεγκαν σχεδιαστικα ειναι κακασχημο και για κλοτσιες,εσωτερικο χαλια και δεν ειναι για πολλα... -
ειναι γκρουπ κ μπορουν , αλλα το R8 δεν ειναι κ τπτ τρομερο. Απεναντι sto neo GTR Nissan εδειξε ενα πολυ μικρο....αυτοκινητο.
Το nsx θα βγει , απλα κοιτα πρωτα το CR-Z σου φαινεται να χει οικονομικα προβληματα η χοντα?? Στην υπολοιπη ευρωπη το civic εχει κυριολεκτικα ξεσκισει στισ πωλησεις οποτε δεν βλεπω πιθανη καμια συνεργασια .... -
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
το TYPE-R ειναι η καλυτερη λυση στην ελλαδα,συνδυαζει επιδοσεις,ποιοτητα,εμφανιση,εσωτερικο διαστημικο και καλοσχεδιασμενο μεσα,οπως μεγαλοι χωροι ,ολο το πακετο ειναι εξαιρετικο και αξιζει.το αουντι ειναι πανακριβο με κινητηρα οχι οτι καλυτερο
τα γκολφ ειναι ξεπερασμενα σχεδιαστικα και δεν φτανουν την μηχανολογικη ποιοτητα της χοντα και αναμενουμε τα καινουργια και πως θα ρολαρουν
το ρενο μεγκαν σχεδιαστικα ειναι κακασχημο και για κλοτσιες,εσωτερικο χαλια και δεν ειναι για πολλα...κατσε ρε varga,συμφωνοι δε δινεις 10mil για seat, για honda δηλαδη τα δινεις???εγινε μαρκα περιοπης η honda???μη τρελαθουμε!!!!!σε ολο το κοσμο του πεταματου τα χουν και παντου ειναι παμφθηνα εκτος απο την ελλαδαρα...στα 22-24 χιλιαρικα ναι δε λεω καλο θα'ταν αλλα απο τα 30κατι αξιζει να δωσεις τα παραπανω για το αουντι...και χειροτερο κινητηρα δεν εχει πως να το κανουμε...οταν περναω τα s2000(ρολαριστα κιολας) που να παει το ταπερ????μη λεμε ο,τι θελουμε...και επειδη ειδα δυναμομετρησεις στο συγκριτικο που μου δωσες μαμα το ταπερ εχει 185 αλογα τροχο και γω 245 μιλαμε για 60(ΕΞΗΝΤΑ!!!!) αλογα διαφορα απο το εργοστασιο...που να παει το κουτσουνι???σου λεω συγκρινε το με το clio rs η το μινι mini cooper s...ειναι σα να παω να συγκρινω το αυτοκινητο μου με καινουρια Μ3....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ειναι γκρουπ κ μπορουν , αλλα το R8 δεν ειναι κ τπτ τρομερο. Απεναντι sto neo GTR Nissan εδειξε ενα πολυ μικρο....αυτοκινητο.
Το nsx θα βγει , απλα κοιτα πρωτα το CR-Z σου φαινεται να χει οικονομικα προβληματα η χοντα?? Στην υπολοιπη ευρωπη το civic εχει κυριολεκτικα ξεσκισει στισ πωλησεις οποτε δεν βλεπω πιθανη καμια συνεργασια ....το nsx παντως κι εγω προσωπικα το περιμενω εδω και κατι χρονια...δεν ξερω αν θυμασαι το πανεμορφο προτοτυπο που τελικα ξεχαστηκε...επισης το R8 ναι ειναι πανακριβο για αυτο που ειναι αλλα ειναι ενα supercar και μαλιστα καλο...το gt-r ναι ειναι παμφθηνο(σχετικα παντα) και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτη τη κατηγορια χρηματων..αλλα αυτο ειναι nissan(αραγε η νισσαν αξιζει τα τοσα λεφτα??? ),οχι honda και για να στηριξω αυτα που ελεγα πριν,θυμασαι που πηγαινε κατα διαολου η nissan πριν την αναστησει η renault...επισης το υπερθεικο του μοτερ ειναι τουρμπατο!!!!+ οτι ειναι τετρακινητο εγω εχω καθε λογο να το αγαπω!!!!! εσυ??
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
το TYPE-R ειναι η καλυτερη λυση στην ελλαδα,συνδυαζει επιδοσεις,ποιοτητα,εμφανιση,εσωτερικο διαστημικο και καλοσχεδιασμενο μεσα,οπως μεγαλοι χωροι ,ολο το πακετο ειναι εξαιρετικο και αξιζει.το αουντι ειναι πανακριβο με κινητηρα οχι οτι καλυτερο
το ρενο μεγκαν σχεδιαστικα ειναι κακασχημο και για κλοτσιες,εσωτερικο χαλια και δεν ειναι για πολλα...+1000
και ακριβως επειδη ειναι η καλυτερη λυση για την Ελλαδα, εχει τρελαθει να πουλαει...
ή μηπως ειναι η καλυτερη λυση αλλα δε το αγοραζουν λογω βλακειας?
ή μηπως τελικα δεν ειναι η καλυτερη λυση?
-
Βασικά η χρηματική διαφορά μεταξύ TypeR και S3 είναι αρκετά μεγάλη...άρα στα λεφτά του TypeR ίσως καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει γκάζια κλπ...είναι ή το 3 MPS ή το GTI Golf (ή η 120i , πλάκα κάνω ).
Τώρα, μεταξύ των δύο...θα επέλεγα χωρίς καμία αμφιβολία το S3!!!
Γιατί:
-Quattro
-Ποιότητα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (κλείνει η πόρτα και νομίζεις ότι κλείνει χρηματοκιβώτιο)
-Απίστευτο μοτέρ
-Φρενάρες
-Άνεση/κράτημαΔεν θα επέλεγα το S3 γιατί:
-Τιμόνι άθλιοΔε θα επέλεγα ποτέ και για κανένα λόγο το TypeR γιατί δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά κι ας ήταν το πιο γρήγορο και all-around καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο...αν και βγάζω το καπέλο στη Honda για το μοτέρ-διαμάντι που έχει βγάλει, σίγουρα χωρίς κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας.
Τώρα...σαν BMWάκιας...θα πω πως το S3 φτάνει επικίνδυνα την 135i (50Κ κάνει)σε κόστος που είναι απλά τέλεια.-
-
Την τιμητική του θα έχει αυτό το θρεντ στις αρχές του άλλου μήνα!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βασικά η χρηματική διαφορά μεταξύ TypeR και S3 είναι αρκετά μεγάλη...άρα στα λεφτά του TypeR ίσως καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει γκάζια κλπ...είναι ή το 3 MPS ή το GTI Golf (ή η 120i , πλάκα κάνω ).Τώρα, μεταξύ των δύο...θα επέλεγα χωρίς καμία αμφιβολία το S3!!!
Γιατί:
-Quattro
-Ποιότητα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (κλείνει η πόρτα και νομίζεις ότι κλείνει χρηματοκιβώτιο)
-Απίστευτο μοτέρ
-Φρενάρες
-Άνεση/κράτημαΔεν θα επέλεγα το S3 γιατί:
-Τιμόνι άθλιοΔε θα επέλεγα ποτέ και για κανένα λόγο το TypeR γιατί δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά κι ας ήταν το πιο γρήγορο και all-around καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο...αν και βγάζω το καπέλο στη Honda για το μοτέρ-διαμάντι που έχει βγάλει, σίγουρα χωρίς κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας.
Τώρα...σαν BMWάκιας...θα πω πως το S3 φτάνει επικίνδυνα την 135i (50Κ κάνει)σε κόστος που είναι απλά τέλεια.-
αυτο ειναι αλλο θεμα... ισως αυτα τα 7-8000 να αξιζουν,αλλα το σχημα ειναι παραξενο και το μπλοκε οφειλε να υπαρχει και οχι να ψηνεις τα φρενα σου για μπλοκε..παντως το μοτερ του ειναι κολαση και πολυ θα'θελα να το ειχα....turbo ftw
το μονο μοτερ bmw που πραγματικα γουσταρω... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την τιμητική του θα έχει αυτό το θρεντ στις αρχές του άλλου μήνα! :yupi:τι θα γινει τον αλλο μηνα δλδ??
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Την τιμητική του θα έχει αυτό το θρεντ στις αρχές του άλλου μήνα! :yupi:
τι θα γινει τον αλλο μηνα δλδ??
Είσαι νέος ακόμα. Θα μάθεις...
-
για χοντα τα δινεις για τον απλουστατο λογο οτι οταν η χοντα εβγαζε nsx , crx, integra, klp η αουντι δεν υπηρχε κ κατα την γνωμη μου ουτε τωρα υπαρχει....
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R