-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
για χοντα τα δινεις για τον απλουστατο λογο οτι οταν η χοντα εβγαζε nsx , crx, integra, klp η αουντι δεν υπηρχε κ κατα την γνωμη μου ουτε τωρα υπαρχει....ενταξει δεν υπαρχει...επισης η αλφα ρομεο τη δεκαετια του 60 εβγαζε παπαδες...
και οταν βγηκε πρωτη φορα το nsx εγω αλλαζα τα πρωτα δοντια μου,και οταν βγηκε το τελευταιο εδινα πανελληνιες,ισως για αυτο δεν εχω σεβασμο για αυτη τη μεγαλη εταιρεια... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Την τιμητική του θα έχει αυτό το θρεντ στις αρχές του άλλου μήνα! :yupi:
τι θα γινει τον αλλο μηνα δλδ??
Είσαι νέος ακόμα. Θα μάθεις...
οκ (τσιρος )
-
ΤΙ διαβαζουμε εδω μεσα !!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Β
Δε θα επέλεγα ποτέ και για κανένα λόγο το TypeR γιατί δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά κι ας ήταν το πιο γρήγορο και all-around καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο...Δεν σου αρέσει το σιβικ αλλά σου αρέσει η bmw 1 που επίσης διαφέρει από τα ...πολλά και έχει κατηγορηθεί ως ασχημόπαπο από φίλους και εχθρούς!
Αλήθεια θα πουλούσε το αυτοκίνητο αυτό αν δεν είχε τα σήματα της bmw παρά τα πολλά θετικά του; Αν ήταν κορεάτικο για παράδειγμα...
Σκέψου πριν απαντήσεις με φανατισμό.
Η χόντα επιχείρησε ν' αποστασιοποιηθεί από το συντηρητικό της παρελθόν με το νέο σιβικ και οι πωλήσεις ανά την Ευρώπη την δικαιώνουν για την επιλογή της. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι συγκρίνεται με το s3 που είναι συνολικά καλύτερο αλλά 50% ακριβότερο.
Μάλλον απλά αντιπαθείς τα χόντα συνολικά ή έστω την κουλτούρα των πιτσιρικάδων που τα καγκουρεύουν και υποστηρίζεις κάτι τέτοιο. Γνώμη σου και ως τέτοια σεβαστή..απλά με παραξενεύει η γενίκευση σου. Δεν ξέρεις ότι η χόντα είναι η bmw της ανατολής; -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Δεν ξέρεις ότι η χόντα είναι η bmw της ανατολής;μαλλον ξεχασαν να φθασουν τα νεα αυτα στην Ευρωπη!
(σε πειραζω)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οντως δεν ειναι απολυτο αυτο με την ημιακαμπτο, γιατι και το OPC που εχει ημιακαμπτο ειναι αρκετα πιο ανετο απο το S3 που δεν εχει!
φιλε εισαι σιγουρος??εννοω εχεις μπει και στα 2? στο opc δεν εχει τυχει να μπω...
Αρα εσυ δεν εχεις μπει και στα 2..πως ξερεις αν(και τι) διαφορα εχουν?
-
κ οταν εβγαζε το s2000 h audi εβγαζε το αστειο ΤΤ ME ΠΑΤΩΜΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛΦ.........κ παλι το ιδιο κανει κ στο καινουριο ΤΤ. Σκεψου λιγο ρε vts to s2000 βγαινει απο το 99 κ κατι αντιστοιχο εστω απλα υποδεεστερο απο την audi δεν εχουμε δει....κ ουτε προκειται
-
;
-
To θέμα είναι απλό, S3 ή type R, όχι Vag vs. Honda.
[mod drdino] -
Εσυ δηλαδη πηρες civic γιατι εβγαζε καποτε το NSX, και ο αλλος S3 γιατι καποτε ετρεχαν στο Λεμαν?
Ωραιοι...
Τι σχεση εχουν τα αυτοκινητα αυτα, με αυτα για τα οποια συζητατε?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Β
Δε θα επέλεγα ποτέ και για κανένα λόγο το TypeR γιατί δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά κι ας ήταν το πιο γρήγορο και all-around καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο...Δεν σου αρέσει το σιβικ αλλά σου αρέσει η bmw 1 που επίσης διαφέρει από τα ...πολλά και έχει κατηγορηθεί ως ασχημόπαπο από φίλους και εχθρούς!
Αλήθεια θα πουλούσε το αυτοκίνητο αυτό αν δεν είχε τα σήματα της bmw παρά τα πολλά θετικά του; Αν ήταν κορεάτικο για παράδειγμα...
Σκέψου πριν απαντήσεις με φανατισμό.Ε εντάξει τώρα όπως και να το κάνουμε το TypeR είναι εντελώς καγκούρικο. Με αεροτομές εδώ κι εκεί, ταμπλό από διαστημόπλοιο κλπ...έρχεται έτοιμο για το Μπουρνάζι. Μου συγκρίνεις τώρα δύο εντελώς ανόμοια πράγματα! Τουλάχιστον καγκούρικη δεν είναι η Coupe, άσχημη για μερικούς μπορεί να είναι...αλλά καγκούρικη δεν είναι. Αλλά αυτά είναι γούστα, εσένα μπορεί να μη σου αρέσει, εμένα μου αρέσει και αν είχα 50Κ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το αυτοκίνητο κατ'αρχάς δε θα κάνει τρελά νούμερα...δεν είναι αυτός ο στόχος του. Κάνει 50Κ ευρώ δε κάνει 30! Είναι ένα αυτοκίνητο με 300 τουρμπίσια πισωκίνητα άλογα με μοτέρ που έχει πάρει βραβείο και ηλεκτρονικό μπλοκέ. Και σήμα KIA να είχε θα πούλαγε...αλλά βλέπεις ούτε η ΚΙΑ ούτε η κάθε ΚΙΑ έχει τη τεχνογνωσία και το budget να εξελίξει τέτοιο μοτέρ/πλαίσιο.
Τέλοσπαντων...είμαστε off topic.
Δεν ξέρεις ότι η χόντα είναι η bmw της ανατολής;
Όχι δε το ήξερα
Γιατί? Πως το συμπέρανες?Είναι και η Honda premium?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
κ οταν εβγαζε το s2000 h audi εβγαζε το αστειο ΤΤ ME ΠΑΤΩΜΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛΦ.........κ παλι το ιδιο κανει κ στο καινουριο ΤΤ. Σκεψου λιγο ρε vts to s2000 βγαινει απο το 99 κ κατι αντιστοιχο εστω απλα υποδεεστερο απο την audi δεν εχουμε δει....κ ουτε προκειταιστο καινουριο δεν ειναι αστειο το πατωμα συν οτι γινεται εκτεταμενη χρηση αλουμινιου στο μπροστινο μερος για μειωση βαρους,αρα δεν ειναι ακριβως το ιδιο...ειναι απλα θεικο!!!!
-
Lock Alert.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Β
Σκέψου πριν απαντήσεις με φανατισμό.Τουλάχιστον καγκούρικη δεν είναι η Coupe, άσχημη για μερικούς μπορεί να είναι...αλλά καγκούρικη δεν είναι. Αλλά αυτά είναι γούστα, εσένα μπορεί να μη σου αρέσει, εμένα μου αρέσει και αν είχα 50Κ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Συγγνώμη, μια απορία....Για τη Z4 σου λέει ο Spiros.s ή για τη σειρά 1 ;;; Αυτήν εννοείς οταν λες Coupe...;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Β
Σκέψου πριν απαντήσεις με φανατισμό.Τουλάχιστον καγκούρικη δεν είναι η Coupe, άσχημη για μερικούς μπορεί να είναι...αλλά καγκούρικη δεν είναι. Αλλά αυτά είναι γούστα, εσένα μπορεί να μη σου αρέσει, εμένα μου αρέσει και αν είχα 50Κ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Συγγνώμη, μια απορία....Για τη Z4 σου λέει ο Spiros.s ή για τη σειρά 1 ;;; Αυτήν εννοείς οταν λες Coupe...;;;
Ναι, την 1 Coupe.
-
Και γιατί είναι καγκούρικο το φουτουριστικό σχήμα και εσωτερικό του Civic? Περι ορέξεως παππούτσι του μπάσκετ. Τέσπα πάμε παρακάτω
Υ.Γ Michael Amott ε'ίσαι πολύ εγκάθετος λέμε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και γιατί είναι καγκούρικο το φουτουριστικό σχήμα και εσωτερικό του Civic? Περι ορέξεως παππούτσι του μπάσκετ. Τέσπα πάμε παρακάτωγιατι το λέω 'εγώ' (και ο κάθε 'εγώ')
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
[κατσε ρε varga,συμφωνοι δε δινεις 10mil για seat, για honda δηλαδη τα δινεις???εγινε μαρκα περιοπης η honda???μη τρελαθουμε!!!!!σε ολο το κοσμο του πεταματου τα χουν και παντου ειναι παμφθηνα εκτος απο την ελλαδαρα...:Εισαι ασχετος απο αυτοκινητα φιλε,ασχολησου με κατι αλλο
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
[κατσε ρε varga,συμφωνοι δε δινεις 10mil για seat, για honda δηλαδη τα δινεις???εγινε μαρκα περιοπης η honda???μη τρελαθουμε!!!!!σε ολο το κοσμο του πεταματου τα χουν και παντου ειναι παμφθηνα εκτος απο την ελλαδαρα...:
Εισαι ασχετος απο αυτοκινητα φιλε,ασχολησου με κατι αλλο
τι ειδους πτυχία η' διατριβές πρεπει να εχεις κάνει για να ΜΗ λες τέτοια πραματα?....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
[κατσε ρε varga,συμφωνοι δε δινεις 10mil για seat, για honda δηλαδη τα δινεις???εγινε μαρκα περιοπης η honda???μη τρελαθουμε!!!!!σε ολο το κοσμο του πεταματου τα χουν και παντου ειναι παμφθηνα εκτος απο την ελλαδαρα...:
Εισαι ασχετος απο αυτοκινητα φιλε,ασχολησου με κατι αλλο
τι ειδους πτυχία η' διατριβές πρεπει να εχεις κάνει για να ΜΗ λες τέτοια πραματα?....
Tωρά το είδα αυτό...Ντάξει αυτό το φόρουμ με εκπλήσει κάθε μέρα
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R