-
Τype-R εννοειται!!!
Δεν αξιζει τα λεφτα του το S3. με καποια extra φτανει ανετα τα 50Κ -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μωρό παιδί + 2πορτο αυτοκίνητο με μικρό πορτμπαγκάζ ΔΕΝ πάνε μαζί.Μέχρι στιγμής πάνε μια χαρά (ΕΡ3 Type-R ) Απλά θέλει μερικές σωστές κινήσεις (πχ. επιλογή καροτσιού ανάλογα ΚΑΙ με το μέγεθος του χώρου αποσκευών και όχι το ογκωδέστερο που θα βρούμε επειδή πχ. έχει μεγάλους τροχούς για να πηγαίνει και off road). Και οι οικογενειάρχες έχουν ψυχή, δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορούν με 4πορτες μαούνες (εκτός και αν έχουν εργοστασιακή απλώστρα πίσω )...
To νέο Civic πάντως έχει άριστους χώρους!
Στο ερώτημα του τίτλου, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα πως είναι άδικο να συγκρίνουμε 2 αυτοκίνητα με διαφορά τιμής το 30% της τιμής του φτηνότερου και να ρωτάμε αν το ακριβότερο 'αξίζει τα λεφτά του' διότι κανείς άλλος εκτός από εμάς δεν (α) οδηγεί και αξιολογεί (β) πληρώνει...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και οι οικογενειάρχες έχουν ψυχή, δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορούν με 4πορτες μαούνες (εκτός και αν έχουν εργοστασιακή απλώστρα πίσω )...Έχουν ψυχή, δεν αντιλέγω, αλλά τους βγαίνει στα στροφιλίκια, όταν πάνε να πάρουν την πρώτη φουρκέτα και αρχίζουν να έχουν στενές επαφές με το μωρό...
edit: Ξέχασα ένα emoticon...
-
Το !#$%^&-καθισματάκι έφταιγε Θα της πάρω ένα Recaro όμως
-
Δικαιολογίες...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
:rant:Το !#$%^&-καθισματάκι έφταιγε Θα της πάρω ένα Recaro όμως
Ομολογώ ότι αυτό το επεισόδιο το έχασα...
Πέρα από αυτά πάντως φυσικά και οι οικογενειάρχες έχουν και αυτοί ψυχή.
Απλά τα πρώτα χρόνια ενός μπέμπη/ας είναι το ποιό δύσκολα και απαιτητικά από πλευράς μετακινήσεων και όγκου οπότε όποιος δεν θέλει να δυσκολεύεται ή να του κάνει την ζωή δύσκολη η σύζυγος/πεθερά («άχρηστε με το κουτάκι που πήγες και αγόρασες και δεν χωράμε να μπούμε κλπ κλπ κλπ) πρέπει να σκεφτεί και αυτές τις παραμέτρους. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο ερώτημα του τίτλου, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα πως είναι άδικο να συγκρίνουμε 2 αυτοκίνητα με διαφορά τιμής το 30% της τιμής του φτηνότερου και να ρωτάμε αν το ακριβότερο 'αξίζει τα λεφτά του' διότι κανείς άλλος εκτός από εμάς δεν (α) οδηγεί και αξιολογεί** (β) πληρώνει...**
Πολύ σωστά, προσθέτοντας ότι φέτος έχουν πουληθεί περίπου 550 S3.
Για 'οικογενειακες 5θυρες ανησυχίες', αναμονή έως του χρόνου!
-
Πλάκα κάνεις μου φαίνεται...
Μα τι συγκρίνεις;
Το Θεό με το διάκονο;
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Πλάκα κάνεις μου φαίνεται...Μα τι συγκρίνεις;
Το Θεό με το διάκονο;
δεν ειναι ετσι τα πραγματα ακριβως. Επειδη τα οδηγησα/εψαξα και τα δυο, εχω να πω οτι ειναι φοβερο αυτοκινητο το Χοντα.Τοσο καλο που με προβληματισε αρκετες μερες για την τελικη επιλογη.
Τεσπα....χθες παρηγγειλα τον Γερμανο σε λευκο χρωμα και θα ειναι στα χερια μου αρχες του νεου χρονου.
Ευχαριστω θερμα ολους τους συμφορουμιτες για την βοήθεια τους
-
Καλοταξιδο βρε!
-
Καλοτάξιδο
-
Kαλοτάξιδο! Κι αυτό το άσπρο τελευταία παίζει πολύ στα σπορ αυτοκίνητα!!
Πολύ εντυπωσιακό ακούγεται!!! -
Καλοτάξιδο !!
Υπέκυψες τελικά στον πύραυλο ..
-
ευχαριστω πολυ παιδια
-
πόσο πήγε τελικά???Τι έξτρα έβαλες??
Καλοτάξιδο -
πηγε γυρω στο 45αρι. εξτρα δεν χρειαζεται ιδιαιτερα αφου εχει τα παντα. Εβαλα ομως(ετσι για το γαμωτο) τα ενεργα φωτα,παρκινγκ συστεμ, φιμε τζαμια, υποβραχιονια μπρος-πισω. Αχρηστα πραγματα δηλαδη
-
τα φιμέ δεν ειναι άχρηστα.
θα το καταλάβεις όταν δεν θα πέφτει ήλιος πάνω στο μωρό -
Καλοτάξιδο φίλε μου. Έκανες πολύ καλή επιλογή. Να είσαι καλά και συ και η οικογένειά σου να το ευχαριστηθείτε.
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
πηγε γυρω στο 45αρι. εξτρα δεν χρειαζεται ιδιαιτερα αφου εχει τα παντα. Εβαλα ομως(ετσι για το γαμωτο) τα ενεργα φωτα,παρκινγκ συστεμ, φιμε τζαμια, υποβραχιονια μπρος-πισω. Αχρηστα πραγματα δηλαδηΚαλοτάξιδο!!!
με το καλό να περάσει γρήγορα ο καιρός να το πάρεις στα χέρια σου -
Thnx guys
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R